Váš partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.11.15 17:09
@SIMONA1234 píše: :think: Máš mého chlapa? :mrgreen:

Nerikej mi, ze takovy exemplar existuje 2krat. :mrgreen: Porad me ubezpecuje, jak me a syna miluje, ale ja mam pocit, ze vsichni maji pred nama prednost. Prodruhe se rozerve.

• Citovat
  • Upravit
72725
17.11.15 17:10

Pozitivní: spolehlivý, pracovitý, váží si rodiny..
negat: někdy strašný puntičkář, někdy je fakt náladový, když má rýmu, umírá :mrgreen:
Ale i tak bych ho nevyměnila, protože negativa jsou vesměs drbky..

Příspěvek upraven 17.11.15 v 17:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.11.15 17:10

@Šťopík jj. uklízet všechno po chlapovi nedělá dobrotu, rychle si zvyknou. Ale kdo, ne, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
17.11.15 17:11
@Anonymní píše:
Plusy: Je pracovity, pravdomluvny, peclivy.
Minusy: Chodi 3krat tydne do hospody a nevadi mu, ze se kvuli tomu hadame, stejne tam jde :roll:.Kamaradi maj prednost pred rodinou. Jelikoz ja posloucham, jak je unaveny z prace a tudiz nema na nas cas, taktez nema cas a silu neco doma udelat. Jakmile mu nekdo zavola, ze potrebujeto to a to, tak leti. A treti minus :think:,je pomaly, na vsechno ma cas a kdyz uz neco dela, tak mu to siiiilene dlouho trva :pocitac:. :nevim: Anonym, jelikoz ty negativa zabiji ty pozitiva. :(
@SIMONA1234 píše: :think: Máš mého chlapa? :mrgreen:

Ufff dámy jestli Váš muž chodí třikrát týdně do hospody radikalně bych to řešila. Z toho nebude nic dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 17:13
@mission84 píše:
Ufff dámy jestli Váš muž chodí třikrát týdně do hospody radikalně bych to řešila. Z toho nebude nic dobrého.

Co muzu resit, kdyz sem na rodicaku? :nevim: Jsem financne zavysla.On sice prachy i propije, ale jinak je pracovity, maka na prescasech a brigadach. Takze vlastne o co rodinu obere, to zase vydela zpet. Akorat teda skoro neni doma no.

• Citovat
  • Upravit
23966
17.11.15 17:13

@Kattynka000 to znám. Když si chci povídat, tak paří. A když se chci koukat na něco co vím, že nebude sledovat, tak se mu hrát nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.11.15 17:14
  • Milující/ochotný pomoci (nevím, jak to přesně vyjádřit)
  • Pracovitý
  • Zodpovědný, pečlivý, hodný, čistotný
    :*
  • Až moc velkej flegmatik
  • Nemá vkus (i když člověk by řekl, že jo, když si vybral mě :mrgreen: )
  • Je moc svéhlavý

Příspěvek upraven 17.11.15 v 18:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.11.15 17:14

Pozitivní… je pracovitý/šikovný, zodpovědný, můžu se na něj spolehnout, je s nim sranda

negativní…je pedant na úklid, občas arogantní až cholerický… je typickej lev…hodný lvíče, ale když na to přijde je lepší mu jít z cesty nebo vás sežere :lol:

jinak dík za tuto diskuzi, vzhledem k tomu, že máme momentálně dost velkou krizi manželství..pomohlo mi si to uvědomit jeho kladné vlastnosti..otázka je, zda to bude stačit a tu krizi překonáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
17.11.15 17:16

Pozitiva: pracovitý, hodný, citlivý, miluje mě
Negativa: občas bordelář ( ale když upozorním uklidí si po sobě ), občas mu musím věci připomínat ( úřady, co nakoupit… ) zkrátka asi nic velkého. Rozhodně je daleko víc pozitiv než negativ. Nikdy bych ho nevyměnila, snad jen kdyby začal chodit do hospody jak tu již někdo psal. To bych nesnesla vůbec, ale to nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
17.11.15 17:18
  • miluje mě
  • miluje naši starší dceru
  • miluje naši mladší dceru
  • negativa hledat nechci, jsme šťastní a spokojení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
17.11.15 17:19
@Anonymní píše:
Co muzu resit, kdyz sem na rodicaku? :nevim: Jsem financne zavysla.On sice prachy i propije, ale jinak je pracovity, maka na prescasech a brigadach. Takze vlastne o co rodinu obere, to zase vydela zpet. Akorat teda skoro neni doma no.

jo já to chápu je to těžký to určitě. Já tuhle situaci znám velmi dobře, ne od manžela ale od mých rodičů a tohle bych fakt nechtěla. Buď opatrná a začni se připravovat na to že jednou třeba odejdeš. Pomalu si šetři atak. Nikdy nevíš tohle je plíživý a ani se nenaděješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
17.11.15 17:30

Plusy: opraví skoro všechno, dokáže se postarat o děti, když je třeba, pomůže mi
Mínusy: je cholerik, ale tak, že si nevidí do pusy, nemáme skoro žádný sex, plánuje, aniž by se se mnou poradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 17:30

@mission84 Ano pomalu se pripravuju na mozny odchod od partnera. :,(

• Citovat
  • Upravit
5283
17.11.15 17:33

Pozitiva: má mě rád takovou jaká jsem, je mi oporou v těžkých chvílích, pomáhá mi dost v domácnosti

Negativa: neumí lidem říkat ne nebo jim odporovat, když je u počítače tak mě absolutně nevnímá a je to takovej malej flegmatik, ničeho se nebojí všechno nějak dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 17:33
@Karleon píše:
  • miluje mě
  • miluje naši starší dceru
  • miluje naši mladší dceru
  • negativa hledat nechci, jsme šťastní a spokojení

To je nadherne. :srdce:

• Citovat