Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pozitiva
1. Rodina je pro něj na prvním místě a našemu štěstí a spokojenosti podřizuje vše.
2. Co řekne, to platí. Nemění názory, nevymýšlí si.
3. Fantastický milenec, bez toho by nám to dlouho nevydrželo.
Negativa
1. Je přehnaně starostlivý, s každým kýchnutím dcery by hned běžel k doktorovi
2. Nerad dělá kompromisy, protože je přesvědčený o své pravdě
3. Obtížně vychází s lidmi mimo svůj okruh známých - např. s mojí rodinou.
@Netopirek přesne! Ale kdyz si vzpomenu, jak na zacatku našeho vztahu luxoval, vytiral, kolikrát i vyzehlil, vše si uklízel a ted…
musim mu pripominat i to, ze nechal na stole prázdný talíř. To mi přijde fakt vrchol si po sobě neuklidit jako…a oblečeni po zidlich a co mame dítě, tak i přes kočár, je asi klasika
![]()
@brumdinka píše:
Pozitivní… je pracovitý/šikovný, zodpovědný, můžu se na něj spolehnout, je s nim srandanegativní…je pedant na úklid, občas arogantní až cholerický… je typickej lev…hodný lvíče, ale když na to přijde je lepší mu jít z cesty nebo vás sežere
jinak dík za tuto diskuzi, vzhledem k tomu, že máme momentálně dost velkou krizi manželství..pomohlo mi si to uvědomit jeho kladné vlastnosti..otázka je, zda to bude stačit a tu krizi překonáme…
Tohle by zase napsal můj muž o mně
![]()
Jinak my se zrovna pohádali, takže mi tahle diskuze také bodla.
@Šťopík píše:
@Netopirek přesne! Ale kdyz si vzpomenu, jak na zacatku našeho vztahu luxoval, vytiral, kolikrát i vyzehlil, vše si uklízel a ted…musim mu pripominat i to, ze nechal na stole prázdný talíř. To mi přijde fakt vrchol si po sobě neuklidit jako…a oblečeni po zidlich a co mame dítě, tak i přes kočár, je asi klasika
![]()
Ale tohle se z něj zřejmě nestalo samo ![]()
@radkka to jsem psala uz v minulém příspěvku, ze si za to muzu sama
ale on je jinak tak zlatej, ze se takové věci daji celkem přehlížet…každy mame neco, ze jo…
U mě to vystihla Večernice 7. Nenapsala bych to lépe…akorát s tím, že je úžasným tatou našim dvoum dětem.
1. Nesobecký, přející
2. Moc hodný chlap, vyzařuje z něj vnitřní klid
3. Pro mě a děti by se rozkrájel
1. Bordelář až na půdu, jakože já jsem to někam položil a ty hledej, papírky na stole atd
2. Jeho jediná domácí práce je, že vynese koš a to mu ho ještě musím připravit ke dveřím
3. Jeho koníček je myslivost, ale jak psala Vecernice, tak je muj problém že mi to někdy vadí
@Šťopík píše:
@radkka to jsem psala uz v minulém příspěvku, ze si za to muzu samaale on je jinak tak zlatej, ze se takové věci daji celkem přehlížet…každy mame neco, ze jo…
To jsem si nevšimla, pardon
Přesně tak.
Miluje mne i děti
Skvěle se o nás stará
Pozorný gentleman
Děkuji za diskuzi. Opět jsem si uvědomila, jak skvělého mám manžela. ![]()
Pozitiva: Obětavý, pracovitý, šikovný v posteli
A bylo by toho víc ![]()
Negativa: Zapomnětlivý, občas hoodně ukecaný
, trošku ješitný
Je zodpovědný, vtipný a chytrý, a pro mě krásný. Je skvělý táta.
Nikdy nic neplánuje což mě vytáčí, a jeho zas baví že jsem vytočená.
V noci ponocuje a pak by celý den spal.
Když něco chci buď musím počkat až se chce jemu, což je na dlouho a nebo to zařídit tak aby mu už nezbylo nic jiného nez to udělat.
Tohle téma jsem četla už ve chvíli, kdy ho zakladatelka založila. Od té doby se snažím vymyslet alespoň jednu pozivní věc, bohužel mě zatím žádná nenapadla
. A negativů je tolik, že je raději nebudu vypisovat, protože bych si zkazila večer ![]()
@Anonymní píše:
Tohle téma jsem četla už ve chvíli, kdy ho zakladatelka založila. Od té doby se snažím vymyslet alespoň jednu pozivní věc, bohužel mě zatím žádná nenapadla. A negativů je tolik, že je raději nebudu vypisovat, protože bych si zkazila večer
A proč s ním žiješ? ![]()
1. je pracovitý, zručný, tolerantní, můžu se mu s čímkoli svěřit, je skvělý milenec, stále mě přesvědčuje že jsem krásná, sexy, úžasná, je milující otec.
2. občas netrpělivý, odbývá se v jídle a mívá silenej režim ( nezijeme spolu, takže to nemůžu moc ovlivnit). A občas kouří.