Váš partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
571
17.11.15 18:03

Pozitiva
1. Rodina je pro něj na prvním místě a našemu štěstí a spokojenosti podřizuje vše.
2. Co řekne, to platí. Nemění názory, nevymýšlí si.
3. Fantastický milenec, bez toho by nám to dlouho nevydrželo.

Negativa
1. Je přehnaně starostlivý, s každým kýchnutím dcery by hned běžel k doktorovi
2. Nerad dělá kompromisy, protože je přesvědčený o své pravdě
3. Obtížně vychází s lidmi mimo svůj okruh známých - např. s mojí rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
17.11.15 18:04

@Netopirek přesne! Ale kdyz si vzpomenu, jak na zacatku našeho vztahu luxoval, vytiral, kolikrát i vyzehlil, vše si uklízel a ted… :roll: musim mu pripominat i to, ze nechal na stole prázdný talíř. To mi přijde fakt vrchol si po sobě neuklidit jako…a oblečeni po zidlich a co mame dítě, tak i přes kočár, je asi klasika :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.11.15 18:04
@brumdinka píše:
Pozitivní… je pracovitý/šikovný, zodpovědný, můžu se na něj spolehnout, je s nim sranda

negativní…je pedant na úklid, občas arogantní až cholerický… je typickej lev…hodný lvíče, ale když na to přijde je lepší mu jít z cesty nebo vás sežer:lol:

jinak dík za tuto diskuzi, vzhledem k tomu, že máme momentálně dost velkou krizi manželství..pomohlo mi si to uvědomit jeho kladné vlastnosti..otázka je, zda to bude stačit a tu krizi překonáme…

Tohle by zase napsal můj muž o mně :oops: :mrgreen:

Jinak my se zrovna pohádali, takže mi tahle diskuze také bodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.11.15 18:05
@Šťopík píše:
@Netopirek přesne! Ale kdyz si vzpomenu, jak na zacatku našeho vztahu luxoval, vytiral, kolikrát i vyzehlil, vše si uklízel a ted… :roll: musim mu pripominat i to, ze nechal na stole prázdný talíř. To mi přijde fakt vrchol si po sobě neuklidit jako…a oblečeni po zidlich a co mame dítě, tak i přes kočár, je asi klasika :D :think:

Ale tohle se z něj zřejmě nestalo samo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
17.11.15 18:10

@radkka to jsem psala uz v minulém příspěvku, ze si za to muzu sama :) ale on je jinak tak zlatej, ze se takové věci daji celkem přehlížet…každy mame neco, ze jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
17.11.15 18:11

U mě to vystihla Večernice 7. Nenapsala bych to lépe…akorát s tím, že je úžasným tatou našim dvoum dětem.
1. Nesobecký, přející
2. Moc hodný chlap, vyzařuje z něj vnitřní klid
3. Pro mě a děti by se rozkrájel

1. Bordelář až na půdu, jakože já jsem to někam položil a ty hledej, papírky na stole atd
2. Jeho jediná domácí práce je, že vynese koš a to mu ho ještě musím připravit ke dveřím
3. Jeho koníček je myslivost, ale jak psala Vecernice, tak je muj problém že mi to někdy vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.11.15 18:11
@Šťopík píše:
@radkka to jsem psala uz v minulém příspěvku, ze si za to muzu sama :) ale on je jinak tak zlatej, ze se takové věci daji celkem přehlížet…každy mame neco, ze jo…

To jsem si nevšimla, pardon :kytka: Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
17.11.15 18:23

Miluje mne i děti
Skvěle se o nás stará
Pozorný gentleman

• Moc pracuje
  • Neumí odpočívat
  • Někdy tvrdohlavý

Děkuji za diskuzi. Opět jsem si uvědomila, jak skvělého mám manžela. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.11.15 18:39

Výborný, spolehlivy otec i partner i muj milenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebi
17.11.15 19:05

Pozitiva: Obětavý, pracovitý, šikovný v posteli :oops: :oops: A bylo by toho víc ;)
Negativa: Zapomnětlivý, občas hoodně ukecaný :D, trošku ješitný

• Citovat
  • Upravit
8780
17.11.15 19:27
  • hodne chytry vudci typ
  • vtipny a hodny
  • abstinent
  • workoholik a perfekcionista (v tom, co ho zajima, ostatni je naopak „zcela nedulezite“) a to bohuzel i doma nebo kdyz se ma venovat detem, kdyz jsem v praci..
  • notoricky bordelar. Sam neuklidi nic a nevyzaduje to ani po mne. Spis naopak prudi, kdyz uklizim.
  • nepozorny, nevnima, nekdy proste ma svuj svet a „vypne“ vse okolo. Takze se nemze spolehnout, ze co bste mu rekli trikrat zaregistroval..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
17.11.15 19:50

Je zodpovědný, vtipný a chytrý, a pro mě krásný. Je skvělý táta.
Nikdy nic neplánuje což mě vytáčí, a jeho zas baví že jsem vytočená.
V noci ponocuje a pak by celý den spal.
Když něco chci buď musím počkat až se chce jemu, což je na dlouho a nebo to zařídit tak aby mu už nezbylo nic jiného nez to udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 19:57

Tohle téma jsem četla už ve chvíli, kdy ho zakladatelka založila. Od té doby se snažím vymyslet alespoň jednu pozivní věc, bohužel mě zatím žádná nenapadla :think:. A negativů je tolik, že je raději nebudu vypisovat, protože bych si zkazila večer :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14642
17.11.15 20:01
@Anonymní píše:
Tohle téma jsem četla už ve chvíli, kdy ho zakladatelka založila. Od té doby se snažím vymyslet alespoň jednu pozivní věc, bohužel mě zatím žádná nenapadla :think:. A negativů je tolik, že je raději nebudu vypisovat, protože bych si zkazila večer :nevim:

A proč s ním žiješ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 20:11

1. je pracovitý, zručný, tolerantní, můžu se mu s čímkoli svěřit, je skvělý milenec, stále mě přesvědčuje že jsem krásná, sexy, úžasná, je milující otec.
2. občas netrpělivý, odbývá se v jídle a mívá silenej režim ( nezijeme spolu, takže to nemůžu moc ovlivnit). A občas kouří.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky