Váš partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25243
17.11.15 20:13
@mission84 píše:
Ufff dámy jestli Váš muž chodí třikrát týdně do hospody radikalně bych to řešila. Z toho nebude nic dobrého.

Můj taky chodí a mě to nevadí. Jde na 1 - 1,5 hodiny. Potřebuje oraz, vypadnout, pokecat. Má toho v práci dost + doma. Když mám zase něco já, bez problémů pomůže, pohlídá, doveze mě na akci. Kdybych potřebovala, tak nejde a bude doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
17.11.15 20:55

Pozitiva: Nejhodnější na světě, milující a ràd mi dàvà dàrky:D Negativa; Trošku bordelàř…jinak màm dokonalýho chlapa asi;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 22:31

Koukam kolik je tu spokojenych zen.Ja sem rada, za kazdou chvili, kdy pritel neni doma.

• Citovat
  • Upravit
23966
17.11.15 22:43
@Anonymní píše:
Koukam kolik je tu spokojenych zen.Ja sem rada, za kazdou chvili, kdy pritel neni doma.

To jsem u ex byla taky. Teď mám nový model. Vylepšený a těším se až přijde domů :mrgreen:
Tak jestli je to taky tak blbí, tak vyměň vadný model za nový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 22:48

@Netopirek Nevim kde mam ten lepsi model hledat. Navic uz neverim, ze nekdo normalni existuje.Ja mam doma ozralu. Snazim se ho ignorovat. Jenze on je schopny do me ryt dokud se nepohadame.Dnes sem ho videla 10minut a rozbrecel me, zmetek jeden hnusnej. Doufam, ze se u jednou vsechno vrati.Ch jo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.15 22:49

@Netopirek Kdyz ja uz se ho stejne nikdy nezbavim, mame dite. Nemam na pravniky. :nevim: A on nam pokoj neda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.15 23:08
@Anonymní píše:
Koukam kolik je tu spokojenych zen.Ja sem rada, za kazdou chvili, kdy pritel neni doma.

no kdybych měla tohle psát o bývalém manželovi, tak bych toho moc nevymyslela pozitivního. Asi akorát to, že je vzdělaný a chodí do práce.
„Nový model“ je pro vztah a život mnohem lepší.

• Citovat
  • Upravit
72725
18.11.15 07:12
@Večernice7 píše:
To se nepočítá, bez toho by chlap neexistoval :mrgreen:

počítá, protože měl rýmu minulý víkend a chuďátko tak trpěl, že mohl sedět jen u pc :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.15 07:30
@Anonymní píše:

můžu se zeptat, proč s nim teda jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.11.15 07:34
@Anonymní píše:
@Netopirek Kdyz ja uz se ho stejne nikdy nezbavim, mame dite. Nemam na pravniky. :nevim: A on nam pokoj neda.

Na to, aby si ho i s dětmi opustila, nepotřebuješ peníze na právníka. Toho ti když tak prideli. Jako první bez na sociálku a oni ti poradi… jestli už dál nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.11.15 09:09

Taky se přidám.
Pozitiva: Má o mě starost, pracovitý, hodný (je toho víc)
Negativa: Občasný kuřák :D (Víc mě nenapadá - prozatím) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.15 09:18

Pozitiva:
Je pracovitý, tolerantní, umí podat pomocnou ruku.
negativa:
lže, krade a podvádí když je v nouzi.

• Citovat
  • Upravit
4634
18.11.15 09:26
@martina.se píše:
počítá, protože měl rýmu minulý víkend a chuďátko tak trpěl, že mohl sedět jen u pc :cert: :lol:

Víkend ještě jde :lol:, můj s rýmičkou skuhral celý týden a plus ještě asi dva dny a ve finále se mu udělaly opary a to už vypadalo, že budu pomalu chystat smuteční hostinu!
Mně nevadí ho obskakovat, ale jak na to láteřil. A přitom - blbá rýma, co? :mrgreen:

Chlapa, který by neumíral na rýmu, neznám. To už k sobě neodmyslitelně patří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
18.11.15 09:56
@Anonymní píše:
Pozitiva:
Je pracovitý, tolerantní, umí podat pomocnou ruku.
negativa:
lže, krade a podvádí když je v nouzi.

To teda nejsou moc dobrý negativa 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.15 10:04
@Martina1991 píše:
To teda nejsou moc dobrý negativa 8o

No já taky nejsem kdoví jak super, takže se to vyvažuje i když to že mě okradl na začátku vztahu o dost peněz to mu neodpustim nikdy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky