Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@charbl píše:
Manzel je o jedenact let starsi. Kluci stari stejne jako ja mi do ted prijdou jako mlady ucha a to mi uz pomalu bude tricet
Bohužel dneska aby člověk pořádného chlapa pohledal.
Samé chudinky bez testosteronu, sotva jim rostou vousy. Asi že není ta vojna. ![]()
U nás partner o 9 let starší. Mě nějak moji vrstevníci nikdy nic neříkali. I když teď by zajíček třeba na chvíli nebyl špatný ![]()
@onajeblond
Ahoj
můj manžel je starší o 16 let nežli já. A jestli se mi zdá věkový rozdíl 7 let hodně? To by zaleželo jestli jsi ty starší nebo manžel či přítel ale jak píše @JaneDoe také se mi moc nezamlouvá že by chlap by byl mladší o 7 let. Ale samozřejmě každý má k tomu jiný názor.
S jedním ex byl věkový rozdíl 9 let (on byl starší), druhý byl o 16 dní mladší a nynější partner je o 2 roky mladší
jestli to tak půjde dál, tak za chvíli budu s puberťákem.
Manžel je starší o 5 a půl roku.
Moji rodiče jsou od sebe taky o 5 let, taťka je starší.
A ještě mám o 7 roků staršího bráchu, ale to se nepočítá ![]()
S ex necelých 5 let, přišlo mi to akorát. Soucasny přítel je stejně starý jako já, a přijde mi desne mladej.
7 let je OK.
Příspěvek upraven 22.08.15 v 21:54
Když mi bylo 20 připadalo mi skvělé mít vedle sebe chlapa třeba o deset let staršího, teď ve 39si to nedovedu představit ani náhodou
Můj partner je o 5let mladší a ve většině směrech mi to vyhovuje
a to jsem byla vždycky na starší ![]()
@JaneDoe píše:
Zdá se mi to hodně pokud je žena starší než muž, nevím proč, od malička se mi tyto páry nelíbípodle mě by měl být chlap starší… můj je teda starší jen o dva roky..
Ano, taky se mi zdá dovné když je žena starší o víc jak rok, v tomto případě se jedná o 7 let staršího muže ![]()
Manžel je o 5 let starší a myslím, že by ten rozdíl mohl být klidně větší. Nebo alespoň víc životních zkušeností. Ale můj muž je z těch, kteří zřejmě nikdy nedospějí ![]()
Manzel je o dva roky starsi, pro me ideal. sedm je za me docela dost, ale asi vzdy zalezi na konkretnich lidech. ja na starsi nikdy nebyla a uz vůbec nechapu takove ty propastne vekove rozdily ala 20let apod. nebo vyrazne starsi zenske nez chapy
ale každého vec ![]()
My jsme o 13 let, muž je starší samozřejmě
Žádné rozdíly co by se týkaly věku (zatím) nepociťuji ![]()
8 let a i tak se chová někdy jak puberťák
Mít mladšího partnera su neumím představit ![]()