Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V práci mě taky hrozně přitahuje jeden chlap..jiskří to..nebo jiskřilo, rozuměly jsme si, přísahala bych že jsem byla zamilovaná neštastná z toho ale já mám svího partnera kterýho jsem si vybrala a nejde reagovat na každou chemickou reakci
raši budovat to co mám a miluju aby to bylo pevnější
rozvažuj ![]()
Já se do kamaráda zamilovala, po pul roce odolavani vyzkousela sex, a neodolala jsem. Utekla jsem od pritele za nim… A nelituju. Jsem stastna, stale zamilovana, mame spolu dite a ejhle, uz me nikdo z okoli nepritahuje vic, nez muj milovany ![]()
Nevera je jen a jen vyusteni dlouhodobe nekomunikace mezi partnery. Neni nic horsiho nez podvadet nebo byt podvaden. Tolik to boli… Jestli mas sveho manzela aspon trochu rada, tak bys mu tohle nemohla nikdy udelat. Chemie je chemie, vyprcha jako para nad hrncem, ale vztah zalozeny na duvere trva roky. My jsme si s pritelem tohle vyrikali uz na zacatku. Oba vime z prechozich vztahu, jak moc zrada boli a nikdy bychom si takhle neublizili. Hlavne mame vztah posunuty na duchovni uroven a sex neni nic jineho nez nadherne uvolnena energie a my nechceme tuhle krasnou energii plytvat na nekom cizim, chceme aby se kumulovala jen mezi nami a posouvala nas tak vys a dal… Mluvime o vsem pozitivnim i negativnim, hned a za tepla, jen tak muze vztah fungovat. Nevera je proste nefer podpasovka, ale delej, jak myslis, nikdo ti nemuze radit… to ty se potom budes koukat do zrcadla kazdy den, nikdo jiny. Drzim palce, at se rozhodnes jakkoliv. ![]()
@Luciusek86
Počkej za 20 let kdo tě bude přitahovat… jako píše zakladatelka ![]()
No jo, nové maso je nové maso
Jen si uvědom, zda chceš dávat všanc dvacet let života s manželem kvůli jednomu pobláznění.
@Luciusek86 píše:
Já se do kamaráda zamilovala, po pul roce odolavani vyzkousela sex, a neodolala jsem. Utekla jsem od pritele za nim… A nelituju. Jsem stastna, stale zamilovana, mame spolu dite a ejhle, uz me nikdo z okoli nepritahuje vic, nez muj milovany
No, za čas bude okoukaný a může se objevit jiný kamarád ![]()
Ahoj tak to co prožíváte tomu se říká krize středního věku. Já to prožíval taky v manželství byli jsme jako kamarádi a najednou buch manželka se mi svěřila že se zamilovala ale on to neví. Samozřejmě mě to ranilo ale byl ještě čas s tím něco dělat. Ten tvůj kamarád tě přitahuje tím co manželovi chybí. Měla by jsi si s manželem promluvit při sklence vína a obnovit to co mezi vámi bylo. Protože zahodit 20 let manželství jenom proto že ti něco chybí a hledáš to jinde je chyba.tak přeji štěstí
@sieta.m snad ne, doufam, ze toto uz nebudu muset nikdy resit… ![]()
Dobrý den. Potřebovala bych radu.. Prosim.. Je mi 24 a v manželství které trvá necelé dva roky jsem nestastna.. je toho moc, proste nase manzelstvi nefunguje, oba to vime.. Nez bych to tu napsala, byli bychom tu do zitra, ale jsou to opravdu padne duvody.
Dlouho zvazuji jestli se orzvest, nebo ne, ale abychom ase dostali k tematu… Nejspíš jsem zamilovaná do,,kamaráda" se kterým jsem KDYSI DÁVNO jeste kdyz jsem byla mladsi neco mela.. videli jsme se asi trikrat, sli jsme na kafe, nic se nestalo, je to nevinne, ale me se vybavili vzpominky, to jak se na me kouka, proste jsem spadla do sveho vnitrniho sveta..
Jenze problem je v tom, ze jsem VDANA a mam ani ne PULROCNI holcicku.. On vi ze manzelstvi nefunguje, ze se chystam odejit, rozvest,..atd.. ale ja nevim.. Jestli se mu priznat ze k nemu asi citim vic nez ke kamaradovi.. citim sama v sobe to, ze bych ho chtela. Vylozene me prepadava chtic.. Ale nechci nic pokazit.. Hrozne boli to, jak se citim SAMA. Hrozne sama.. Nemilována, nechtěná,… Chtěla bych byt jeste stastna.. Moje otazka zni: Mam se mu priznat?
@Anonymní píše:
Dobrý den. Potřebovala bych radu.. Prosim.. Je mi 24 a v manželství které trvá necelé dva roky jsem nestastna.. je toho moc, proste nase manzelstvi nefunguje, oba to vime.. Nez bych to tu napsala, byli bychom tu do zitra, ale jsou to opravdu padne duvody.
Dlouho zvazuji jestli se orzvest, nebo ne, ale abychom ase dostali k tematu… Nejspíš jsem zamilovaná do,,kamaráda" se kterým jsem KDYSI DÁVNO jeste kdyz jsem byla mladsi neco mela.. videli jsme se asi trikrat, sli jsme na kafe, nic se nestalo, je to nevinne, ale me se vybavili vzpominky, to jak se na me kouka, proste jsem spadla do sveho vnitrniho sveta..
Jenze problem je v tom, ze jsem VDANA a mam ani ne PULROCNI holcicku.. On vi ze manzelstvi nefunguje, ze se chystam odejit, rozvest,..atd.. ale ja nevim.. Jestli se mu priznat ze k nemu asi citim vic nez ke kamaradovi.. citim sama v sobe to, ze bych ho chtela. Vylozene me prepadava chtic.. Ale nechci nic pokazit.. Hrozne boli to, jak se citim SAMA. Hrozne sama.. Nemilována, nechtěná,… Chtěla bych byt jeste stastna.. Moje otazka zni: Mam se mu priznat?
JÁ BYCH SE JEŠTĚ NEPŘIZNALA.. ![]()
Kvuli ditwti bych sla prvni do manzelske poradny pokusila se vztah zachranit. A ksybych videla, ze i presto to nejde sla bych pryc, ale ne do dalsiho vztagu, chvilu bych pockalaa utridila myslenkyy atd.
@Anonymní píše:
Prvně se zeptej sama sebe, jak to k tobě má on..dává ti nějaké signáli, že stojí o víc?
Ok.. ale co mam tim padem delat? Chci byt stastna.. Nevim jestli u nej mam vubec sanci kdyz vi ze jsem jeste vdana a mam dite..
nechci byt porad nestastna
@madanga píše:
Prvně se zeptej sama sebe, jak to k tobě má on..dává ti nějaké signáli, že stojí o víc?
když už si rikam, ze je to nejaky signal, tak pak zase mam za chvli pocit ze nic..
nevim si rady