Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@madanga Já si taky myslím, že nejdříve by měla vyřešit manželství a až pak řešit případné vyznání, ale z toho co napsala mi přijde, že se nejdříve chce vyznat a až pak řešit zbytek, což je podle mě na prd. Ale každý to vidí jinak, nevím, jak bych se zachovala já, být ve stejné situaci ![]()
@terinka4444 píše:
hele, pokud máš pocit, že se manželství nedá zachránit, tak se rozveď, ale naplánuj si budoucnost sama se sebou a s maličkou, neplánuj to jako odchod ke kamarádovi, vůbec to s nám nijak nespojuj. Vezmi to jako dvě odlišné věci, když by hypoteticky on nebyl, rozváděla by ses? Ano? Pokud ano, udělej to, žeřiď si bydlení, rozvod, svůj život. On je přítel a bude bonus, neber ho jako berličku, díky které se můžeš hnout z místa.
pod tohle se podepisuji ![]()
@Ale85 píše:
@madanga Já si taky myslím, že nejdříve by měla vyřešit manželství a až pak řešit případné vyznání, ale z toho co napsala mi přijde, že se nejdříve chce vyznat a až pak řešit zbytek, což je podle mě na prd. Ale každý to vidí jinak, nevím, jak bych se zachovala já, být ve stejné situaci
jj taky mě to přijde..rozhodně nemůže vztah řešit vztahem…měla by v sobě zmatek..
Holky, vim, že se snažíte mi poradit, ale neradte mi prosim at si spravim manzelstvi. chci odejit i kdyz bych kamarada neznala.. vlastne nez prisla ta vasen a chtic tak jsem chtela odejit. Jednoduše strucne receno nevazi si me, jsem pro nej jen kus hadru, akorat mu vyhovuje ze mu varim, uklizim a peru, staram se o malou, do toho me parkrat dal facku ze jsem druhou dostala o zed nebo zem.. takze tak..
Vyznavat se nebudu, kazdopadne dekuju za vsechny reakce.. jen jsem chtela vedet jak z toho ven, nebo jak dal,.. je u me na prvnim miste samozrejme dcerunka.. Jen sama v sobe citim ze jsem nestastna, do toho jeste nejspis znovu zamilovana, a nevim jak se s tim srovnat, aby to konecne nebolelo.
Nikdo ti neradí, ať dáš do kupy manželství, ale ať se prvně rozvedeš a pak řešíš další vztah