Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
levmah28 píše:
Michaba83-tak já si trochu umyju kysané zelí,nakrájím na menší kousky,přidám cibuli na jemno,dávám i na kousky nakrájený salám,třeba šumku,vejce,zahustím trochou mouky,a strouhankou,tak aby se daly udělat placky.Jak uděláš placku tak ji trochu obalím ve strouhance.Jo eště osolím a opepřím:-) a smažíš jako karbenátek.
To zní dobře
určitě to vyzkouším. Děkuji moc ![]()
Strejda je smazakovy,ten si syr hodi do trojobalu a pak s nim do mrazaku.
Me se to osobne neosvedcilo dat syr do marazaku,zda se min ze se potom nejak droli,ale zalezi na slozeni tuku.A hlavne zapomenu,ze ho v tom mrazaku mam a vzdy koupim cerstvy ![]()
mně jde z mrazáku taky pak špatně strouhat takže dávám do mrazáku už nastrouhaný nebo na plátky na smažák ![]()
Dneska jsem nevařila, byli jsme na nákupech a tak jsme si dali KFC
Koupila jsem kachnu, tak jí zítra upeču a udělám k tomu zelí a knedlík ![]()
Bych neverila co u nas udela brambory a tvaroh:D Gita sezrala celej talir k veceri:D mela je teda udelany na dlouhy prouzky a to ji jede:D
u nás byla dnes uzená polívka a z masíčka jsem udělala francouzské brambory.
Zítra asi smažené žampiony a br. kaše
Ahoj,už opět se přidávám
.Tak včera to byli telecí involtiny.Dneska zapečená treska s bramborem k obědu a k večeři gyros po domácku.Zítra asi něco z hovězího nebo telecího.Jěště nevím..
Tak u nas vcera po inspiraci zde(holkam dekuji) br.kase, opecena klobasa, volsky oko no a aby se nereklo ze jime jen takove hnusy tak jeste zelny salat. Chlap z toho mel radost, ja uz tolik ne, ale co nechtelo se mi do obchodu tak holt vecere co dum dal. Dneska jeste nevim.
květáku bylo hodně, takže dnes ještě kvétákový mozeček s bramborem a asi uklihním nějakou buchtu ![]()
a co zase dneska varit?????????? grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ![]()
Dneska bude vinná klobáska a br.kase
a jeste se mozna pustim do cibulačky ![]()
U nás byly včera špagety a dnes budu „vařit“ obložený talíř a k tomu plněná vejce a pečivo.Musím péct placky na posvícení,tak není čas na vaření ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat