Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak mi máme Znojemskou s těstovinami protože zbude tak jí budem mít i zítra s knedlíkem a k večeři asi udělám nějakou pomazánku od Dzarunky
Příspěvek upraven 17.11.11 v 12:58
Dnes dojídáme kuřecí řízky se salátem a ještě jsem uvařila kuřecí polévku. Večer udělám něco na žampionech, potřebuju je spotřebovat.
Dneska jsem se prekonala, udelala jsem koprovku trosku jinak nez obvykle s vajickem a bramborem, jeste varim uzeny maso z toho bude zelnacka, jeste do ni pridam klobasu, a jeste jsem udelala sardinkovou pomazanku ta byla k snidani a zbylo i na zitra. Fuj to jsem si sahla na dno…:-)
my jsme dneska měli vepřový steaky, bramborovou kaši a volské oko ![]()
kuřecí kousky s kari omáčkou a rýží a sleičí vývar se sedlinou ajako desert bílá čoko se smetanou
dneska pizza s mascarpone a artycokama a ted si objednavam jeste jednu
fuuj ja jsem prase
levmah28 píše:
Tak my zítra asi budeme mít hladnevím co uvařit,když v lednici je prd
v tom případě doporučuju PRDelačku
![]()
Monjie píše:
Ja bych vyhlasila na zitra stavku!
já od zítřka nevařím
jedem ke tchánům ![]()
Zbytky od vcerejska, odpoledene jeden k tchanovcum tak nevarim, ale neda se rict ze bych byla nadsena pac se desim co uvari tchyne, v posledni dobe maji v oblibe cukety, baklazany a jine veci co ja nejim tak asi zustanu o vikendu na diete.
mnam lilek!
jak nejefektivnejsi uplacam karbanatky? jsem na to leva:D aby se mi nerozpadly az je budu hazet na olej?:D
papavlinka33 píše:
Zbytky od vcerejska, odpoledene jeden k tchanovcum tak nevarim, ale neda se rict ze bych byla nadsena pac se desim co uvari tchyne, v posledni dobe maji v oblibe cukety, baklazany a jine veci co ja nejim tak asi zustanu o vikendu na diete.
Taky bych si dala, lilek miluju ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat