Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
s horcici? mnam mam chut na jatra na chilli a medu
![]()
ta fazolacka: bud delam mexickou, nebo normalni
ta normalni:
fazole namocim pres noc, dam varit s trochou soli, na masle jisku,na masle balik korenove zeleniny, majoranka,2strouzky cesneku, osolim,opeprim. mame radi s opecenym rohlikem.
Druha mexicka :
brambory, 2mrkve na kosticky uvarim domekka, pridam cervene fazole z plechu,loupana rajcata,jeden protlak, chilli, proplachnu nalozenou repu tak tri lzice. Dochutim tabascem, soli.
Na talir polevka, hrst nachos, trochu smetanu nekdy davam i nastrouhany syr,
No nevim:D jestli Vam bude chutnat:)
Monjie píše:
s horcici? mnam mam chut na jatra na chilli a medu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ta fazolacka: bud delam mexickou, nebo normalni
ta normalni:
fazole namocim pres noc, dam varit s trochou soli, na masle jisku,na masle balik korenove zeleniny, majoranka,2strouzky cesneku, osolim,opeprim. mame radi s opecenym rohlikem.
Druha mexicka :
brambory, 2mrkve na kosticky uvarim domekka, pridam cervene fazole z plechu,loupana rajcata,jeden protlak, chilli, proplachnu nalozenou repu tak tri lzice. Dochutim tabascem, soli.
No nevim:D jestli Vam bude chutnat:)
Na talir polevka, hrst nachos, trochu smetanu nekdy davam i nastrouhany syr,
díky za inspiraci ![]()
Ženy, prosím vás, včera jsem „uvařila“ ten likér z ledových kaštanů. Dnes při jeho kontrole
jsem zjistila, že se čokoládová část se separuje od rumu a usazuje (skladuju v lednici). Je něco špatně? Nerada bych ho kontrolovala pravidelně, by nám dlouho nevydržel
díky
levmah28 píše:
Holky,poradíte nějakou specialitu z kuřecích prsíček?
čína, těstoviny s kuřecím masem a špenátem a smetanou
levmah28 píše:
Holky,poradíte nějakou specialitu z kuřecích prsíček?
na másle osmahnout žampiony, zakápnout citronem, přidat barevný papriky, hodně česneku, kuřecí prsa (já to teda dělám z hovězího na nudličky), na konec smetana
přílohu k tomu dělám gnochci nebo rýži
a pak mi chutná kombinace na olej žampiony, červené papriky a kuř.prsa zakápnout protlakem nebo kečupem - směs na toasty nebo do závinu z list.těsta
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat