Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Díky, fajn, tak to je stejné, jako dělám, takže máš ověřenou polohrubou plus vaničkový, ok.
Eliška píše:
Díky, fajn, tak to je stejné, jako dělám, takže máš ověřenou polohrubou plus vaničkový, ok.
mám ověřeno,těsto super,knelíky také ![]()
Viking píše:
Aha, dík, zelí i jabko zní dobře… A zelí zbude z boršče, bezva.
v Prostřenu jednou dělala karpačo z řepy a někdo dělá i pomazánku...........u nás řepa jedině naložená
dzarunka píše:Viking píše:v Prostřenu jednou dělala karpačo z řepy a někdo dělá i pomazánku...........u nás řepa jedině naložená
Aha, dík, zelí i jabko zní dobře… A zelí zbude z boršče, bezva.
Hmm, carpaccio s kozím sýrem, mňam! To by šlo! http://prozeny.blesk.cz/…ne-repy.html
Eliška píše:
Sophinko, Dzarunko i Petko, moc díky.Teď jsem udělala rybičkovou pomazánku, makrela z konzervy s lučinou a je to strašně štiplavé! Čím to může být?? Skoro mi přijde, že se to nedá jíst! To vyhodím jednu lučinu a konzervu ?
Tak já jednou dělala rybí pomazánku s tvarohem místo másla a musela jsem to hodit do koše, bylo to ![]()
dzarunka píše:Eliška píše:já dělám tvarohové knedlíky jen z tvarohu z vaničky
V jídelně cizrna se zelím a uzeným, k večeři udělám pórkovou polévku a jablečné knedlíky z tvarohového těsta. Akorát mám problém, že jsem sehnala jen vaničkový tvaroh. Snad to nějak půjde.Sophinko, mám prosbu, neděláš si těsto na kynuté buchty v pekárně? Měla bys recept?
Taky tak ![]()
MUFICE píše:Eliška píše:Tak já jednou dělala rybí pomazánku s tvarohem místo másla a musela jsem to hodit do koše, bylo to
Sophinko, Dzarunko i Petko, moc díky.Teď jsem udělala rybičkovou pomazánku, makrela z konzervy s lučinou a je to strašně štiplavé! Čím to může být?? Skoro mi přijde, že se to nedá jíst! To vyhodím jednu lučinu a konzervu ?
noto teda nene! ja delam tunakovou s tvarohem a cibulkou a zakapnu citronem a je to luxus:D
Tu pomazánku jsem hodila psovi
Ryby a tvaroh mu snad neublíží, ale to se nedalo.
Těsto z vaničkového
, uvařeno je, jen jsme ještě nekoštovali.
Na zítra k véče bramboračka a špagety, musím najet na něco jednoduššího a rychlejšího, dneska večeře hodina práce.
tak dneska byla jen polívka, zítra budu mít s Kačí noky se zelím a špekem a polívku uvidím a manžel bude mít čočkovku a těstoviny se přesunuly na čtvrtek.
Poradte: pecu na zitra maso se zelenejma fazolka co k tomu br.kasi nebo br.noky?
Holky prosím,recept na dobrý chléb v domácí pekárně.A taky,aby se moc nedrobil.Nemáte některá? Dík.
Tvarohová pomazánka, jakákoliv je ble
. Nemám ráda tvaroh v syrovém stavu, ale v buchtách to je mňamka.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat