Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Včera byl smažený květák s bramborem, tak dnes dojídám zbytky. Večer bude květáková polívka a pár květákových kabošů. Snad neuletíme! ![]()
Týjo, já si udělala tu česnečku, ale teď za hodinu jdu k dr, mi to nedošlo
Čím to rychle zneutralizuju?
Monjie píše:
A zitra na obed do Café Imperiál a na veceri s holkama na činu.
Tak to ti závidím u nás Café Imperial není a místní hospůdky
to bych musela někam dál a to bych se zas nemohla napít ![]()
My máme dnes neděli, bramborový salát s řízkem, naložené maso by už asi do neděle nevydrželo a do práce ideální oběd, nemusím ohřívat, já i ten řízek radši studenej.
levandule25 píše:Monjie píše:Tak to ti závidím u nás Café Imperial není a místní hospůdky
A zitra na obed do Café Imperiál a na veceri s holkama na činu.to bych musela někam dál a to bych se zas nemohla napít
Nahodou s tim prisel manzel, taaak lepsi nez hnusnej slehackovej dort a kupu chlebicku na to me nejak neuzije:D
crazzi píše:
Hrachová polévka, a něco z kuřecího prsa. Nejsou brambory a chlap nejí rejži, takže asi těstoviny. A já nejím smetanový a sýrový omáčky, takže fakt netušim co to bude
Teda vám bych chtěla vařit ![]()
Monjie píše:levandule25 píše:Nahodou s tim prisel manzel, taaak lepsi nez hnusnej slehackovej dort a kupu chlebicku na to me nejak neuzije:DMonjie píše:Tak to ti závidím u nás Café Imperial není a místní hospůdky
A zitra na obed do Café Imperiál a na veceri s holkama na činu.to bych musela někam dál a to bych se zas nemohla napít
Tak pozdravujte Zdeňka P ![]()
Zítra kuře na zelí a br. knedlík, dítě kuře se zelím a bramborem (odmítá knedle).
V neděli rizoto.
A snad něco upeču. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat