Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Eliška píše:
Lenulino, jak tiramisu s tvarohem, prosím návod. Znám jen s mascarpone. Zrovna by se mi hodilo něco s tvarohem.
@levandule25 píše:
@lenulina1979 ten dort vypadá nádherně hned bych si kousek dala. Pošly kousek
@Eliška píše:
Lenulino, jak tiramisu s tvarohem, prosím návod. Znám jen s mascarpone. Zrovna by se mi hodilo něco s tvarohem.
Dnešní oběd kuřecí řízek plněný nivou a paprikášem, bramborová kaše… na večeři nejspíš míchaný salát… s kuřecím restovaným prsíčkem s grilovacím kořením s bylinkama a nahoru niva
Lenu, moc díky. Mám tedy jen dětské piškoty, ale to taky půjde, tvarohy mám dva, šlehačku jednu, tak dám asi třetinová množství. Do něčeho malého, ještě vymyslím, do čeho. Nebo že bych přikoupila?
![]()
Tak k večeři udělám kuř. maso se žampiony a k tomu celozr. kuskus ![]()
U nás dnes rizoto a včera dušená mrkev s kedlubnem a kuřecím masem.
Ahojky holky, koukla jsem se sem a musím uznat že je tu hodně námětů k čerpání inspirace. Snad vám nebude vadit když se k vám připojím.
my máme zítra kuřecí řízek s bramborem
A já nevím, co na zítra. Poraďte. Hlavně ať je to rychlý. Mám doma kysaný zelí, červený i bílý, brambory, ale nula vajec, maso nula, tak co případně přikoupit, nebo by se vymyslelo něco z toho? Hustá zelňačka možná.
@Eliška klidně zapečený brambory se zelím..já na to dávám ještě stehna a když je tak zelí promíchám s opečenou slaninou a cibulkou ![]()
Zitra varim kvasnicovou polevku a bramborovy spalicky, vypecky a kys. zeli..Dnes byly dukatovy buchticky ![]()
Hubičko, díky a to dáš jen do pekáčku zelí, navrch brambory, osolíš a pečeš? Nebo ještě něco? Na kolik a jak dlouho asi? ASbych to stíhala, mám nějaký běhání po městě.
@Eliška já peču kuře na kysaném zelí smíchaném s jablky
prostě kysané jen smíchám s kouskama jablek, okmínuju, trochu podleju a na to frknu okořeněný stehna a peču
@KPKristy píše:
Tak já s cibulí normálně vařím a Matěj zatím prdí hezky a nic z toho nemá. Větší strach mám z koření. Ale asi je udělám, chuť je sviňa
se máš. Vítkovi vadí sebemenší množství cibule
zkuste bez ní vařit.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat