Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Osssa píše:
Muži s větším penisem (dejme tomu 15 a více) mají pravděpodobně daleko více sexuálních partnerek, nežli ti s menším, protože mají sebevědomí.
To je ale hodně střelený od boku
Jako pardon, ale mám lehce nad 15 a místo více sexuálních partnerek akorát mindrák jak prase ![]()
@PetrBk píše:
To je ale hodně střelený od bokuJako pardon, ale mám lehce nad 15 a místo více sexuálních partnerek akorát mindrák jak prase
Jak je to možné Peťo
?
@PetrBk píše:
To je ale hodně střelený od bokuJako pardon, ale mám lehce nad 15 a místo více sexuálních partnerek akorát mindrák jak prase
Si děláš kozy ne?
Jsem si myslela, že máš max nevim 5 s tim jak vystupuješ tady? A ty máš „lehce“ nad 15??? Jakej mindrák tvl? Jsi normální? ![]()
@PetrBk píše:
Já myslím, že těch cca. 15 je asi reálný průměr, proč tedy mindrák? Jestli máš i slušnou šířku, je to podle mě v pohodě.
Já hlavně nechápu jak se taková statistika vůbec dělá? To jako přeměří vědci určitýmu vzorku chlapů z populace péro a z toho se vychází? ![]()
@Tuco píše:0
@PetrBk A s kolika jsi spal, že to víš tak jistě?
@Venetia píše:
Jak je to možné Peťo?
Stačí si přečíst příspěvky vás náročných a zkušených mamin ![]()
@Tuco píše:
Si děláš kozy ne?Jsem si myslela, že máš max nevim 5 s tim jak vystupuješ tady? A ty máš „lehce“ nad 15??? Jakej mindrák tvl? Jsi normální?
No asi ne no. Ale teď už to stejně není podstatný, ve 30ti s tím začínat nebudu ![]()
@Osssa píše:
Já myslím, že těch cca. 15 je asi reálný průměr, proč tedy mindrák? Jestli máš i slušnou šířku, je to podle mě v pohodě.
Tak slušnou šířku nemám určitě ![]()
@PetrBk píše:
Zbytecne, Petre, zbytecne ![]()
@PetrBk 0
Tak vidíš…víš prd jak jsou na tom černí ![]()
O hodně se ochuzuješ…a je to škoda, že jsi už rezignoval ![]()
@PetrBk píše:
Tak slušnou šířku nemám určitě
Já si myslím, že šířka je možná důležitější, nežli délka.
@Osssa píše:
Já si myslím, že šířka je možná důležitější, nežli délka.
Nejdřív je nutné dosáhnout s dostatečnou rezervou. Přes to vlak nejede.
Pak teprve přijde ke slovu tlušťka. ![]()
@PetrBk píše:
Tak slušnou šířku nemám určitě
Ale ty přece nemusíš mít maminu, ale nějakou méně použitou s úzkou ![]()
@Venetia píše:
Ale ty přece nemusíš mít maminu, ale nějakou méně použitou s úzkou
To jsou ale holky, kterým bych skoro mohl dělat fotra. A takové mě fakt už neberou.
@Venetia píše:
Kolik?
Podle posledního měření to byly přesně 4cm.