Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9733
26.5.14 15:59

@Kraťomír
To jsou vaše vysněné rozměry? Doufám, že tady nemluvíte o nějakém diskutujícím a rozměrech jeho nádobíčka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.5.14 16:07

@Doctus Skoro ano, akorát na tu šířku bych bral raději 4.5, možná i 5 cm… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
26.5.14 16:09

Kraťomíre buď v klidu, podle tvých příspěvků jsi megakokot.

Holky, pán je nejspíš normální prudič a baví se tím, že mu na jeho příspěvky furt dokola někdo odpovídá. Téma Kraťomír je sice dávno vyčerpané, ale tahle diskuze o ničem bude, zdá se, nekonečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.5.14 16:17
@Kraťomír píše:
Neměřil, ale když s někým trávíte dost času, tak si občas mnoha věcí všimnete a tak vím, že dost z nich je na tom o moc líp než já - to člověk zahlédne třeba při močení a nebo v bazénu - většina z nich ho má už v klidu většího než já v erekci a tak je tím pádem také dost dobře jasné, že vzrušením se jim už asi nezmenší, že ano… :idea: A o těch holkařích se to přímo povídá, že má třeba skoro 20 cm a tak, a asi to pravda bude… :?

Být chlapem, tak ti dám asi po hubě, kdybys mi okukoval mužství… :roll: Kdyby ses raději věnoval tomu svýmu, než cizím…

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.5.14 16:18
@kalamitaa píše:
Kraťomíre buď v klidu, podle tvých příspěvků jsi megakokot.Holky, pán je nejspíš normální prudič a baví se tím, že mu na jeho příspěvky furt dokola někdo odpovídá. Téma Kraťomír je sice dávno vyčerpané, ale tahle diskuze o ničem bude, zdá se, nekonečná.

do puntíku souhlas

• Citovat
  • Upravit
687
26.5.14 18:26
@káťa píše:
Být chlapem, tak ti dám asi po hubě, kdybys mi okukoval mužství… :roll: Kdyby ses raději věnoval tomu svýmu, než cizím…

Tak já nevím jak se na to dívají chlapi, protože vzhledem k velikosti mého penisu si opravdu netroufnu nazvat se mužem, ale myslím si, že se taky rádi pochlubí - tedy když mají čím… ;) A zrovna ten jeden dobře obdařený „holkař“ ho vytahoval a machroval s ním pořád, i když to asi také dost vypovídá o jeho intelektu - ale holt když se mohl pochlubit, tak to udělal… :D Já osobně bych se s ním ale předvádět nemusel - mně by stačilo, kdyby díky velkému penisu byla uspokojena jen má milovaná - jenže s tím co mám žádnou neuspokojím, to je holý fakt… :?

@kalamitaa Taky názor, nutno ale dodat, že se tím opravdu nijak nebavím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
26.5.14 19:57

@Kraťomír jdi se povesit ses fakt marnej to je furt dokola furt stejna pisnicka ptam se te po ste CO TAKHLE KONECNE JINE ARGUMENTY NEZ JSEM POSTIZENEJ MAM MIKRO PENIS KECY O PRAVE LASCE O TOM ZE VSICHNI MAJI MEGA KLACKY (ASI ZIJES MEZI CERNOCHAMA) JO TAK TED SI JESTE PRIDAL NEAKY HOLKARE FAKT SUPER ARGUMENT :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.5.14 21:05

@Kraťomír nezbývá, než mít dlaňovku do konce života :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
26.5.14 21:14

Prosím přejmenovat skupinu na velikost Kraťomírova penisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.5.14 21:59

@aspagi Jaké jiné argumenty proboha? :idea: Já už nic jiného v životě nemám… :!

@Bobulenk No asi jo :D, ale vás by to tak bavilo? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.5.14 06:33

@Kraťomír právě, že nebavilo chlape neseď u PC vzmuž se a jdi na to :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.5.14 07:02
@Kraťomír píše:
@aspagi Jaké jiné argumenty proboha? :idea: Já už nic jiného v životě nemám… :!@Bobulenk No asi jo :D, ale vás by to tak bavilo? :?

Pisu ti ze jsi jak zaseklej gramofon ze furt meles dokola stokrat ohranou pisnicku a ver mi ze na zacatku jsem ti chtela pomoct ale ted uz me tocis do vrtule furt jak pises jedno ato same ctes to vubec po sobe? Rada:

1. zajdi si k psychologovi
  2. konecne si najdi neakou kocu skoc na to vypni myslenky zadna neni tak blba aby se ti vysmala ja mela chlapa a to byl extrem mel tusim stezi 7cm a taky jsem s nim byla byl to dokonce velkej chlap hokejista a co mel okolo sebe holek aholky vedeli co ma v kalhotach stejne se jich nemohl zbavit a tomu se rika zlato charisma treba kdyby mel george cloony ho malyho tak ho beru i s malym protoze on je neuveritelne sexy.
  3. jestli se nehodlas ridit radou 1 a 2 je tu rada 3) jdi se zabit a do dopisu napis mami promin mel jsem ho jen 13.5 cm kratkyho sbohem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
27.5.14 08:44
@aspagi píše:
Pisu ti ze jsi jak zaseklej gramofon ze furt meles dokola stokrat ohranou pisnicku a ver mi ze na zacatku jsem ti chtela pomoct ale ted uz me tocis do vrtule furt jak pises jedno ato same ctes to vubec po sobe? Rada:
  1. zajdi si k psychologovi
  2. konecne si najdi neakou kocu skoc na to vypni myslenky zadna neni tak blba aby se ti vysmala ja mela chlapa a to byl extrem mel tusim stezi 7cm a taky jsem s nim byla byl to dokonce velkej chlap hokejista a co mel okolo sebe holek aholky vedeli co ma v kalhotach stejne se jich nemohl zbavit a tomu se rika zlato charisma treba kdyby mel george cloony ho malyho tak ho beru i s malym protoze on je neuveritelne sexy.
  3. jestli se nehodlas ridit radou 1 a 2 je tu rada 3) jdi se zabit a do dopisu napis mami promin mel jsem ho jen 13.5 cm kratkyho sbohem

A to jsi ještě nepochopila, že to byl jeho cíl, vytočit tě do vrtule a všechny ostatní tady, které se nechaly? ;) Myslím, že se @Kraťomír úžasně baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.5.14 10:57

@krtek7489 Tak tohle opravdu ne - vážně ani nevíte, jak strašně moc se ve mně pletete… :think: Nejsem zlomyslný ani škodolibý člověk, jen mám v životě velké (i když vlastně spíše malé :oops: ) trápení a s ním spojené překážky, které mi nedovolují žít normálním spokojeným životem… :?

@aspagi Díky za rady - rada číslo 2 zní opravdu skvěle, ale víme jak to je - zkoušel jsem to vážně už minimálně dvakrát a pokaždé do dopadlo stejně, takže se mám ničit znovu? :| Nevím, už k tomu asi nemám co víc dodávat, jinak bych se zas jenom opakoval… :idea:

@Bobulenk No jo :), nikoho by to asi nebavilo, jenže ne každý tu možnost má… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.5.14 12:29

Hele, to Kraťomírovi to loučení a slibování, že už sem nebude chodit, moc dlouho nevydrželo, co??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky