Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@sissi79
FEBP (evropská atestace z pediatrie) přibylo, ostatní už jsem měl, kočko.
Co vlastně děláš krom toho pomvěda na patologii. ![]()
@Doctus píše:
@Swift
Na koho reagujete, osobo?
Ja reagovat na Tiggi a jeho komentář ohledně příliš velkých preferovaných rozměrů, které jsem pracovně označil jao „šlehače mandlí“. Chápu, že citovaná práce není moc v odborných kruzích známá, a tudíž krom těchto pofidérních diskuzí neznámá, takže z akademického hlediska s velmi nízkým impaktem a citačním indexem, ale to je většina vědy u nás.
@Tigy99 píše:
já myslím, že zájemkyň by se našlo víc než dost, už jen tady
Jenom takový slon tak musí umět s tím chobotem narábať. Bo jak jenom tak vzrazí aniž by počkal až se z vagíny udělá stan, tak to je maras. Když potom tluče žaludem do dělohy, prej je to super, ale to až po dvou clitoriálních O. ![]()
@Swift
Zahraniční autoři nemají s IF problémy, to u nás je to horší.
@Doctus píše:
@Tigy99
Hovco…
Jinak tak se mi jsem si vzpomenul na jednu z mála latinských sentencí pane kolego:
„ex libro doctus ex capite stultus.“ Ověřuji zdali je tak i u Vás.
@Doctus píše:
@Swift
Píše se klitoridální.
Oukej vyvěšuji bílu vlajku a vy vytahuji dlaň a zdravím pravděpodobný inventář z upol´u.
@Swift
Nemoc a zároveň morbidní? Zajímavá redundance. Taky by se mohlo jednat o AIDS-related complex (ARC).
@Doctus
Chtěl jsem jenom říci, že se rád někdy na něco zeptám, poradím a že na debatu nemám potřebné znalosti, skončil jsem někde na úrovni specializovaného sanitáře ![]()