Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Swift
Nemoc a zároveň morbidní? Zajímavá redundance. Taky by se mohlo jednat o AIDS-related complex (ARC).
Oukej končím s těmi mými průjmy,
, stydím se.
ano samozřejmě tam mělo být s vysokou mortalitou.
@Doctus píše:
@sissi79
FEBP (evropská atestace z pediatrie) přibylo, ostatní už jsem měl, kočko.
A já mam taki dva tytuli
@kunča
Já vím, kunčo.
Jste PUDr. a CSC., tedy Posunovač U Dráhy a k tomu i Celkem Spokojený Cikán.
@Doctus taky laškuješ se sestřičkama? Nebo jsi věrná doktorská vyjímka? Bez urážky. Já jen hledám důvod proč zrovna tady strácíš čas opakováním sebe sama a prodlužováním svého e-penisu. Opět bez urážky ![]()
@Pajaxxx
Se sestřičkami tedy nelaškuji. Pro případ, že by mě naštvaly, mám připravený po ruce autoevaluační test, aby věděly, jak na tom jsou. Otázky jsou nastaveny samozřejmě tak, aby je nezodpověděl ani lékař.
Jednou jsem i navrhl, že za každou špatnou odpověď by musely zaplatit 50 kč. Prodlužování, to je moje. ![]()
P. S. Píše se ztratit. Bez urážky. ![]()
@Doctus píše:
@Pajaxxx
Se sestřičkami tedy nelaškuji. Pro případ, že by mě naštvaly, mám připravený po ruce autoevaluační test, aby věděly, jak na tom jsou. Otázky jsou nastaveny samozřejmě tak, aby je nezodpověděl ani lékař.Jednou jsem i navrhl, že za každou špatnou odpověď by musely zaplatit 50 kč. Prodlužování, to je moje.
P. S. Píše se ztratit. Bez urážky.
pravopis mě vždycky dělal problémy, tak klidně i s urážkou, je to ostuda ![]()
@Pajaxxx
Tak správný tvar by měl být mně (dělal problémy), ale to je vcelku jedno.
![]()
@Doctus píše:
@Pajaxxx
Tak správný tvar by měl být mně (dělal problémy), ale to je vcelku jedno.![]()
Ha ha, doktusy být ma bít s mekím í haha, tak nepoucuj!
@Doctus píše:
@kunča
Vás by měl někdo bít…
Toto slyset od doktora zni ponekud zvlastne…jde o nejakou novou lecebnou metodu? ![]()
@Tinuvien píše:
Toto slyset od doktora zni ponekud zvlastne…jde o nejakou novou lecebnou metodu?
je zlej a navic to nejni doktor
A sveri Ti nekdo dite?
gratuluji
a loucim se s diskuzi