Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tinuvien píše:
Zkus si dnes a denně poslouchat nějaké pindy o svých intimních vadách. Zajímalo by mě, jak dlouho bys to dala.
Ja urcite dlouho ne, snazila bych se s takovym clovekem nebyt
@Tigy99 píše:
nemůže?? zkus si představit, že by se s Tebou celý život opakovaně z nějakého důvodu, který se navíc nedá řešit, rozcházeli chlapi jeden za druhým a ještě navíc ten důvod rozhlašovali po okolí - vidím, že si to některý vůbec nedovedete představit, jak je toto pro takovýho chlapa frustrující, ale je to logický - vy řešení máte jednoduchý, vyměnit ho ať se dotyčný třeba pověsí přece co mi je po něm a teď, když je tu zmínka, že to on nakonec udělal - tak se tomu hrozně divíš
snazim se si to predstavit, vim ze to musi byt neskutecne frustrujici, ale ten clovek by mel zamerit pozornost jinam… najit si neco co ho opravdu bude bavit a na zensky se proste vykaslat
@Tinuvien píše:
Jsem celé dětství trpěla za to, že jsem zrzavá.
zrzky jsou pry nejlepsi
!
@Venetia píše:
Ja urcite dlouho ne, snazila bych se s takovym clovekem nebyt
Nemluvila jsem o jednom člověku, ale o všech štěbetajících lidech kolem.
Pak třeba i mohl začít chodit s jinou, ale kamarádky štěbetalky ji nahlodaly, neměla sílu jim odolat a tak furt dokola…
@Tinuvien píše:
Nemluvila jsem o jednom člověku, ale o všech štěbetajících lidech kolem.Pak třeba i mohl začít chodit s jinou, ale kamarádky štěbetalky ji nahlodaly, neměla sílu jim odolat a tak furt dokola…
no jo to je pruser
myslim, ze i na FB bylo neco takoveho, ze nekoho zkompromitovali a dohnali az k sebevrazde.
@Venetia píše:
snazim se si to predstavit, vim ze to musi byt neskutecne frustrujici, ale ten clovek by mel zamerit pozornost jinam… najit si neco co ho opravdu bude bavit a na zensky se proste vykaslat
myslíš jako, že chlap s menším penisem nemá právo mít rád sex? teď si tomu teda nasadila korunu
- takže ženský s malejma prsama to samý jako? / i když prsa přímo v sexu takovou roli nehrajou - je to dost podobný / radši už k tomu nic nepiš, asiati většinou všichni přes 13cm nejdou a podívej, množí se jak krysy a že by asiatky měly tak výrazně menší puliny asi taky ne, ve finále ve velikosti rozených dětí tam a jinde neni podstatný rozdíl, takže ani tady by penis 12,13 cm neměla být taková tragedie vedoucí až k sebevraždě
@Venetia píše:
no jo to je prusermyslim, ze i na FB bylo neco takoveho, ze nekoho zkompromitovali a dohnali az k sebevrazde.
O něčem takovém mluvím.
No tak labilní jedinci žili vždycky, člověk dost dobře nemůže vláčet životem zodpovědnost za všechny lidi které kdy znal.
@Virginian
no to jistě ne, ale zrovna tak neni třeba nikoho opakovaně veřejně ponižovat, navíc s výrazem a pocitem svojí často mylné dokonalosti
@Tigy99 píše:
myslíš jako, že chlap s menším penisem nemá právo mít rád sex? teď si tomu teda nasadila korunu- takže ženský s malejma prsama to samý jako? / i když prsa přímo v sexu takovou roli nehrajou - je to dost podobný / radši už k tomu nic nepiš, asiati většinou všichni přes 13cm nejdou a podívej, množí se jak krysy a že by asiatky měly tak výrazně menší puliny asi taky ne, ve finále ve velikosti rozených dětí tam a jinde neni podstatný rozdíl, takže ani tady by penis 12,13 cm neměla být taková tragedie vedoucí až k sebevraždě
pravo urcite ma, ale pokud narazi na takove problemy a sklidi spis urazky nez to co od toho ocekava..asi je treba zamerit svuj zivot jinym smerem… prece si na podobna zklamani nebudu nabihat porad znova, to by k te sebevrazde pak dohnalo opravdu kazdeho.
@Venetia
aha, tak si to zkus říct a poručit si třeba i v Tvém věku - tak a od teď sex nemám ráda a místo prvního sexu, kterej se Ti naskytne jdi radši zalevajt kytky a místo dalšího běž krmit na lavičku k řece holuby - jistě Ti to sexuální touhu plnohodnotně vynahradí ![]()
to, že to s dotyčným tak dopadlo, dost pravděpodobně nebylo přímo kvůli těm jen 12 cm, ale kvůli řekněme snížené inteligenci těch všech jistě dokonalých dam na které narazil ![]()
@Tigy99 píše:
@Venetia
aha, tak si to zkus říct a poručit si třeba i v Tvém věku - tak a od teď sex nemám ráda a místo prvního sexu, kterej se Ti naskytne jdi radši zalevajt kytky a místo dalšího běž krmit na lavičku k řece holuby - jistě Ti to sexuální touhu plnohodnotně vynahradí
to, že to s dotyčným tak dopadlo, dost pravděpodobně nebylo přímo kvůli těm jen 12 cm, ale kvůli řekněme snížené inteligenci těch všech jistě dokonalých dam na které narazil
Ja myslim, ze od toho nejsem nijak daleko.. naporad to taky nebude fungovat.. myslim tim, ze by stale byl nekdo, kdo ma zajem… taky se s tim musim srovnat, ale nepujdu se prece zabit, protoze jsem stara a chlapi uz mne nechtej
@Tigy99 píše:
@káťa
To máš pravdu, že jen málokdo je dokonalý, ale z jejího příspěvku ta sobecká /vlastní sebekritiku postrádající/ touha po absolutně dokonalém chlapovi přímo čiší.
Dost by mě zajímalo, jak je na tom se svou dokonalostí ona, když měla takovou potřebu to sem napsat, cituji jinýma slovama - že i když je chlap spolehlivej pracovitej nechlastá neháže prachy do beden neku. rví se atd., tak je to všechno k ničemu, když nemá velký p.
A hlavně taky nevím, kde bere jistotu, že dotyčný si vzal život, kvůli malému / podle Doctuse v podstatě průměrnému / penisu. Spíš si myslím, že to bylo hlavně proto, že „měl štěstí“ na stejné husičky jako je ona / všechny jistě mají tvarově dokonalé i po dětech pevné trojky či čtyřky /, které mu to dost blbě předhazovaly a ještě o tom blbě mlely kdoví kde - aspoň u ní jsem o tom přesvědčen, jak to někde kamarádce / kamarádkám / s tragickým a zoufalým výrazem a důležitostí nejspíš líčila, jako absolutní katastrofu rovnající se zkáze Titaniku či podobné.![]()
A přísedící jistě souhlasně přikyvovaly, jako že jo, že má pravdu, že to já bych jako teda taky určitě doma nechtěla
Pravě proto bych jí rád někdy viděl, jestli je sama tak dokonalá, jak po chlapovi požaduje - třeba je, ale potom věřím, že žádnej chlap jí asi nebude dost dobrej, možná má doma nějakýho abstinenta s příjmem aspoň 50tis. a 18 cm,, ale co když je někde jinej se 100tis. a 22 cm, že?? atd.
Jo beru to, 12 cm už je asi navíc s k tomu odpovídající šířkou, pro většinu z vás nic moc, ale min. půlka světa na tom jede a expanduje, tak to asi až taková megatragedie neni, aby se kvůli tomu, díky hovězím úvahám, chlapi museli věšet či skákat pod vlaky.![]()
@Tigy99 píše:
@káťa
To máš pravdu, že jen málokdo je dokonalý, ale z jejího příspěvku ta sobecká /vlastní sebekritiku postrádající/ touha po absolutně dokonalém chlapovi přímo čiší.
Dost by mě zajímalo, jak je na tom se svou dokonalostí ona, když měla takovou potřebu to sem napsat, cituji jinýma slovama - že i když je chlap spolehlivej pracovitej nechlastá neháže prachy do beden neku. rví se atd., tak je to všechno k ničemu, když nemá velký p.
A hlavně taky nevím, kde bere jistotu, že dotyčný si vzal život, kvůli malému / podle Doctuse v podstatě průměrnému / penisu. Spíš si myslím, že to bylo hlavně proto, že „měl štěstí“ na stejné husičky jako je ona / všechny jistě mají tvarově dokonalé i po dětech pevné trojky či čtyřky /, které mu to dost blbě předhazovaly a ještě o tom blbě mlely kdoví kde - aspoň u ní jsem o tom přesvědčen, jak to někde kamarádce / kamarádkám / s tragickým a zoufalým výrazem a důležitostí nejspíš líčila, jako absolutní katastrofu rovnající se zkáze Titaniku či podobné.![]()
A přísedící jistě souhlasně přikyvovaly, jako že jo, že má pravdu, že to já bych jako teda taky určitě doma nechtěla
Pravě proto bych jí rád někdy viděl, jestli je sama tak dokonalá, jak po chlapovi požaduje - třeba je, ale potom věřím, že žádnej chlap jí asi nebude dost dobrej, možná má doma nějakýho abstinenta s příjmem aspoň 50tis. a 18 cm,, ale co když je někde jinej se 100tis. a 22 cm, že?? atd.
Jo beru to, 12 cm už je asi navíc s k tomu odpovídající šířkou, pro většinu z vás nic moc, ale min. půlka světa na tom jede a expanduje, tak to asi až taková megatragedie neni, aby se kvůli tomu, díky hovězím úvahám, chlapi museli věšet či skákat pod vlaky.![]()
Možná ji má povolenou ve velikosti slonice
Povolenej svalově podvozek je docela na podvozek
nebo na pěst ![]()
Tady by možná pomohl přesun kousek vedle
![]()
@Swift
To nevím, chápu že 12 cm s tomu asi odpovídající šířkou není zrovna pro většinu to pravé,, ale hodně mi vadí to necitlivé žvanění o tom bůh ví kde. Nedávno tu běžela diskuze o tom, že týpek nutí svojí milou na silikony - obojí mi přijde stejně debilní, když někdo neni spokojen s druhým, ať jde do řiti, ale s tim, že toho druhýho nechá na pokoji. ![]()