Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106272
23.2.15 17:16
@Tinuvien píše:
Zkus si dnes a denně poslouchat nějaké pindy o svých intimních vadách. Zajímalo by mě, jak dlouho bys to dala. :roll:

Ja urcite dlouho ne, snazila bych se s takovym clovekem nebyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106272
23.2.15 17:18
@Tigy99 píše:
nemůže?? zkus si představit, že by se s Tebou celý život opakovaně z nějakého důvodu, který se navíc nedá řešit, rozcházeli chlapi jeden za druhým a ještě navíc ten důvod rozhlašovali po okolí - vidím, že si to některý vůbec nedovedete představit, jak je toto pro takovýho chlapa frustrující, ale je to logický - vy řešení máte jednoduchý, vyměnit ho ať se dotyčný třeba pověsí přece co mi je po něm a teď, když je tu zmínka, že to on nakonec udělal - tak se tomu hrozně divíš :think:

snazim se si to predstavit, vim ze to musi byt neskutecne frustrujici, ale ten clovek by mel zamerit pozornost jinam… najit si neco co ho opravdu bude bavit a na zensky se proste vykaslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106272
23.2.15 17:19
@Tinuvien píše:
Jsem celé dětství trpěla za to, že jsem zrzavá. :roll:

zrzky jsou pry nejlepsi :D!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
23.2.15 17:19
@Venetia píše:
Ja urcite dlouho ne, snazila bych se s takovym clovekem nebyt

Nemluvila jsem o jednom člověku, ale o všech štěbetajících lidech kolem. :roll: Pak třeba i mohl začít chodit s jinou, ale kamarádky štěbetalky ji nahlodaly, neměla sílu jim odolat a tak furt dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106272
23.2.15 17:25
@Tinuvien píše:
Nemluvila jsem o jednom člověku, ale o všech štěbetajících lidech kolem. :roll: Pak třeba i mohl začít chodit s jinou, ale kamarádky štěbetalky ji nahlodaly, neměla sílu jim odolat a tak furt dokola…

no jo to je pruser :D myslim, ze i na FB bylo neco takoveho, ze nekoho zkompromitovali a dohnali az k sebevrazde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
23.2.15 17:31
@Venetia píše:
snazim se si to predstavit, vim ze to musi byt neskutecne frustrujici, ale ten clovek by mel zamerit pozornost jinam… najit si neco co ho opravdu bude bavit a na zensky se proste vykaslat

myslíš jako, že chlap s menším penisem nemá právo mít rád sex? teď si tomu teda nasadila korunu 8o - takže ženský s malejma prsama to samý jako? / i když prsa přímo v sexu takovou roli nehrajou - je to dost podobný / radši už k tomu nic nepiš, asiati většinou všichni přes 13cm nejdou a podívej, množí se jak krysy a že by asiatky měly tak výrazně menší puliny asi taky ne, ve finále ve velikosti rozených dětí tam a jinde neni podstatný rozdíl, takže ani tady by penis 12,13 cm neměla být taková tragedie vedoucí až k sebevraždě

• Citovat
  • Upravit
33315
23.2.15 17:33
@Venetia píše:
no jo to je pruser :D myslim, ze i na FB bylo neco takoveho, ze nekoho zkompromitovali a dohnali az k sebevrazde.

O něčem takovém mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
23.2.15 17:38

No tak labilní jedinci žili vždycky, člověk dost dobře nemůže vláčet životem zodpovědnost za všechny lidi které kdy znal.

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
23.2.15 18:18

@Virginian
no to jistě ne, ale zrovna tak neni třeba nikoho opakovaně veřejně ponižovat, navíc s výrazem a pocitem svojí často mylné dokonalosti

• Citovat
  • Upravit
106272
23.2.15 18:23
@Tigy99 píše:
myslíš jako, že chlap s menším penisem nemá právo mít rád sex? teď si tomu teda nasadila korunu 8o - takže ženský s malejma prsama to samý jako? / i když prsa přímo v sexu takovou roli nehrajou - je to dost podobný / radši už k tomu nic nepiš, asiati většinou všichni přes 13cm nejdou a podívej, množí se jak krysy a že by asiatky měly tak výrazně menší puliny asi taky ne, ve finále ve velikosti rozených dětí tam a jinde neni podstatný rozdíl, takže ani tady by penis 12,13 cm neměla být taková tragedie vedoucí až k sebevraždě

pravo urcite ma, ale pokud narazi na takove problemy a sklidi spis urazky nez to co od toho ocekava..asi je treba zamerit svuj zivot jinym smerem… prece si na podobna zklamani nebudu nabihat porad znova, to by k te sebevrazde pak dohnalo opravdu kazdeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
23.2.15 18:41

@Venetia
aha, tak si to zkus říct a poručit si třeba i v Tvém věku - tak a od teď sex nemám ráda a místo prvního sexu, kterej se Ti naskytne jdi radši zalevajt kytky a místo dalšího běž krmit na lavičku k řece holuby - jistě Ti to sexuální touhu plnohodnotně vynahradí 8o
to, že to s dotyčným tak dopadlo, dost pravděpodobně nebylo přímo kvůli těm jen 12 cm, ale kvůli řekněme snížené inteligenci těch všech jistě dokonalých dam na které narazil :|

• Citovat
  • Upravit
106272
23.2.15 18:57
@Tigy99 píše:
@Venetia
aha, tak si to zkus říct a poručit si třeba i v Tvém věku - tak a od teď sex nemám ráda a místo prvního sexu, kterej se Ti naskytne jdi radši zalevajt kytky a místo dalšího běž krmit na lavičku k řece holuby - jistě Ti to sexuální touhu plnohodnotně vynahradí 8o
to, že to s dotyčným tak dopadlo, dost pravděpodobně nebylo přímo kvůli těm jen 12 cm, ale kvůli řekněme snížené inteligenci těch všech jistě dokonalých dam na které narazil :|

Ja myslim, ze od toho nejsem nijak daleko.. naporad to taky nebude fungovat.. myslim tim, ze by stale byl nekdo, kdo ma zajem… taky se s tim musim srovnat, ale nepujdu se prece zabit, protoze jsem stara a chlapi uz mne nechtej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
23.2.15 19:03
@Tigy99 píše:
@káťa
To máš pravdu, že jen málokdo je dokonalý, ale z jejího příspěvku ta sobecká /vlastní sebekritiku postrádající/ touha po absolutně dokonalém chlapovi přímo čiší.
Dost by mě zajímalo, jak je na tom se svou dokonalostí ona, když měla takovou potřebu to sem napsat, cituji jinýma slovama - že i když je chlap spolehlivej pracovitej nechlastá neháže prachy do beden neku. rví se atd., tak je to všechno k ničemu, když nemá velký p. :zed:
A hlavně taky nevím, kde bere jistotu, že dotyčný si vzal život, kvůli malému / podle Doctuse v podstatě průměrnému / penisu. Spíš si myslím, že to bylo hlavně proto, že „měl štěstí“ na stejné husičky jako je ona / všechny jistě mají tvarově dokonalé i po dětech pevné trojky či čtyřky /, které mu to dost blbě předhazovaly a ještě o tom blbě mlely kdoví kde - aspoň u ní jsem o tom přesvědčen, jak to někde kamarádce / kamarádkám / s tragickým a zoufalým výrazem a důležitostí nejspíš líčila, jako absolutní katastrofu rovnající se zkáze Titaniku či podobné. :| :| A přísedící jistě souhlasně přikyvovaly, jako že jo, že má pravdu, že to já bych jako teda taky určitě doma nechtěla :roll:
Pravě proto bych jí rád někdy viděl, jestli je sama tak dokonalá, jak po chlapovi požaduje - třeba je, ale potom věřím, že žádnej chlap jí asi nebude dost dobrej, možná má doma nějakýho abstinenta s příjmem aspoň 50tis. a 18 cm,, ale co když je někde jinej se 100tis. a 22 cm, že?? atd.
Jo beru to, 12 cm už je asi navíc s k tomu odpovídající šířkou, pro většinu z vás nic moc, ale min. půlka světa na tom jede a expanduje, tak to asi až taková megatragedie neni, aby se kvůli tomu, díky hovězím úvahám, chlapi museli věšet či skákat pod vlaky. :cert: :nevim:
:pankac: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
23.2.15 22:37
@Tigy99 píše:
@káťa
To máš pravdu, že jen málokdo je dokonalý, ale z jejího příspěvku ta sobecká /vlastní sebekritiku postrádající/ touha po absolutně dokonalém chlapovi přímo čiší.
Dost by mě zajímalo, jak je na tom se svou dokonalostí ona, když měla takovou potřebu to sem napsat, cituji jinýma slovama - že i když je chlap spolehlivej pracovitej nechlastá neháže prachy do beden neku. rví se atd., tak je to všechno k ničemu, když nemá velký p. :zed:
A hlavně taky nevím, kde bere jistotu, že dotyčný si vzal život, kvůli malému / podle Doctuse v podstatě průměrnému / penisu. Spíš si myslím, že to bylo hlavně proto, že „měl štěstí“ na stejné husičky jako je ona / všechny jistě mají tvarově dokonalé i po dětech pevné trojky či čtyřky /, které mu to dost blbě předhazovaly a ještě o tom blbě mlely kdoví kde - aspoň u ní jsem o tom přesvědčen, jak to někde kamarádce / kamarádkám / s tragickým a zoufalým výrazem a důležitostí nejspíš líčila, jako absolutní katastrofu rovnající se zkáze Titaniku či podobné. :| :| A přísedící jistě souhlasně přikyvovaly, jako že jo, že má pravdu, že to já bych jako teda taky určitě doma nechtěla :roll:
Pravě proto bych jí rád někdy viděl, jestli je sama tak dokonalá, jak po chlapovi požaduje - třeba je, ale potom věřím, že žádnej chlap jí asi nebude dost dobrej, možná má doma nějakýho abstinenta s příjmem aspoň 50tis. a 18 cm,, ale co když je někde jinej se 100tis. a 22 cm, že?? atd.
Jo beru to, 12 cm už je asi navíc s k tomu odpovídající šířkou, pro většinu z vás nic moc, ale min. půlka světa na tom jede a expanduje, tak to asi až taková megatragedie neni, aby se kvůli tomu, díky hovězím úvahám, chlapi museli věšet či skákat pod vlaky. :cert: :nevim:

Možná ji má povolenou ve velikosti slonice :?: Povolenej svalově podvozek je docela na podvozek :mrgreen: nebo na pěst :lol:
Tady by možná pomohl přesun kousek vedle :?: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
23.2.15 23:08

@Swift
To nevím, chápu že 12 cm s tomu asi odpovídající šířkou není zrovna pro většinu to pravé,, ale hodně mi vadí to necitlivé žvanění o tom bůh ví kde. Nedávno tu běžela diskuze o tom, že týpek nutí svojí milou na silikony - obojí mi přijde stejně debilní, když někdo neni spokojen s druhým, ať jde do řiti, ale s tim, že toho druhýho nechá na pokoji. :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová