Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9741
14.2.15 15:39

@Tinuvien
Tak si přečtěte výblitky kunči a snad pochopíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.2.15 19:50
@Doctus píše:
@Tinuvien
Tak si přečtěte výblitky kunči a snad pochopíte.

Pokut bis bil pravej dochtor, jakosem ja, mjel bis ňakou etyketu, že ano, nepisal bis tu zle hláški.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
14.2.15 21:31

Tak se aspoň zasměji, to jsou úplné výbuchy smíchu, když čtu ty patvary kunči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.2.15 22:22
@Doctus píše:
Tak se aspoň zasměji, to jsou úplné výbuchy smíchu, když čtu ty patvary kunči.

Kto sa smeje naposled, ten sa sma najviac, haha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
14.2.15 22:27

@kunča já mám problém to po tobě přečíst :think: čím to je :think:

• Citovat
  • Upravit
33315
14.2.15 22:49
@Lima69 píše:
@kunča já mám problém to po tobě přečíst :think: čím to je :think:

Nejsi sama :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
18.2.15 00:21

Je to dulezity, znama me rekla ze jedine poradny a jeji kamoska je na extrem. Ze prej ho kluk mel asi 27cm a jak to popsat? Proste i tlousta ze to neslo obejmout rukou kdyz to drzite. Byl to zazitek a rika tomu ze je to dost SM. A kdyz jsem se dotazal co mensi nejaky? Tak rika ze proste nic moc a jeji kamoska ze ji to vubec neuspokoji. Takovej malej chlap nic moc :)
Ja to na to rikam, ze ne chlap je chudak protoze ma ho treba 15-17cm a nema 25… ale chudak je ta zena, to proto ze nedokaze uz uspokojit se s mensim a tak musi hledat jen ten extrem :) Je vlastne tim prokleta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
18.2.15 05:55

@Freudstein no, tohle je dost extrem. Myslim, ze vetsina zen by z takoveho maxi pera odvarena nebyla. :) Ja preferuji lehky nadprumer, ale postupne zjistuji, ze to neni jen o veliklsti muze. Zacala jsem cvicit a posilovat i urcite partie a je to dost znat i na prozitku. Takze asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
18.2.15 07:44
@Tinuvien píše:
@Freudstein no, tohle je dost extrem. Myslim, ze vetsina zen by z takoveho maxi pera odvarena nebyla. :) Ja preferuji lehky nadprumer, ale postupne zjistuji, ze to neni jen o veliklsti muze. Zacala jsem cvicit a posilovat i urcite partie a je to dost znat i na prozitku. Takze asi tak…

Pravda, posilování je výhodné na obě strany, mě se po cvičení zvětšila výdrž a taky síla „příklepu“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
18.2.15 08:29
@zoidberg píše:
Pravda, posilování je výhodné na obě strany, mě se po cvičení zvětšila výdrž a taky síla „příklepu“ :mrgreen: :mrgreen:

V tom případě pojďme razit heslo, „kdo necvičí, ať nenadává, že není uspokojen!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
18.2.15 08:34
@Tinuvien píše:
V tom případě pojďme razit heslo, „kdo necvičí, ať nenadává, že není uspokojen!“ :mrgreen:

Správně!!
Jo a taky libido je nesrovnatelně větší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
18.2.15 08:37
@zoidberg píše:
Správně!!
Jo a taky libido je nesrovnatelně větší 8)

Tvl, o tom mi nemluv… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
18.2.15 08:42
@zoidberg píše:
Pravda, posilování je výhodné na obě strany, mě se po cvičení zvětšila výdrž a taky síla „příklepu“ :mrgreen: :mrgreen:

Jakou máš frekvenci a kolik Jaulů dáš, demoliční kladivo má až 50J s frekvencí 19HZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
18.2.15 08:57
@Swift píše:
Jakou máš frekvenci a kolik Jaulů dáš, demoliční kladivo má až 50J s frekvencí 19HZ :D

Jsem na 24 Joulech s proměnnou freqencí až 3 Hz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
18.2.15 09:02
@zoidberg píše:
Jsem na 24 Joulech s proměnnou freqencí až 3 Hz :mrgreen:

Měřeno odhadem nebo podle toho, že jsi do..šoupual postel k sousedům přes stěnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová