Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Tinuvien
Tak si přečtěte výblitky kunči a snad pochopíte.
Pokut bis bil pravej dochtor, jakosem ja, mjel bis ňakou etyketu, že ano, nepisal bis tu zle hláški.
Tak se aspoň zasměji, to jsou úplné výbuchy smíchu, když čtu ty patvary kunči.
@Doctus píše:
Tak se aspoň zasměji, to jsou úplné výbuchy smíchu, když čtu ty patvary kunči.
Kto sa smeje naposled, ten sa sma najviac, haha
Je to dulezity, znama me rekla ze jedine poradny a jeji kamoska je na extrem. Ze prej ho kluk mel asi 27cm a jak to popsat? Proste i tlousta ze to neslo obejmout rukou kdyz to drzite. Byl to zazitek a rika tomu ze je to dost SM. A kdyz jsem se dotazal co mensi nejaky? Tak rika ze proste nic moc a jeji kamoska ze ji to vubec neuspokoji. Takovej malej chlap nic moc ![]()
Ja to na to rikam, ze ne chlap je chudak protoze ma ho treba 15-17cm a nema 25… ale chudak je ta zena, to proto ze nedokaze uz uspokojit se s mensim a tak musi hledat jen ten extrem
Je vlastne tim prokleta.
@Freudstein no, tohle je dost extrem. Myslim, ze vetsina zen by z takoveho maxi pera odvarena nebyla.
Ja preferuji lehky nadprumer, ale postupne zjistuji, ze to neni jen o veliklsti muze. Zacala jsem cvicit a posilovat i urcite partie a je to dost znat i na prozitku. Takze asi tak…
@Tinuvien píše:
@Freudstein no, tohle je dost extrem. Myslim, ze vetsina zen by z takoveho maxi pera odvarena nebyla.Ja preferuji lehky nadprumer, ale postupne zjistuji, ze to neni jen o veliklsti muze. Zacala jsem cvicit a posilovat i urcite partie a je to dost znat i na prozitku. Takze asi tak…
Pravda, posilování je výhodné na obě strany, mě se po cvičení zvětšila výdrž a taky síla „příklepu“
![]()
@zoidberg píše:
Pravda, posilování je výhodné na obě strany, mě se po cvičení zvětšila výdrž a taky síla „příklepu“![]()
V tom případě pojďme razit heslo, „kdo necvičí, ať nenadává, že není uspokojen!“ ![]()
@Tinuvien píše:
V tom případě pojďme razit heslo, „kdo necvičí, ať nenadává, že není uspokojen!“
Správně!!
Jo a taky libido je nesrovnatelně větší ![]()
@zoidberg píše:
Správně!!
Jo a taky libido je nesrovnatelně větší
Tvl, o tom mi nemluv…
![]()
@zoidberg píše:
Pravda, posilování je výhodné na obě strany, mě se po cvičení zvětšila výdrž a taky síla „příklepu“![]()
Jakou máš frekvenci a kolik Jaulů dáš, demoliční kladivo má až 50J s frekvencí 19HZ ![]()
@Swift píše:
Jakou máš frekvenci a kolik Jaulů dáš, demoliční kladivo má až 50J s frekvencí 19HZ
Jsem na 24 Joulech s proměnnou freqencí až 3 Hz ![]()
@zoidberg píše:
Jsem na 24 Joulech s proměnnou freqencí až 3 Hz
Měřeno odhadem nebo podle toho, že jsi do..šoupual postel k sousedům přes stěnu ![]()