Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Swift píše:
Měřeno odhadem nebo podle toho, že jsi do..šoupual postel k sousedům přes stěnu
Výpočtem…
Nebral jsem však v potaz atraktivitu subjektu a viskozitu pochvy
![]()
@zoidberg píše:
Výpočtem…
Nebral jsem však v potaz atraktivitu subjektu a viskozitu pochvy![]()
Tak to ještě radši přepočítej.
![]()
@zoidberg píše:
Jsem na 24 Joulech s proměnnou freqencí až 3 Hz
Třy zasuny za sekundu?
@kunča píše:
Třy zasuny za sekundu?
No… je na tom něco divného?
@Tinuvien píše:
V tom případě pojďme razit heslo, „kdo necvičí, ať nenadává, že není uspokojen!“
o cvičení to není..to umí každý ![]()
@zoidberg píše:
Správně!!
Jo a taky libido je nesrovnatelně větší
blbost
@DanielaPeska píše:
Holky, kluk co má malej penis je ve většině případu zakomplexovanej a věřte že mu to opravdu vadí a musí trpět. Měla jsem kluka když se mu postavil 12 cm necítila jsem to nepomohlo ani roztahování nohou a různé gymnastické polohy.Ten průjezd a doraz tam nebyl a nemluvě o vaginálním orgasmu.Dala jsem mu kopačky bylo to kvůli penisu on byl hodný, pracovitý, finančně zajištěný jenže to nešlo. měl strach že odejdu za jiným s větším mužstvím a také se tak stalo. Nebyla jsem první kdo ho kvůli tomu opustila a on si vzal za rok život protože nebyl štastný. Chtěl manželství, milujicí ženu, děti nejsmutnější je že všechno měl hodný, nepil, nekouřil, pracovitý, zabezpečený, se vztahem pro lásku a rodinu ale to jedno aby to bylo dokonalé chybělo.
a nenapadlo Tě někdy paní dokonalá, že i Ty si podepsaná pod tím, že si vzal život??
![]()
@Tigy99 píše:
a nenapadlo Tě někdy paní dokonalá, že i Ty si podepsaná pod tím, že si vzal život??![]()
Takhle to nemůžeš brát. Nikdo nejsme dokonalý a každý se musíme s těmi našimi nedokonalostmi naučit žít a zvládat životní kopance. To by se nemohl nikdo s nikým rozejít. Těžko můžeš chodit s někým, kdo ti nevyhovuje, jen proto, aby si nic neudělal. Člověk může ovlivnit způsob rozchodu, aby byl taktní a neubližoval více, než je třeba, použít nějakou milosrdnou lež atd., ale nemůže se nutit do vztahu, který je mu proti srsti jen z lítosti.
A s rozchody se musíme každý poprat sám a nikdo za nás nenese odpovědnost.
@kunča píše:
Ukonceme tuto debatu nez přyjde tygy a krata.
Máš s touto debatou nějaký problém? Tě přece nikdo nenutí jí číst.
@káťa
To máš pravdu, že jen málokdo je dokonalý, ale z jejího příspěvku ta sobecká /vlastní sebekritiku postrádající/ touha po absolutně dokonalém chlapovi přímo čiší.
Dost by mě zajímalo, jak je na tom se svou dokonalostí ona, když měla takovou potřebu to sem napsat, cituji jinýma slovama - že i když je chlap spolehlivej pracovitej nechlastá neháže prachy do beden neku. rví se atd., tak je to všechno k ničemu, když nemá velký p. ![]()
A hlavně taky nevím, kde bere jistotu, že dotyčný si vzal život, kvůli malému / podle Doctuse v podstatě průměrnému / penisu. Spíš si myslím, že to bylo hlavně proto, že „měl štěstí“ na stejné husičky jako je ona / všechny jistě mají tvarově dokonalé i po dětech pevné trojky či čtyřky /, které mu to dost blbě předhazovaly a ještě o tom blbě mlely kdoví kde - aspoň u ní jsem o tom přesvědčen, jak to někde kamarádce / kamarádkám / s tragickým a zoufalým výrazem a důležitostí nejspíš líčila, jako absolutní katastrofu rovnající se zkáze Titaniku či podobné.
A přísedící jistě souhlasně přikyvovaly, jako že jo, že má pravdu, že to já bych jako teda taky určitě doma nechtěla ![]()
Pravě proto bych jí rád někdy viděl, jestli je sama tak dokonalá, jak po chlapovi požaduje - třeba je, ale potom věřím, že žádnej chlap jí asi nebude dost dobrej, možná má doma nějakýho abstinenta s příjmem aspoň 50tis. a 18 cm,, ale co když je někde jinej se 100tis. a 22 cm, že?? atd.
Jo beru to, 12 cm už je asi navíc s k tomu odpovídající šířkou, pro většinu z vás nic moc, ale min. půlka světa na tom jede a expanduje, tak to asi až taková megatragedie neni, aby se kvůli tomu, díky hovězím úvahám, chlapi museli věšet či skákat pod vlaky.
![]()