Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1456
24.2.15 09:46

Lidi jsou v tomhle prostě svině. Pamatuju si, jak se v mém širokém okolí chlapi bavili nad tím, že jedna holka je má jak kokršpaněl uši. Dávali k dobru historky o tom, že se jí po sundání podprsenky „vyrolovaly“ prsa dolů. A ten dotyčný to ještě vždycky doplnil tím, že z místa aktu musel se smíchem utéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.2.15 10:00
@Tigy99 píše:
@Venetia
to jo, ale soudě dle toho co ona psala, tak se nejspíš na nějakým maloměstě jeho problém veřejně řešil a opouštěla ho skrz to jedna za druhou, až si ten chudák radši vzal život, než aby tuto diskriminaci a ponižování ze strany žen snášel dál, proto jsem napsal, že i ona je pod jeho smrtí podepsaná.

To ona nepsala, ale je to možné. Nevím, jak to mohla vědět, jedině, že by jí to řekl on??? Ono jak jsem zde vypozorovala, tak chlapi s menším tu vždycky psali, že se s nimi partnerky rozcházeli kvůli menším pérům, přitom jim byly uvedeny jiné důvody, popř. žádné - a ten chlap s tím mindrákem z menšího si to vždycky všechno vztáhnul na svůj penis, přitom kvůli tomu třeba ty rozchody vůbec nemusely být. :nevim:
je pravda, že tohle je nejcitlivější oblast, jak muže zasáhnout/ponížit (zvlášť, když si je handicapu sám vědom). Proto já osobně bych to žádnému chlapovi nikdy neřekla (a také jsem měla dva menší), notžpak to potom někde vyprávět nebo se tomu smát…to jsou prostě blbky, kdo tohle dělají a takových žádná škoda!!!
Ale s rozchody se opravdu musíme poprat každý sám a je to někdy velmi bolestné, ale o tom, zda si vzít život nebo ne kvůli rozchodu - je rozodnutí a odpovědnost každého z nás. Je to smutné…s jinou ženou mohl mít úplně normální hezký pohodový vztah

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
24.2.15 10:28
@Jabadabadu píše:
Lidi jsou v tomhle prostě svině. Pamatuju si, jak se v mém širokém okolí chlapi bavili nad tím, že jedna holka je má jak kokršpaněl uši. Dávali k dobru historky o tom, že se jí po sundání podprsenky „vyrolovaly“ prsa dolů. A ten dotyčný to ještě vždycky doplnil tím, že z místa aktu musel se smíchem utéct.

jo věřím tomu, že i chlapi tohle dokážou :? ale měl jsem kdysi moc hezkou holku s hodně malejma prsama a ani já, ani spousta lidí okolo jí nemohlo ani za nic vysvětlit, že to ale vůbec nevadí — nejvíc byla nešťastná z toho, že jí nějaký blbky ve škole občas předhodily, že jako neví proč si kupuje a nosí podprsenky a pod. takže podpásovky z vlastních řad - lidi v tomhle dokážou být neskutečný parchanti, ať už chlapi nebo ženský :cert: :(

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.2.15 10:33
@Tigy99 píše:
jo věřím tomu, že i chlapi tohle dokážou :? ale měl jsem kdysi moc hezkou holku s hodně malejma prsama a ani já, ani spousta lidí okolo jí nemohlo ani za nic vysvětlit, že to ale vůbec nevadí — nejvíc byla nešťastná z toho, že jí nějaký blbky ve škole občas předhodily, že jako neví proč si kupuje a nosí podprsenky a pod. takže podpásovky z vlastních řad - lidi v tomhle dokážou být neskutečný parchanti, ať už chlapi nebo ženský :cert: :(

Jj, to je obyčejná šikana a začíná to už u dětí…
Já jsem si ve škole dost zkusila jako malá holka kvůli obyčejným brýlím, později kvůli akné a dcerky spolužačka dostává od ostatních dětí slušné kapky kvůli tloušťce.

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
24.2.15 10:50

@káťa
Nepsala to přímo, ale jak se zmiňuješ, tak jak jinak by to tak dobře věděla, že se i jiný s nim pak rozcházely ze stejnýho důvodu - že by se jí on o tom později zpětně zmínil těžko,, dost pochybuju, že měl pak ještě náladu jí potom vidět, na tož to s ní ještě řešit. :nevim:
Pocházím z jednoho né moc velkýho města a máme tady jednoho hezouna dost dobrýho sportovce, kterej na tom taky neni zrovna nejlíp s velikostí a je to veřejným tajemstvím a on to docela blbě snáší - nejednou už někomu z frustrace dost rozbil hubu.
A víš co je nejhorší když udělá? Když nějakou babu odmítne nebo se s ní rozejde, to si to pak žádná neodpustí někde komentovat se slovy, že stejně ho má malýho a ještě sprostější urážky - jinak kluk opravdu v pohodě. Já jsem dle toho co se o něm říká na tom zřejmě ještě relativně dobře,, ale radši jsem si vždy hledal holku od jinud, právě protože o podobné debaty místních dam někde v baru u cigára, na mojí osobu fakt nejsem zvědavej - a takhle podobně je to myslím všude a nejen na sex. tématiku, jakmile se někdo v nějakém „horkém“ tématu vymyká standartu dav ho sežere. Je to smutný, ale prostě jako houf bílých krys okamžitě ukouše černou, když je mezi ně vhozena. :? :?

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.2.15 11:13
@Tigy99 píše:
@káťa
Nepsala to přímo, ale jak se zmiňuješ, tak jak jinak by to tak dobře věděla, že se i jiný s nim pak rozcházely ze stejnýho důvodu - že by se jí on o tom později zpětně zmínil těžko,, dost pochybuju, že měl pak ještě náladu jí potom vidět, na tož to s ní ještě řešit. :nevim:
Pocházím z jednoho né moc velkýho města a máme tady jednoho hezouna dost dobrýho sportovce, kterej na tom taky neni zrovna nejlíp s velikostí a je to veřejným tajemstvím a on to docela blbě snáší - nejednou už někomu z frustrace dost rozbil hubu.
A víš co je nejhorší když udělá? Když nějakou babu odmítne nebo se s ní rozejde, to si to pak žádná neodpustí někde komentovat se slovy, že stejně ho má malýho a ještě sprostější urážky - jinak kluk opravdu v pohodě. Já jsem dle toho co se o něm říká na tom zřejmě ještě relativně dobře,, ale radši jsem si vždy hledal holku od jinud, právě protože o podobné debaty místních dam někde v baru u cigára, na mojí osobu fakt nejsem zvědavej - a takhle podobně je to myslím všude a nejen na sex. tématiku, jakmile se někdo v nějakém „horkém“ tématu vymyká standartu dav ho sežere. Je to smutný, ale prostě jako houf bílých krys okamžitě ukouše černou, když je mezi ně vhozena. :? :?

Jj, já to viděla i doma u slepic. Jakmile byla nějaká jiná, slabší, okamžitě jí zbytek slepic ukloval…
Tý jo, já bydlím na malé vesnici a u chlapů ze vsi vůbec nemám přehled, jakého ho kdo má :mrgreen: Ale teď vážně - fakt se ke mně nic podobného nedoneslo. Je také pravdou, že jsem nikdy nechodila s nikým místním a místní chlapi jsou povětšinou zadaní a jejich ženský (moje kámošky) tohle nikde neprobírají. S tím tvým kamarádem- to je pomalu na odstěhování.
Mému známému se stalo něco podobného. Také to asi nebude v posteli žádný borec, jinak je pěkný, hodný, velmi vzdělaný, vysoce postavený, místně známý a bohatý člověk. Jeho první manželka ho podváděla na každém kroku a také se všeobecně netajila s tím, že s ním to nestojí za moc. Dokonce kolovalo i nějaké domácí video jí s milencem, které vidělo půlka nejmenovaného městečka. On v hajzlu, z ostudy kabát. Rozvedli se a on se přestěhoval úplně jinam, pokračoval ve velmi úspěšné kariéře a našel si novou ženu, postavuli nový dům atd. Ale happy end se nekoná. Dozvěděla jsem se, že ta jeho nová žena ho také podvádí a do objektu svého zájmu je údajně velmi zamilovaná a i když je to holka mnohem slušnější a diplomatičtější než exmanželka - důvod se ke mně také donesl - nesoulad v posteli. Takže ho to dohnalo i nyní. Přitom je to takový fešák, pracháč a sypmaťák.

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
24.2.15 11:16

@káťa říkám je to cokoliv, co se nevejde do běžného standartu, nedej bože, aby někdo z dětí měl teď třeba horší hadry nebo mobil atd. Divná doba :? Tlustý lidi to asi neměli lehký nikdy a né každej si za to může sám a blbý je že tohle fakt neschovaj. :?

• Citovat
  • Upravit
231
24.2.15 11:17

Venecya ráda vetsi, tigi soucyti, kata placa, tak konec dyskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
24.2.15 11:37

@Tigy99
A kolik zhruba měl? To, že se někdo veřejně baví o intimnostech (a navíc takových detailech) ukazuje jen na ubohou inteligenci. Traduje se, že 70 % populace jsou naprostí hlupáci, ve zmíněné obci je to procento asi o hodně vyšší. Kdo by chtěl za ženu hloupou slepici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
24.2.15 11:50
  • Citovat
  • Upravit
káťa
24.2.15 11:58

@kunča
Hele, neudělala jsi chybu i ve svém vlastním nicku??? Nemělo tam být jedno písmenko jinak???

• Citovat
  • Upravit
128
24.2.15 12:10

Jsem měla přítele s menším penisem. Ze začátku jsem si musela zvykat, ale pak dobrý a oboum nám to vyhovovalo. Nikdy by me nenapadlo ho nějak shazovat nebo to zminovat, bylo mi s nim dobře po všech stránkách. Ale musím říct, že o to víc mě mrzelo, když on mi pak vpálil, že by byl raději, kdybych měla větší prsa a zadek. Když mi to řekl, uplně jsem koukala. Že kluk, co měl s bývalýma problémy kvůli jeho velikosti, může být tak necitlivý a tohle mi vpálit.
Jako nějak se mě nedotkl, protože jsem sama se sebou narosto srovnaná, mám sportovní postavu a i mi to vyhovuje, protoze se sportu dost venuju. Ale teda musim říct, že mě to dost udivilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
24.2.15 12:32

@Elleila
A kolik tak měl? Čistě z vědeckého zájmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.2.15 12:34

@Elleila třeba si jen na Vás potřeboval vyléčit nějaký mindrák, když píšete že jeho bývalé s tou velikostí měli problém… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
24.2.15 13:01

@Dominika81
To byli muži, že píšete měli problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...