Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
Minipenis? Proc by zena potrebovala vice cm mi nak unikavis jak, kulicky
Zjevne to ma kazda jinak
asi dle zkusenosti
@Doctus píše:
@sissi79 @Tinuvien
Tady když před jistými ženami zmíníte posilování pánevního dna, tak je hned oheň na střeše. Podle některých neexistuje žena, která by měla povolené pánevní dno a za všechno mohou jen málopéráci.
za to tim posilenim ten maly rozmer asi vyresi ![]()
@káťa píše:
Ano, velikost není vše, ale pokud je tak malý, že tam není vůbec cítit a žena ze sexu vůbec nic nemá, tak už to problém je.
Vztah je soubor několika hlavních oblastí, ve kterých by si měli partneři vyhovovat a pokud to v některé vůbec nefunguje, nebude asi fungovat ani ten vztah.
To je jako když je nějaký muž vyloženě hodně hloupý. Ano, může být hodný, milý, v sexu super, ale pokud to bude prosťáček, se kterým si nebudete mít co říci, prostě to fungovat nebude a taky za to nemůže.
to se snazim rici, ale zjevne je chyba v tech zenach, ze si neuzivaji sex s penisem, ktery neciti ![]()
@Venetia
Tak když posilují pánevní dno, tak mají undergear v lepším stavu než ty, které se na to vybodnou a raději vymění partnera.
@Doctus píše:
@káťa
S tou hloupostí si za to lidé mohou mnohdy sami. Když se neučí, tak jsou z nich tupci, kteří ani nevědí základní všeobecné znalosti. Abych poznal u člověka stupeň inteligence, stačí mi krátký dialog a krátký psaný projev. Bohatě to stačí.
podle psani se to poznat neda… kolikrat jednodussi clovek pise bez hrubek a v pohode, az v realu se zjisti, ze to tak uplne neni
@Venetia Žádný jednodušší člověk nenapíše nic na úrovni, podle stylu vyjadřování a zvoleného slovníku to je vidět na první pohled (prima vista).
@Venetia píše:
tezko
Lehce, jen vytrvat a nevybodnout se na to první den.
@Doctus píše:
@Venetia
Tak když posilují pánevní dno, tak mají undergear v lepším stavu než ty, které se na to vybodnou a raději vymění partnera.
to urcite, ale to budu delat kvuli sobe, ne abych se zavdecila nekomu s malym ![]()
@Doctus píše:
@Venetia Žádný jednodušší člověk nenapíše nic na úrovni, podle stylu vyjadřování a zvoleného slovníku to je vidět na první pohled (prima vista).
neni to tak.. mam s tim vazne zkusenost ![]()
@Doctus píše:
Lehce, jen vytrvat a nevybodnout se na to první den.
neverim ![]()
@Venetia
Kvůli sobě? Snad pro oba partnery, ne? Já, já, já, pár kopek hnoje a pak zase já, že? ![]()
@Venetia
Nevěřte nikomu ve světě širém, věřte jen sobě, své práci a píli.
@Doctus píše:
@Venetia
Kvůli sobě? Snad pro oba partnery, ne? Já, já, já, pár kopek hnoje a pak zase já, že?
mam to chapat tak, ze se seznamim s nekym, velikost nevyhovuje, takze ja zacnu posilovat? A co kdyz uz naposilovano mam.. jde to donekonecna
?