Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106476
26.2.15 15:58
@sissi79 píše:
Minipenis? Proc by zena potrebovala vice cm mi nak unika :roll: vis jak, kulicky 8)

Zjevne to ma kazda jinak :nevim: asi dle zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106476
26.2.15 16:00
@Doctus píše:
@sissi79 @Tinuvien
Tady když před jistými ženami zmíníte posilování pánevního dna, tak je hned oheň na střeše. Podle některých neexistuje žena, která by měla povolené pánevní dno a za všechno mohou jen málopéráci. :mrgreen:

za to tim posilenim ten maly rozmer asi vyresi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
26.2.15 16:01

@Venetia
Postupem času může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106476
26.2.15 16:02
@káťa píše:
Ano, velikost není vše, ale pokud je tak malý, že tam není vůbec cítit a žena ze sexu vůbec nic nemá, tak už to problém je.
Vztah je soubor několika hlavních oblastí, ve kterých by si měli partneři vyhovovat a pokud to v některé vůbec nefunguje, nebude asi fungovat ani ten vztah.
To je jako když je nějaký muž vyloženě hodně hloupý. Ano, může být hodný, milý, v sexu super, ale pokud to bude prosťáček, se kterým si nebudete mít co říci, prostě to fungovat nebude a taky za to nemůže. :nevim:

to se snazim rici, ale zjevne je chyba v tech zenach, ze si neuzivaji sex s penisem, ktery neciti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
26.2.15 16:04

@Venetia
Tak když posilují pánevní dno, tak mají undergear v lepším stavu než ty, které se na to vybodnou a raději vymění partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106476
26.2.15 16:04
@Doctus píše:
@káťa
S tou hloupostí si za to lidé mohou mnohdy sami. Když se neučí, tak jsou z nich tupci, kteří ani nevědí základní všeobecné znalosti. Abych poznal u člověka stupeň inteligence, stačí mi krátký dialog a krátký psaný projev. Bohatě to stačí.

podle psani se to poznat neda… kolikrat jednodussi clovek pise bez hrubek a v pohode, az v realu se zjisti, ze to tak uplne neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106476
26.2.15 16:06
@Doctus píše:
@Venetia
Postupem času může.

tezko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
26.2.15 16:06

@Venetia Žádný jednodušší člověk nenapíše nic na úrovni, podle stylu vyjadřování a zvoleného slovníku to je vidět na první pohled (prima vista).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
26.2.15 16:07
@Venetia píše:
tezko

Lehce, jen vytrvat a nevybodnout se na to první den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106476
26.2.15 16:07
@Doctus píše:
@Venetia
Tak když posilují pánevní dno, tak mají undergear v lepším stavu než ty, které se na to vybodnou a raději vymění partnera.

to urcite, ale to budu delat kvuli sobe, ne abych se zavdecila nekomu s malym :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106476
26.2.15 16:08
@Doctus píše:
@Venetia Žádný jednodušší člověk nenapíše nic na úrovni, podle stylu vyjadřování a zvoleného slovníku to je vidět na první pohled (prima vista).

neni to tak.. mam s tim vazne zkusenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106476
26.2.15 16:09
@Doctus píše:
Lehce, jen vytrvat a nevybodnout se na to první den.

neverim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743

@Venetia
Kvůli sobě? Snad pro oba partnery, ne? Já, já, já, pár kopek hnoje a pak zase já, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743

@Venetia
Nevěřte nikomu ve světě širém, věřte jen sobě, své práci a píli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106476
26.2.15 16:11
@Doctus píše:
@Venetia
Kvůli sobě? Snad pro oba partnery, ne? Já, já, já, pár kopek hnoje a pak zase já, že? :mrgreen:

mam to chapat tak, ze se seznamim s nekym, velikost nevyhovuje, takze ja zacnu posilovat? A co kdyz uz naposilovano mam.. jde to donekonecna :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová