Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia
Bylo to myšleno tak, že to ve vztahu najednou nebude ono a pak co? Tak vyměníme chlapa jako ponožky. Já jsem dokonalá.
@Doctus píše:
@Venetia
Bylo to myšleno tak, že to ve vztahu najednou nebude ono a pak co? Tak vyměníme chlapa jako ponožky. Já jsem dokonalá.
no on se najednou nezmensi v prubehu vztahu
To se snad pozna hned a zadny vztah ani nevznikne
@Venetia
Penis se nezmenší, ale rodidla se mohou roztáhnout, tedy nebudou jako za mlada.
@Doctus píše:
@Venetia
Penis se nezmenší, ale rodidla se mohou roztáhnout, tedy nebudou jako za mlada.
jo, chapu.. to uz je slozitejsi problem, kdyz se jedna o vztah, v kterem uz jsou deti.. s tim uz se musi nejak porovnat. Ja pisu jen o pripadech, kdy to nesedi hned na zacatku
@Venetia proc jsi tak moc proti posilovani panevniho dna?
je to vyborne nejen pro zenu, predstav si ze nebudes mit problem s inkontinenci, s nicim takovym.. a sevrit poradne svaly kolem chlapa kdyz to neceka je uzasnej pocit
neboli to posilovani, nikdo nepozna te zatinas…
@Pesimista píše:
ty nevis, ze se reinkarnoval v prebornika s konskymi rozmery a naramne se bavi nad diskusi![]()
![]()
Zvraceny bi bilo, dyby doktuz byl i zaroven Kráťa..
@sissi79 píše:
@Venetia proc jsi tak moc proti posilovani panevniho dna?je to vyborne nejen pro zenu, predstav si ze nebudes mit problem s inkontinenci, s nicim takovym.. a sevrit poradne svaly kolem chlapa kdyz to neceka je uzasnej pocit
neboli to posilovani, nikdo nepozna te zatinas…
Ja proti nejsem.. posiluju
Jen mi vadi, jak se na to tady porad upozornuje… proste si myslim, ze muzu posilovat, jak chci stejne to jde jen do urcite miry… tezko se posilovanim prizpusobim jakekoli velikosti penisu
V Číně prý posilují tak, že na podvozku utáhnout pomalu i auto.
@Doctus píše:
V Číně prý posilují tak, že na podvozku utáhnout pomalu i auto.
fuj
@Doctus píše:
@káťa
S tou hloupostí si za to lidé mohou mnohdy sami. Když se neučí, tak jsou z nich tupci, kteří ani nevědí základní všeobecné znalosti. Abych poznal u člověka stupeň inteligence, stačí mi krátký dialog a krátký psaný projev. Bohatě to stačí.
seš ňákej namystrovanej, chlapče, houno poznáš.
@kunča píše: Zvraceny bi bilo, dyby doktuz byl i zaroven Kráťa..
ja si myslim, ze vim, kdo Doktuz je, on uz podobnym zpusobem, pod jinymi nicky, radil na drivejsich diskusich, clovek nemeni svuj projev natolik, aby se nedal podle specifickeho slohu vysledovat, ale to byly jine kapitoly diskusi
@Pesimista píše:
ja si myslim, ze vim, kdo Doktuz je, on uz podobnym zpusobem, pod jinymi nicky, radil na drivejsich diskusich, clovek nemeni svuj projev natolik, aby se nedal podle specifickeho slohu vysledovat, ale to byly jine kapitoly diskusi
taky ho znam z jine diskuze
@Venetia
@Pesimista
Z jaké diskuse? Prozdraďte mi to, ať se zasměju. Své příspěvky jsem psal jen na zpovědnici, livedoctor a zde. Prvně mě zde přivedl dotaz jedné uživatelky na vysvětlení pojmů z magnetické rezonance CNS.
@Doctus píše:
@Venetia
@Pesimista
Z jaké diskuse? Prozdraďte mi to, ať se zasměju. Své příspěvky jsem psal jen na zpovědnici, livedoctor a zde. Prvně mě zde přivedl dotaz jedné uživatelky na vysvětlení pojmů z magnetické rezonance CNS.
hochu, nejni dobrí si hrát na falešnýho doktora, už tě znaj.
@kunča
Zvláštní, že mi píší do soukromých zpráv. Na žádného lékaře si nehraji. Ale velice mě hřeje u srdce, že nalézám hrubé prohřešky u atestovaných lékařů.