Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9742
26.2.15 16:12

@Venetia
Bylo to myšleno tak, že to ve vztahu najednou nebude ono a pak co? Tak vyměníme chlapa jako ponožky. Já jsem dokonalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106409
26.2.15 16:15
@Doctus píše:
@Venetia
Bylo to myšleno tak, že to ve vztahu najednou nebude ono a pak co? Tak vyměníme chlapa jako ponožky. Já jsem dokonalá.

no on se najednou nezmensi v prubehu vztahu :D To se snad pozna hned a zadny vztah ani nevznikne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
26.2.15 16:19

@Venetia
Penis se nezmenší, ale rodidla se mohou roztáhnout, tedy nebudou jako za mlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106409
26.2.15 16:24
@Doctus píše:
@Venetia
Penis se nezmenší, ale rodidla se mohou roztáhnout, tedy nebudou jako za mlada.

jo, chapu.. to uz je slozitejsi problem, kdyz se jedna o vztah, v kterem uz jsou deti.. s tim uz se musi nejak porovnat. Ja pisu jen o pripadech, kdy to nesedi hned na zacatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
26.2.15 16:51

@Venetia proc jsi tak moc proti posilovani panevniho dna? :think: je to vyborne nejen pro zenu, predstav si ze nebudes mit problem s inkontinenci, s nicim takovym.. a sevrit poradne svaly kolem chlapa kdyz to neceka je uzasnej pocit 8) neboli to posilovani, nikdo nepozna te zatinas…

• Citovat
  • Upravit
231
26.2.15 17:03
@Pesimista píše:
ty nevis, ze se reinkarnoval v prebornika s konskymi rozmery a naramne se bavi nad diskusi :D :D :D

Zvraceny bi bilo, dyby doktuz byl i zaroven Kráťa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106409
26.2.15 17:05
@sissi79 píše:
@Venetia proc jsi tak moc proti posilovani panevniho dna? :think: je to vyborne nejen pro zenu, predstav si ze nebudes mit problem s inkontinenci, s nicim takovym.. a sevrit poradne svaly kolem chlapa kdyz to neceka je uzasnej pocit 8) neboli to posilovani, nikdo nepozna te zatinas…

Ja proti nejsem.. posiluju :D Jen mi vadi, jak se na to tady porad upozornuje… proste si myslim, ze muzu posilovat, jak chci stejne to jde jen do urcite miry… tezko se posilovanim prizpusobim jakekoli velikosti penisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
26.2.15 17:50

V Číně prý posilují tak, že na podvozku utáhnout pomalu i auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106409
26.2.15 17:54
@Doctus píše:
V Číně prý posilují tak, že na podvozku utáhnout pomalu i auto.

fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
26.2.15 18:50
@Doctus píše:
@káťa
S tou hloupostí si za to lidé mohou mnohdy sami. Když se neučí, tak jsou z nich tupci, kteří ani nevědí základní všeobecné znalosti. Abych poznal u člověka stupeň inteligence, stačí mi krátký dialog a krátký psaný projev. Bohatě to stačí.

seš ňákej namystrovanej, chlapče, houno poznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
26.2.15 19:16
@kunča píše: Zvraceny bi bilo, dyby doktuz byl i zaroven Kráťa..

ja si myslim, ze vim, kdo Doktuz je, on uz podobnym zpusobem, pod jinymi nicky, radil na drivejsich diskusich, clovek nemeni svuj projev natolik, aby se nedal podle specifickeho slohu vysledovat, ale to byly jine kapitoly diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106409
26.2.15 19:20
@Pesimista píše:
ja si myslim, ze vim, kdo Doktuz je, on uz podobnym zpusobem, pod jinymi nicky, radil na drivejsich diskusich, clovek nemeni svuj projev natolik, aby se nedal podle specifickeho slohu vysledovat, ale to byly jine kapitoly diskusi

taky ho znam z jine diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
26.2.15 19:40

@Venetia
@Pesimista
Z jaké diskuse? Prozdraďte mi to, ať se zasměju. Své příspěvky jsem psal jen na zpovědnici, livedoctor a zde. Prvně mě zde přivedl dotaz jedné uživatelky na vysvětlení pojmů z magnetické rezonance CNS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
26.2.15 19:56
@Doctus píše:
@Venetia
@Pesimista
Z jaké diskuse? Prozdraďte mi to, ať se zasměju. Své příspěvky jsem psal jen na zpovědnici, livedoctor a zde. Prvně mě zde přivedl dotaz jedné uživatelky na vysvětlení pojmů z magnetické rezonance CNS.

hochu, nejni dobrí si hrát na falešnýho doktora, už tě znaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
26.2.15 19:58

@kunča
Zvláštní, že mi píší do soukromých zpráv. Na žádného lékaře si nehraji. Ale velice mě hřeje u srdce, že nalézám hrubé prohřešky u atestovaných lékařů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová