Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonym X píše:
Jak máš dlouhé pravítko?
30 cm, kdyby nestačilo, tak vytáhnu 5m metr.
Ale abyses vedle něj necítil trapně. ![]()
@Anonym X píše:
To bude stačit dvakrát
A do trenek ho roluješ, viď
![]()
@Doctus Já nepotřebuji mít penis široký, neboť pánevní dno mám v pořádku, ale potřebuji ho mít delší, aby dosahoval až na konec a to jaksi s malým penisem nepůjde a můžeš cvičit jak chceš.
@šmoulinka71
Záleží na tom, co je podle vás malý. Nevím, nakolik znáte své tělo, ale připadá mi, jako byste si myslela, že ženy disponují Mariánským příkopem. Mdlé inteligence pak argumentují porodem (když tam projde dítě, jak mě může uspokojit malý / menší penis), přitom si neuvědomí, že porod se s pohlavní stykem nedá srovnávat.
@šmoulinka71 píše:
potřebuji ho mít delší, aby dosahoval až na konec
Něco podobného mi kdysi napsala jistá žena, čímž mě odradila od mimomanželských choutek, na které jsem se s ní chystal ![]()
@Doctus Víš ono něco jiného je, když si žena najde někoho s menším přirozením a vyhovuje ji to a po porodu ho necítí, tak v tomto případě si myslím, že cvičením pánevního dna lze vše napravit, přeci ho neopustím. Ale něco jiného je, když poznám partnera a už na začátku vím, že mi jeho rozměr nevyhovuje, nebudu si přeci s ním začínat.
@Anonym X
Na děložní čípek dosáhnete hravě i prstem, většina penisů je delších než prst.
@Tinuvien píše:
No určitě, budeš za hvězdu![]()
![]()
@sissi79 píše:![]()
nemusim byt vsude, myslim ze by bylo zajimavejsi jak by si poradil s Tvym nickem
![]()
![]()
Co s mým, já si s ním netykám.
![]()
@JayLee píše:
si tam musíš nacpat venusiny kulicky a az pak zasunout lofase tim vyplnis prazdne ono chybejici místoa jak bude prirazet tak to o to bude intenzivejsi
![]()
aha, no naštěstí to řešit nemusím. Ale zas musím říct, že velkej mi taky nevyhovuje, i když po čase by se to asi srovnalo.