Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tinuvien píše:
Všeobecně se to doporučuje všem.
tak pak je to v pořádku.. je to na každé, jak k tomu přistoupí
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Nečtěte bulvární články, 15 cm až 16 cm je průměrná délka na Pobřeží Slonoviny.
tak mně přijde, že s tou cca 15tkou se setkáme tak nejčastěji
@Anonym X píše:
Co my víme, odkud s námi zdejší holky diskutují
Praha ![]()
@Venetia
Až budete mít na kontě 100 mužů vybraných náhodným výběrem, tak něco můžete tvrdit.
@Tigy99 píše:
penis 12 cm, jak ona psala je totální nedokonalost?? ![]()
@káťa píše:
Pro někoho ano.
Vše je hrozně individuální.
Pod pojmem totální nedokonalost si představuji úplně, ale úplně něco jiného. Nechci se nikoho dotknout a tak nebudu dál rozvádět, ale to, že byl dříve zmiňovaný nešťastník dohnán " dámským fórem " k sebevraždě kvůli 2 až 3 cm chybějícím do běžného evropského průměru nebo nemluvě o mediánu, je dost smutné. Nevidím pod pojmem totální nedokonalost ani p. 12 cm ani jedničky prsa a pod. Totální nedokonalost je podle mě řádově úplně někde jinde
![]()
Příspěvek upraven 28.02.15 v 12:47
@Tigy99 píše:
Totální nedokonalost je podle mě řádově úplně někde jinde![]()
To zcela bez diskuse, ale pokud sem napíše nějaká místní „tvrďačka“, že „pod 18 cm nejdu“, tak není se čemu divit, že některej chlap z toho může mít komplexy (já je nemám, i když 18 cm nedosahuji, a sebevraždit se kvůli tomu nehodlám) ![]()
@Doctus píše:
@Venetia
Až budete mít na kontě 100 mužů vybraných náhodným výběrem, tak něco můžete tvrdit.
Díky..ale o takové pokusy nemám zájem ![]()
@Tigy99 píše:
@Tigy99 píše:
penis 12 cm, jak ona psala je totální nedokonalost??Pod pojmem totální nedokonalost si představuji úplně, ale úplně něco jiného. Nechci se nikoho dotknout a tak nebudu dál rozvádět, ale to, že byl dříve zmiňovaný nešťastník dohnán " dámským fórem " k sebevraždě kvůli 2 až 3 cm chybějícím do běžného evropského průměru, je dost smutné. Nevidím pod pojmem totální nedokonalost ani p. 12 cm ani jedničky prsa a pod. Totální nedokonalost je podle mě řádově úplně někde jinde
![]()
tam se stala chyba, že do toho vztahu šli přesto, že muselo být jasné, že si nesedí už na začátku
@Venetia píše:
tam se stala chyba, že do toho vztahu šli přesto, že muselo být jasné, že si nesedí už na začátku
to asi taky, ale hlavně a především, že o tom ona a zřejmě nejen ona mlela na plnou hubu všude ![]()
@Tinuvien píše:
A do trenek ho roluješ, viď![]()
![]()
![]()
On má teleskop a ve volných chvílích jim mlátí podvratné živly
![]()
@Tigy99
Klidně se s vámi všemi vsadím, že dotyčná byla rozumu mdlého, takříkajíc vykmínovaná.
@šmoulinka71 píše:
aha, no naštěstí to řešit nemusím. Ale zas musím říct, že velkej mi taky nevyhovuje, i když po čase by se to asi srovnalo.
Má milá já už vím, že tebe neuspokojí nikdo a nic, vždy bude nějaké to ale a otravné kafrání. Buď ráda že jsi a hledej ty nejúžasnější co tě potkají každý den, už jsi slyšela zpívat ptáky
Chlapa prdět ![]()
@Tigy99 píše:
@Tigy99 píše:
penis 12 cm, jak ona psala je totální nedokonalost??Pod pojmem totální nedokonalost si představuji úplně, ale úplně něco jiného. Nechci se nikoho dotknout a tak nebudu dál rozvádět, ale to, že byl dříve zmiňovaný nešťastník dohnán " dámským fórem " k sebevraždě kvůli 2 až 3 cm chybějícím do běžného evropského průměru, je dost smutné. Nevidím pod pojmem totální nedokonalost ani p. 12 cm ani jedničky prsa a pod. Totální nedokonalost je podle mě řádově úplně někde jinde
![]()
A je otázka zde se bavíme o průměru nebo mediánu. Median či to čeho je nejvíce na Gausově křivce, hodnota je obvykle níž než průměr, proto se nenechávám krmit kecama o průměrném platu.