Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106199
1.3.15 10:58
@káťa píše:
Když ono v tom reálném sexuálním životě, co se týče posuzování velikosti penisu, je úplně jedno, co píšou v nějakých zahraničních urologických studiích, ale ženy se prostě řídí svými vlastními zkušenostmi.

Pokud ženě připadá partnerův penis jako malý, pak to posuzuje ve srovnání s penisy, které už vyzkoušela, popř. viděla. A bohužel jí sexuálně neuspokojí to, že v rámci nějaké zahraniční studie je partner ještě v rámci nějakého širšího světového průměru.

Prostě když měla/osahala několik sexuálních partnerů v životě a najednou ho má Lojza o dost menšího než ten zbytek, tak se jí prostě zdá malý a těžko bude zkoumat, zda se ještě vejde do nějakých tabulek coby průměr. Prostě v reálu to není o tabulkách a studiích, ale o tom, co ženu rajcuje.

no přesně tak.. statistiky jsou sice fajn, ale nic duležitého pro život… a přechod o 2, 3 cm níž není nic moc..ty bližící se k těm cca 18, by měli držet někde v ústraní, aby nekazili ostatním sex. zážitky… co neznáš, po tom ani netoužíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.3.15 11:50
@Venetia píše:
2cm jsou dost velký rozdíl, který je určitě znát

Promiň, ale tomu prostě moc nevěřím, pokud je to se stejnou šířkou /obvodem / 13 nebo 15, tak ty 2 cm k dobrou spíš budou víc působit pozitivně na psychiku chlapa, než na fyzický pocit ženy - / ale pravda i to se nakonec může kladně celkově na tom sexu projevit. / :)
Jinak samo o sobě při uvedených mírách moc velký fyzický pocitový rozdíl nebude, ale např., jestli 16 nebo 18 už možná jo, vzhledem k možným nepříjemnostem s tím spojených. Každopádně pro vás co potřebujete ke štěstí 18+ je 13 nebo 15 asi téměř stejně tak jako tak málo. Přijde mi to jako obrovská nespravedlnost od přírody, že někoho takle nemile a bezdůvodně znevýhodňuje v této lidstvem posedlé oblasti :? Pořád si ale myslím, že kdyby se v Evropě vyskytovali pouze chlapi s max. třeba 16 cm, tak by jste si všechny včetně Tebe na to taky zvykly, stejně jako celá ženská populace v Ásii. A neříkejte mi, že Asiatky maj vagíny výrazně menší, myslím že spíš míň vyglajdaný a ve finále rodí stejně velký děti jako jinde, takže maximální velikostní limit vagíny potřebný ke zdárnému porodu bude taky stejný. A sexuje se v Ásii kvůli výrazně menší průměrné velikosti p. tamních borců míň? - neřekl bych. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2183
1.3.15 11:51
@Venetia píše:
2cm jsou dost velký rozdíl, který je určitě znát

2 cm je velký rozdíl? Vždyť to je skoro nic 8o Já bych 2 cm rozdíl určitě nepoznal, i když je pravda, že jsem zatím ještě neměl to potěšení a nemám tedy s čím srovnávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9735
1.3.15 11:57
@Venetia píše:
no přesně tak.. statistiky jsou sice fajn, ale nic duležitého pro život… a přechod o 2, 3 cm níž není nic moc..ty bližící se k těm cca 18, by měli držet někde v ústraní, aby nekazili ostatním sex. zážitky… co neznáš, po tom ani netoužíš :D

Spíš by měli držet takové roztažené ženy v ústraní… Co neznáš, to se ti nehnusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9735
1.3.15 12:02
@Tigy99 píše: …Přijde mi to jako obrovská nespravedlnost od přírody, že někoho takle nemile a bezdůvodně znevýhodňuje v této lidstvem posedlé oblasti :? Pořád si ale myslím, že kdyby se v Evropě vyskytovali pouze chlapi s max. třeba 16 cm, tak by jste si všechny včetně Tebe na to taky zvykly, stejně jako celá ženská populace v Ásii. A neříkejte mi, že Asiatky maj vagíny výrazně menší, myslím že spíš míň vyglajdaný a ve finále rodí stejně velký děti jako jinde, takže maximální velikostní limit vagíny potřebný ke zdárnému porodu bude taky stejný. A sexuje se v Ásii kvůli výrazně menší průměrné velikosti p. tamních borců míň? - neřekl bych. :nevim:

O jaké nespravedlnosti mluvíte? O tom, že máte naprosto normální penis? A že vám zdejší odbornice řeknou, že to nestačí? Možná ve skutečnosti byste si o ně ani pokálenou botu neopucoval. Nejvíce kritický vůči ostatním je ten člověk, který má vad nejvíce, sebe však vidí jako dokonalého. Třeba když si obézní žena dělá legraci ze zdravěji vypadajících žen. Asiatky nemají zase o tolik menší vaginy, spíše je jim více známo umění posilování pánevního dna, o vygajdanosti u nich nelze hovořit. Mnohé vietnamské děti jsou větší než ty české.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106199
1.3.15 12:38
@Tigy99 píše:
Promiň, ale tomu prostě moc nevěřím, pokud je to se stejnou šířkou /obvodem / 13 nebo 15, tak ty 2 cm k dobrou spíš budou víc působit pozitivně na psychiku chlapa, než na fyzický pocit ženy - / ale pravda i to se nakonec může kladně celkově na tom sexu projevit. / :)
Jinak samo o sobě při uvedených mírách moc velký fyzický pocitový rozdíl nebude, ale např., jestli 16 nebo 18 už možná jo, vzhledem k možným nepříjemnostem s tím spojených. Každopádně pro vás co potřebujete ke štěstí 18+ je 13 nebo 15 asi téměř stejně tak jako tak málo. Přijde mi to jako obrovská nespravedlnost od přírody, že někoho takle nemile a bezdůvodně znevýhodňuje v této lidstvem posedlé oblasti :? Pořád si ale myslím, že kdyby se v Evropě vyskytovali pouze chlapi s max. třeba 16 cm, tak by jste si všechny včetně Tebe na to taky zvykly, stejně jako celá ženská populace v Ásii. A neříkejte mi, že Asiatky maj vagíny výrazně menší, myslím že spíš míň vyglajdaný a ve finále rodí stejně velký děti jako jinde, takže maximální velikostní limit vagíny potřebný ke zdárnému porodu bude taky stejný. A sexuje se v Ásii kvůli výrazně menší průměrné velikosti p. tamních borců míň? - neřekl bych. :nevim:

Jak víš, byla jsem dlouho vdaná..takže ve věku 18-45 jsem neznala nic jiného než 15cm a nijak jsem to neřešila, k sexu jsme žádný moc pozitivní vztah nikdy neměla, ale to bylo spíš partnerem… vše se změnilo až po rozvodu, kdy jsem poznala něco úplně jiného :D A jak píšu, kdyby jsem nměla to štěstí nebo spíš smůlu nemusela jsem doted vědět, že to existuje a nijak to neřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106199
1.3.15 12:41
@Anonym X píše:
2 cm je velký rozdíl? Vždyť to je skoro nic 8o Já bych 2 cm rozdíl určitě nepoznal, i když je pravda, že jsem zatím ještě neměl to potěšení a nemám tedy s čím srovnávat :mrgreen:

no je zajímavé, že to poznal i současný, který má míň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106199
1.3.15 12:43
@Doctus píše:
Spíš by měli držet takové roztažené ženy v ústraní… Co neznáš, to se ti nehnusí.

nebo tak… ale nikdo si nestěžoval…dokonce jsem na to i ptala ex, už v období, kdy jsme měli oba někoho jiného.. a říkal, že jsem v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.15 12:57

Odhad na velikost moc nemám. Ale asi tak- jeden v mých očích mega penis mi stačil. Už nikdy. Taky něco malého jsem měla Bohužel jsem necítila. Teď s manželem vidím problém v sobě a dvou porodech.

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
1.3.15 12:57
@Venetia píše:
Jak víš, byla jsem dlouho vdaná..takže ve věku 18-45 jsem neznala nic jiného než 15cm a nijak jsem to neřešila, k sexu jsme žádný moc pozitivní vztah nikdy neměla, ale to bylo spíš partnerem… vše se změnilo až po rozvodu, kdy jsem poznala něco úplně jiného :D A jak píšu, kdyby jsem nměla to štěstí nebo spíš smůlu nemusela jsem doted vědět, že to existuje a nijak to neřešit.

tím chceš jako říct, že dokud ženská nepozná 18+, tak jí třeba 15 bohatě stačí? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
106199
1.3.15 13:00
@Tigy99 píše:
tím chceš jako říct, že dokud ženská nepozná 18+, tak jí třeba 15 bohatě stačí? :think: :think:

určitě, proč by ne… když něco neznáš, tak přese nevíš, jaké to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106199
1.3.15 13:02
@Anonymní píše:
Odhad na velikost moc nemám. Ale asi tak- jeden v mých očích mega penis mi stačil. Už nikdy. Taky něco malého jsem měla Bohužel jsem necítila. Teď s manželem vidím problém v sobě a dvou porodech.

Já žadný rozdíl po dvou porodech nezaregistrovala… a myslím, že ani ex.. aspon nikdy nic v tomto směru nezmínil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9735
1.3.15 13:17

@Tigy99
Pro některé je i 15 cm dost a při hluboké penetraci i 15 cm dokáže zabolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.3.15 13:18
@Venetia píše:
no je zajímavé, že to poznal i současný, který má míň :D

No… do tvého současného tedy někdo někdy zasunul, nebo jak tomu mám rozumět? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106199
1.3.15 13:24
@Anonym X píše:
No… do tvého současného tedy někdo někdy zasunul, nebo jak tomu mám rozumět? :D

to teda nemyslím :D jednou se u toho zmínil, že bych potřebovala ještě tak dva centáky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová