Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
28.2.15 17:21

Dyš budeš mít, tigi, dýlku dvanáct, třinácd, tak průměr a ta účyná plocha bude jiná,
stejně tak u šestnácticentymetrů, ti se do rouri od visavače nevejdou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
28.2.15 17:29

@kunča
:lol: já už měl strach, že dneska ani nedolezeš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
28.2.15 17:31
@Tigy99 píše:
@kunča :lol: já už měl strach, že dneska ani nedolezeš :mrgreen:

co víš, třeba zkoušel jestli tam vleze :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
28.2.15 17:34

@sissi79
do teď nevím, je to ona nebo on? :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33315
28.2.15 17:36
@Tigy99 píše:
@sissi79
do teď nevím, je to ona nebo on? :think: :mrgreen:

Ani jedno, je to TO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
28.2.15 17:44
  • Citovat
  • Upravit
231
28.2.15 17:53

Sestnacdi cm kolik se do rouri neda dat a pnuti je v nem jako v pupunu kery se ma rozvyt, neni nic nad velkej caban.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.2.15 18:26
@Tigy99 píše:
@sissi79
do teď nevím, je to ona nebo on? :think: :mrgreen:

Se bojim i tipnout :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4754
28.2.15 20:27
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Jsou to většinou placené články, univerzitní knihovny by tyto časopisy měly mít předplacené. Pokud máte do takových končin přístup, můžete si pročítat celé odpoledne. :kytka:

penisy Škopáků
http://www.wolframalpha.com/input/?…DPClash. MiscellaneousE. penis+length-_AverageErectPenisLengthGermany-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
28.2.15 20:45

@Swift
V Německu to vyšlo 144 mm, v Indii 130 mm (pozor, taky europoidní rasa!), v Turecku 127 mm, v Brazílii 145 mm. Byť jsem se nedopídil k metodice měření, takže čísla mohou být i mírně vyšší než skutečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
28.2.15 21:07

@Doctus
existuje nějaká studie pojednávající o penetraci urethry ve smyslu sexuálním, případně předmětů, které šly dovnitř, ale nechtělo se jim ven?
Vše pod pojmem „sonding“ :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
28.2.15 21:12

@Swift
Pravděpodobně nikoliv, jakékoliv zasouvání předmětů do močové trubice je poměrně nebezpečnou aktivitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
1.3.15 10:17

Když ono v tom reálném sexuálním životě, co se týče posuzování velikosti penisu, je úplně jedno, co píšou v nějakých zahraničních urologických studiích, ale ženy se prostě řídí svými vlastními zkušenostmi.

Pokud ženě připadá partnerův penis jako malý, pak to posuzuje ve srovnání s penisy, které už vyzkoušela, popř. viděla. A bohužel jí sexuálně neuspokojí to, že v rámci nějaké zahraniční studie je partner ještě v rámci nějakého širšího světového průměru.

Prostě když měla/osahala několik sexuálních partnerů v životě a najednou ho má Lojza o dost menšího než ten zbytek, tak se jí prostě zdá malý a těžko bude zkoumat, zda se ještě vejde do nějakých tabulek coby průměr. Prostě v reálu to není o tabulkách a studiích, ale o tom, co ženu rajcuje.

• Citovat
  • Upravit
9741
1.3.15 10:25

@káťa
To máte sice pravdu, ale pro přehled o průměrné délce jsou více než dostačující. Jak jsem zde psal, tak medián je o něco menší než aritmetický průměr, a tak je více mužů s délkou pod průměrem než nad ním. Když už jste zmínila celosvětový průměr, tak ten je 12,55 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106247
1.3.15 10:53
@Tigy99 píše:
tak
Já vím, že tohle se většinou uvádí a asi to tak v našich končinách i bude, ale pokud se teda uvádí průměr 15 cm, tak to neznamená, že to tak má 90 % chlapů,, taky bych místo 13 chtěl třeba 16, ale na šibenici se mi kvůli tomu teda moc nechce, navíc dost pochybuju, že pro průměrnou ženskou je 13 nebo 15 až takovej zásadní rozdíl,, pokud teda nezačínáš sex vnímat až s 18+ s průměrem hadice od vysavače :lol: :lol:
Reagoval jsem ale hlavně na to vyjádření „odborníka“ - úroveň té odpovědi mi přijde dost nízká :nevim:

2cm jsou dost velký rozdíl, který je určitě znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová