Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@šmoulinka71
To musí být velice inteligentní člověk… Takovou hloupost nenapíší ani v bulváru. Neříkám, že se nedokáže roztáhnout na uvedený rozměr, sama ovšem takový rozměr nemá. Pak doktor by asi potřeboval školení, neboť plácá nesmysly.
Nahodou, ja to nasel. Pry se to pise v odborne literature Sex je umět, chtít a vědět
![]()
@Mr.Electrolux2 píše:
Nahodou, ja to nasel. Pry se to pise v odborne literature Sex je umět, chtít a vědět![]()
Ono se to píše skoro všude.
@šmoulinka71 píše:
Ono se to píše skoro všude.
Aha, tak to jo
Asi si ale pletes elasticitu a zvetseni velikosti… rozhodne takto vyrazne 20cm je nesmysl ![]()
@Mr.Electrolux2 píše:
Aha, tak to joAsi si ale pletes elasticitu a zvetseni velikosti… rozhodne takto vyrazne 20cm je nesmysl
Tak si to zkus vyhledat. ![]()
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Proč bych někoho urážel? Věřte si, čemu chcete. Ale pokud někdo nezná rozdíl mezi mediánem a aritmetickým průměrem, tak by se neměl o statistice vyjadřovat, tedy poučovat např. mě. Jak si myslíte, že máte hlubokou pochvu? Teď v tuto minutu (nepředpokládám, že zrovna souložíte).
no docela urážíš… jakmile nějaká přízná, že se jí líbí větší tak je hned vytahaná atd. přečti si to po sobě.
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Proč bych někoho urážel? Věřte si, čemu chcete. Ale pokud někdo nezná rozdíl mezi mediánem a aritmetickým průměrem, tak by se neměl o statistice vyjadřovat, tedy poučovat např. mě. Jak si myslíte, že máte hlubokou pochvu? Teď v tuto minutu (nepředpokládám, že zrovna souložíte).
každá jinak?
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Neodpověděla jste mi na otázku. Myslíte si, že pochva je hlubší než 15 cm? Asociace mezi mohutností postavy a rozměrem pochvy neexistuje. Pokud jej necítí, tak ji vytahanou mají. Ale jak by si to mohly přiznat, že? Vždyť jsou dokonalé.
a není to spíš v tom, že některé ženy to potřebují více cítit a některým stačí jen nějaké to šmrdlání u okraje a davájí přednost jiným praktikám?
@Doctus píše:
@šmoulinka71
To musí být velice inteligentní člověk… Takovou hloupost nenapíší ani v bulváru. Neříkám, že se nedokáže roztáhnout na uvedený rozměr, sama ovšem takový rozměr nemá. Pak doktor by asi potřeboval školení, neboť plácá nesmysly.
a opravdu se to nedá nijak změřit?
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Tak teď jste mě pobavila. Smích léčí, takže děkuji za medicínu.![]()
![]()
jako já moc nechápu čím Vás tak pobavila, píše že při vzrušení během styku a pokud ženy běžně souloží s pány co tento rozměr mají, tak kam jinam by se ten penis asi vešel? - tohle bych teda rád slyšel, když to tak pobavilo,, to jestli je takové roztahování vagíny z dejme tomu 10 cm na třeba 18 cm příjemné bych nechal na samotných ženách, ale většina s tím zcela zřejmě nemá problém, tak co je na tom tak k smíchu??
@Venetia píše:
2cm jsou dost velký rozdíl, který je určitě znát
Neni. Max v bolesti. Kdyz si vezmes neprsti te nakych 16 cm, ale kratsi prsty a staci bohate ![]()
@sissi79 píše:
Neni. Max v bolesti. Kdyz si vezmes neprsti te nakych 16 cm, ale kratsi prsty a staci bohate
Já s tímhle způsobem zase tak moc zkušeností nemám… takže si netroufám to nějak posuzovat
Ve škole nám přednášeli, že 10 cm stačí ( předmět - gynekologie a porodnictví).
https://books.google.cz/books?…
str. 27 hned nahoře…
@Malaga píše:
Ve škole nám přednášeli, že 10 cm stačí ( předmět - gynekologie a porodnictví).
Já si myslím, že ještě 12 je v normě. Navíc pokud je chlap šikovný, poradí si i jinak. A ve vztahu je taky velmi důležité vzájemné porozumění, řekla bych, že je to důležitější, jak délka penisu.
@šmoulinka71 Zmínila jsem jen, co se učí na VŠ, že délka pochvy je průměrně 8 cm, přední stěna je kratší a zadní asi o 2 cm delší…
Dle mého názoru velikost a délka pohl orgánů, jak u muže tak u ženy, není primární.
Pokud si partneři sednou rozměry, tak fajn, ale ani to není zárukou ničeho.
Všechno je to v hlavě.
Na trhu je spousta pomůcek a literatury, které mohou pomoci případný nesoulad vylepšit. ![]()
Vyřídím mu to. Jen by mě zajímalo, jak to víš ty, když on tohle studoval a je podle tebe úplně blbej.