Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
1.3.15 18:10
@Doctus píše:
@šmoulinka71
To musí být velice inteligentní člověk… Takovou hloupost nenapíší ani v bulváru. Neříkám, že se nedokáže roztáhnout na uvedený rozměr, sama ovšem takový rozměr nemá. Pak doktor by asi potřeboval školení, neboť plácá nesmysly.

Vyřídím mu to. Jen by mě zajímalo, jak to víš ty, když on tohle studoval a je podle tebe úplně blbej. :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Mr.Electrolux_2
1.3.15 18:19
@Doctus píše:
@šmoulinka71
To musí být velice inteligentní člověk… Takovou hloupost nenapíší ani v bulváru. Neříkám, že se nedokáže roztáhnout na uvedený rozměr, sama ovšem takový rozměr nemá. Pak doktor by asi potřeboval školení, neboť plácá nesmysly.

Nahodou, ja to nasel. Pry se to pise v odborne literature Sex je umět, chtít a vědět :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.3.15 18:23
@Mr.Electrolux2 píše:
Nahodou, ja to nasel. Pry se to pise v odborne literature Sex je umět, chtít a vědět :lol: :lol:

Ono se to píše skoro všude.

• Citovat
  • Upravit
Mr.Electrolux_2
1.3.15 18:24
@šmoulinka71 píše:
Ono se to píše skoro všude.

Aha, tak to jo :lol: Asi si ale pletes elasticitu a zvetseni velikosti… rozhodne takto vyrazne 20cm je nesmysl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.3.15 18:31
@Mr.Electrolux2 píše:
Aha, tak to jo :lol: Asi si ale pletes elasticitu a zvetseni velikosti… rozhodne takto vyrazne 20cm je nesmysl :nevim:

Tak si to zkus vyhledat. ;)

• Citovat
  • Upravit
106230
1.3.15 18:39
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Proč bych někoho urážel? Věřte si, čemu chcete. Ale pokud někdo nezná rozdíl mezi mediánem a aritmetickým průměrem, tak by se neměl o statistice vyjadřovat, tedy poučovat např. mě. Jak si myslíte, že máte hlubokou pochvu? Teď v tuto minutu (nepředpokládám, že zrovna souložíte).

no docela urážíš… jakmile nějaká přízná, že se jí líbí větší tak je hned vytahaná atd. přečti si to po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106230
1.3.15 18:40
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Proč bych někoho urážel? Věřte si, čemu chcete. Ale pokud někdo nezná rozdíl mezi mediánem a aritmetickým průměrem, tak by se neměl o statistice vyjadřovat, tedy poučovat např. mě. Jak si myslíte, že máte hlubokou pochvu? Teď v tuto minutu (nepředpokládám, že zrovna souložíte).

každá jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106230
1.3.15 18:44
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Neodpověděla jste mi na otázku. Myslíte si, že pochva je hlubší než 15 cm? Asociace mezi mohutností postavy a rozměrem pochvy neexistuje. Pokud jej necítí, tak ji vytahanou mají. Ale jak by si to mohly přiznat, že? Vždyť jsou dokonalé.

a není to spíš v tom, že některé ženy to potřebují více cítit a některým stačí jen nějaké to šmrdlání u okraje a davájí přednost jiným praktikám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106230
1.3.15 18:47
@Doctus píše:
@šmoulinka71

a opravdu se to nedá nijak změřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.3.15 19:12
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Tak teď jste mě pobavila. Smích léčí, takže děkuji za medicínu. :D :D :D

jako já moc nechápu čím Vás tak pobavila, píše že při vzrušení během styku a pokud ženy běžně souloží s pány co tento rozměr mají, tak kam jinam by se ten penis asi vešel? - tohle bych teda rád slyšel, když to tak pobavilo,, to jestli je takové roztahování vagíny z dejme tomu 10 cm na třeba 18 cm příjemné bych nechal na samotných ženách, ale většina s tím zcela zřejmě nemá problém, tak co je na tom tak k smíchu??

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.3.15 19:13
@Venetia píše:
2cm jsou dost velký rozdíl, který je určitě znát

Neni. Max v bolesti. Kdyz si vezmes neprsti te nakych 16 cm, ale kratsi prsty a staci bohate :nevim:

• Citovat
  • Upravit
106230
1.3.15 19:20
@sissi79 píše:
Neni. Max v bolesti. Kdyz si vezmes neprsti te nakych 16 cm, ale kratsi prsty a staci bohate :nevim:

Já s tímhle způsobem zase tak moc zkušeností nemám… takže si netroufám to nějak posuzovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.3.15 19:32

Ve škole nám přednášeli, že 10 cm stačí ( předmět - gynekologie a porodnictví).

https://books.google.cz/books?…

str. 27 hned nahoře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.3.15 19:36
@Malaga píše:
Ve škole nám přednášeli, že 10 cm stačí ( předmět - gynekologie a porodnictví).

Já si myslím, že ještě 12 je v normě. Navíc pokud je chlap šikovný, poradí si i jinak. A ve vztahu je taky velmi důležité vzájemné porozumění, řekla bych, že je to důležitější, jak délka penisu.

• Citovat
  • Upravit
26270
1.3.15 19:41

@šmoulinka71 Zmínila jsem jen, co se učí na VŠ, že délka pochvy je průměrně 8 cm, přední stěna je kratší a zadní asi o 2 cm delší…

Dle mého názoru velikost a délka pohl orgánů, jak u muže tak u ženy, není primární.
Pokud si partneři sednou rozměry, tak fajn, ale ani to není zárukou ničeho.
Všechno je to v hlavě.
Na trhu je spousta pomůcek a literatury, které mohou pomoci případný nesoulad vylepšit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová