Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
1.3.15 19:42
@Malaga píše:
@šmoulinka71 Zmínila jsem jen, co se učí na VŠ, že délka pochvy je průměrně 8 cm, přední stěna je kratší a zadní asi o 2 cm delší…Dle mého názoru velikost a délka pohl orgánů, jak u muže tak u ženy, není primární.
Pokud si partneři sednou rozměry, tak fajn, ale ani to není zárukou ničeho.
Všechno je to v hlavě.
Na trhu je spousta pomůcek a literatury, které mohou pomoci případný nesoulad vylepšit. ;)

Ano já s tím souhlasím. :)

• Citovat
  • Upravit
9734
1.3.15 21:14

@Tiggy99
@šmoulinka71
Tak se zeptejte svého gynekologa. Já jsem se vás neptal na hloubku při vzrušení, ale v běžném nevzrušeném stavu. Běžně se udává hloubka pochvy 6 cm až 8 cm, aby se to lehce pamatovalo, tak délka ženské močové trubice je poloviční (3 cm až 4 cm). Všeobecně se má za to, že při vzrušení se hloubka zvětší zhruba o 2 cm. Pan doktor zřejmě měl na mysli, že se dokáže roztáhnout. Ve stěně má taky velké množství elastických vláken, která se barví orceinem. Hlavní roztažnost pochvy je však do šířky, a to pro snazší průběh porodu, kdy se pochva a děloha stávají jedním uterovaginálním kanálem. Pokud by gynekolog tvrdil, že se pochva při vzrušení natáhne na více než 200 % své původní délky, tak je to jedinec ducha mdlého, který si ani nedovede představit topografické vztahy v malé pánvi. Navíc není mi znám žádný endogenní mechanismus, který by tak silné protažení dokázal. Zevním působením to možné je, existuje ovšem nebezpečí, že se překročí mez pružnosti a pochva se již nemusí vrátit do původní konstituce.

Příspěvek upraven 18.09.16 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.3.15 21:18
@Doctus píše:
@Tiggy99
@šmoulinka71
Tak se zeptejte svého gynekologa. Já jsem se vás neptal na hloubku při vzrušení, ale v běžném nevzrušeném stavu. Běžně se udává hloubka pochvy 6 cm až 8 cm, aby se to lehce pamatovalo, tak délka ženské močové trubice je poloviční (3 cm až 4 cm). Všeobecně se má za to, že při vzrušení se hloubka zvětší zhruba o 2 cm. Pan doktor zřejmě měl na mysli, že se dokáže roztáhnout. Ve stěně má taky velké množství elastických vláken, která se barví orceinem. Hlavní roztažnost pochvy je však do šířky, a to pro snazší průběh porodu, kdy se pochva a děloha stávají jedním uterovaginálním kanálem. Pokud by gynekolog tvrdil, že se pochva při vzrušení natáhne na více než 200 % své původní délky, tak je to jedinec ducha mdlého, který si ani nedovede představit topografické vztahy v malé pánvi. Navíc není mi znám žádný endogenní mechanismus, který by tak silné protažení dokázal. Zevním působením to možné je, existuje ovšem nebezpečí, že se překročí mez pružnosti a pochva se již nemusí vrátit do původní konstituce.

Pocky, kdo z nich se ma poptat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26270
1.3.15 21:18

@Doctus proto je taky spíš než délka významěnší průměr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
1.3.15 21:23

@sissi79
Oba. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
1.3.15 21:25
@Malaga píše:
@Doctus proto je taky spíš než délka významěnší průměr ;)

A tady právě hrají velkou roli Kegelovy cviky. 1/3 mužů má šířku do 35 mm, 1/3 mužů pak od 35 mm do 38 mm a 1/3 mužů disponuje penisem širším než 38 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.3.15 21:27
@Doctus píše:
@sissi79
Oba. :mrgreen:

Myslis ze Tigyho kvuli tomu zaregistrujou? :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9734
1.3.15 21:28

@sissi79
Jasně, vždyť otvor má dole taky, sice je jiný a trochu víc vzadu, ale vyšetření musí být. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.3.15 21:29

@Doctus není nad prevenci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.3.15 21:32
@Doctus píše:
@sissi79
Jasně, vždyť otvor má dole taky, sice je jiný a trochu víc vzadu, ale vyšetření musí být. :twisted:

Au, chudak 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.3.15 21:32
@Malaga píše:
@Doctus není nad prevenci ;)
:think: ted zalezi kterou :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
26270
1.3.15 21:33
@sissi79 píše:
Au, chudak 8o :mrgreen:

třeba to nebude au ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
1.3.15 21:35

@Malaga
Třeba se mu to bude líbit a dojde ke climaxu:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.3.15 21:37
@Doctus píše:
@Malaga
Třeba se mu to bude líbit a dojde ke climaxu. :pankac:

třeba přijde ke climaxu i vyšetřující ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.3.15 21:39
@Doctus píše:
@Malaga
Třeba se mu to bude líbit a dojde ke climaxu. :pankac:
:think: prosel sis sam temito vysetrenimi? ;)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová