Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40414
1.3.15 14:22
@Venetia píše:
to si nemyslím… asi bych se také dala zařadit do kolonky drobná žena :D

Tak to byla jen moje mylná domněnka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106178
1.3.15 14:40
@free333 píše:
Tak to byla jen moje mylná domněnka…

je to stejně mylné, jako výška u chlapů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
1.3.15 14:44
@Venetia píše:
je to stejně mylné, jako výška u chlapů

Já měla vždy vysoké partnery, takže průzkum u těch menších nemám zrealizovaný… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106178
1.3.15 14:56
@free333 píše:
Já měla vždy vysoké partnery, takže průzkum u těch menších nemám zrealizovaný… :)

to závidím… já i menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
1.3.15 14:59
@Venetia píše:
to závidím… já i menší
:D myslím, že není až tak co závidět… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.3.15 15:04
@free333 píše:
@Tigy99
Bych se zaměřila spíš na drobnější ženy, myslím že jsou citlivější -soudím tedy jen podle sebe.
:nevim: :nevim: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
9734
1.3.15 15:35

@Tigy99
Takže podle vás by byl medián vyšší než 14 cm? To jsem byl ještě hodně optimistický. 70 % populace spadá mezi 12 cm a 15 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
1.3.15 15:37

@Malaga
Jenže podle některých jste asi vadná, protože jak by mohla nějaká žena cítit jen 15 cm:*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.3.15 15:42
@Doctus píše:
@Malaga
Jenže podle některých jste asi vadná, protože jak by mohla nějaká žena cítit jen 15 cm. :*

Vadná určitě nejsem ;)
Dávám přednost kvalitě před kvantitou :mrgreen:
Taky by se dalo říct, že jsem skromná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
1.3.15 15:45

@Malaga
V tom jste výjimečná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.3.15 15:54

@Doctus
Takže, dejme tomu, že cca 10% má ještě míň a na víc, než 15cm by tak zbývalo cca 20 %, což není pravda zcela jistě, ale o tuto číselnou přetahovanou mi ani tak nejde.
Prostě cca 16 určitě vyhovuje daleko většímu %, než cca 13 a na tom bohužel žádný statistiky nic nezmění. " Bojuju " s tím téměř celý život, takže to nepíšu jen tak z nudy, že je to docela „boží“ nespravedlnost. :|

• Citovat
  • Upravit
9734
1.3.15 16:01

@Tigy99
Tak mi dejte podklady ke statistice, kterou uvádíte. Tu Boží nespravedlnost říkejte nemocným ante finem, ti mohou o nespravedlnosti něco vykládat. Mnozí, co žijí, zasluhují smrt, mnozí, co jsou mrtví, zasluhují život. A plkat tady o 13 cm jako o trestu, to je opravdu do nebe volající. Prostě se rouháte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.3.15 17:13
@Tigy99 píše:
Promiň, ale tomu prostě moc nevěřím, pokud je to se stejnou šířkou /obvodem / 13 nebo 15, tak ty 2 cm k dobrou spíš budou víc působit pozitivně na psychiku chlapa, než na fyzický pocit ženy - / ale pravda i to se nakonec může kladně celkově na tom sexu projevit. / :)
Jinak samo o sobě při uvedených mírách moc velký fyzický pocitový rozdíl nebude, ale např., jestli 16 nebo 18 už možná jo, vzhledem k možným nepříjemnostem s tím spojených. Každopádně pro vás co potřebujete ke štěstí 18+ je 13 nebo 15 asi téměř stejně tak jako tak málo. Přijde mi to jako obrovská nespravedlnost od přírody, že někoho takle nemile a bezdůvodně znevýhodňuje v této lidstvem posedlé oblasti :? Pořád si ale myslím, že kdyby se v Evropě vyskytovali pouze chlapi s max. třeba 16 cm, tak by jste si všechny včetně Tebe na to taky zvykly, stejně jako celá ženská populace v Ásii. A neříkejte mi, že Asiatky maj vagíny výrazně menší, myslím že spíš míň vyglajdaný a ve finále rodí stejně velký děti jako jinde, takže maximální velikostní limit vagíny potřebný ke zdárnému porodu bude taky stejný. A sexuje se v Ásii kvůli výrazně menší průměrné velikosti p. tamních borců míň? - neřekl bych. :nevim:

Asiatky jsou menšího vzrůstů, takže si myslím, že chlap, který je méně obdařený, měl by si hledat dívku menších rozměrů a drobné konstrukce.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.3.15 17:15
@Doctus píše:
O jaké nespravedlnosti mluvíte? O tom, že máte naprosto normální penis? A že vám zdejší odbornice řeknou, že to nestačí? Možná ve skutečnosti byste si o ně ani pokálenou botu neopucoval. Nejvíce kritický vůči ostatním je ten člověk, který má vad nejvíce, sebe však vidí jako dokonalého. Třeba když si obézní žena dělá legraci ze zdravěji vypadajících žen. Asiatky nemají zase o tolik menší vaginy, spíše je jim více známo umění posilování pánevního dna, o vygajdanosti u nich nelze hovořit. Mnohé vietnamské děti jsou větší než ty české.

Proč urážíš ženy, které mají rádi větší penis? Co je na tom špatného? Každému přeci může vyhovovat něco jiného. :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.3.15 17:18
@Doctus píše:
@Tigy99
Víc než polovina mužů má penis délky 14 cm nebo kratší.

Nevěřím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová