Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo má ze sexu více, ženy nebo muži?
Jasně, že ženy.
Když vás svědí v uchu, strčíte si do něj malíček a zahýbete jím, co se cítí lépe?
Váš malíček, nebo vaše ucho?
![]()
@šmoulinka71
Tomu říkáte lékařský zdroj? No to snad ne. V západní Evropě proběhlo několik urologických studií, kdy probandy byli muži rasy europoidní (bílé). Výsledky se pohybovaly zhruba od 12 do 14. Nikdy tam v kontrolované studii nepadl výsledek 15 cm nebo dokonce 16 cm. ![]()
@Doctus
Nemám ani tak problém s uvedeným průměrem v tom odkazu, jako s formulací dotyčného „odborníka“
úroveň jeho projevu mi docela bohužel připomíná toho doktora z U. Brodu co potvrdil, tomu magorovi, že může mít zbraň. Musel jsem ten rozhovor s tím doktorem včera shlédnout cca pětkrát, než jsem pořádně porozuměl co vlastně říká
![]()
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Tomu říkáte lékařský zdroj? No to snad ne. V západní Evropě proběhlo několik urologických studií, kdy probandy byli muži rasy europoidní (bílé). Výsledky se pohybovaly zhruba od 12 do 14. Nikdy tam v kontrolované studii nepadl výsledek 15 cm nebo dokonce 16 cm.
Tak mi to sem dej, ráda si to přečtu jestli máš někde nějaký lepší zdroj.
@Tigy99 píše:
@Doctus
Nemám ani tak problém s uvedeným průměrem v tom odkazu, jako s formulací dotyčného „odborníka“![]()
úroveň jeho projevu mi docela bohužel připomíná toho doktora z U. Brodu co potvrdil, tomu magorovi, že může mít zbraň. Musel jsem ten rozhovor s tím doktorem včera shlédnout cca pětkrát, než jsem pořádně porozuměl co vlastně říká
![]()
Tyhle ty míry jsou ale všude, ne jen na tomhle odkazu.
Asi vám to nepřjde vhod, ale je to tak.
@šmoulinka71
Jsou to většinou placené články, univerzitní knihovny by tyto časopisy měly mít předplacené. Pokud máte do takových končin přístup, můžete si pročítat celé odpoledne. ![]()
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Jsou to většinou placené články, univerzitní knihovny by tyto časopisy měly mít předplacené. Pokud máte do takových končin přístup, můžete si pročítat celé odpoledne.
Aha, no mě to zas až tak nezajímá, průměrná délka penisu se dá zjistit i na googlu. Jen pro tebe se to zdá málo pravděpodobé, mě to přijde, že míra 15cm je pravdivá. ![]()
@šmoulinka71 píše:
Tyhle ty míry jsou ale všude, ne jen na tomhle odkazu.![]()
![]()
Tak třeba rychlý úryvek o jedné z nich…
In a study of eighty healthy males published in the September 1996 Journal of Urology an average erect penis length of 12.9 cm (5.1 in) was measured.[5] The purpose of the study was to „provide guidelines of penile length and circumference to assist in counseling patients considering penile augmentation.“ Erection was pharmacologically induced in 80 physically normal American men (varying ethnicity, average age 54). It was concluded: „Neither patient age nor size of the flaccid penis accurately predicted erectile length.“
@šmoulinka71
Jen musíte dávat pozor na zdroj a na metodiku měření. Bylo dávno prokázáno, že když udává velikost muž, tak je skutečná délka o pár cm méně. Vždy se tedy dívejte po magické formuli non-self measured nebo reported, jak uvidíte self-measured, tak můžete tyto výsledky s klidem ignorovat.
@šmoulinka71 píše:tak
Tyhle ty míry jsou ale všude, ne jen na tomhle odkazu.![]()
![]()
@Tigy99 píše:
tak
Já vím, že tohle se většinou uvádí a asi to tak v našich končinách i bude, ale pokud se teda uvádí průměr 15 cm, tak to neznamená, že to tak má 90 % chlapů,, taky bych místo 13 chtěl třeba 16, ale na šibenici se mi kvůli tomu teda moc nechce, navíc dost pochybuju, že pro průměrnou ženskou je 13 nebo 15 až takovej zásadní rozdíl,, pokud teda nezačínáš sex vnímat až s 18+ s průměrem hadice od vysavače![]()
Reagoval jsem ale hlavně na to vyjádření „odborníka“ - úroveň té odpovědi mi přijde dost nízká
S tímhle souhlasím, však jsem psala, že malý mi přijde pod 12.
@Anonymní píše:
kulicek, to jako manzelovych![]()
a proč jako anonym? ![]()
Chlápek si ho prohlíží v koupelně a povídá: ‚Kdybych ho měl o 5 cm delšího, jsem král.‘

Zaslechne to manželka: ‚Jo, a kdyby o 5 cm kratšího, tak seš královna.‘
penis kratší než 0 cm neexistuje???