Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106171
1.3.15 13:26
@Doctus píše:
@Tigy99
Pro některé je i 15 cm dost a při hluboké penetraci i 15 cm dokáže zabolet.

ještě mně napadl takový dotaz na odborníka… nemůže to být také intenzitou vzrušení u ženy? Třeba jí nemusí mít až tak vytahanou, ale je prostě víc vzrušená než jiné, tak ten kontakt není tak cítit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.3.15 13:30
@Doctus píše:
O jaké nespravedlnosti mluvíte? O tom, že máte naprosto normální penis? A že vám zdejší odbornice řeknou, že to nestačí? Možná ve skutečnosti byste si o ně ani pokálenou botu neopucoval. Nejvíce kritický vůči ostatním je ten člověk, který má vad nejvíce, sebe však vidí jako dokonalého. Třeba když si obézní žena dělá legraci ze zdravěji vypadajících žen. Asiatky nemají zase o tolik menší vaginy, spíše je jim více známo umění posilování pánevního dna, o vygajdanosti u nich nelze hovořit. Mnohé vietnamské děti jsou větší než ty české.

Nespravedlnost od přírody vidím v tom, že pro 70 % řekněme evropských žen neni p. pod 14 cm už nic moc a cca stejné % mužů tento problém řešit nemusí. :? 15 cm už podle mě určitě stačí, aby byl chlap v pohodě, což se vždy o 13 cm říct rozhodně nedá. Kategorií žen, která začne vnímat sex až od 18 cm + radši neřeším vůbec, ale ani rozhodně neodsuzuji, jen je to pro mě úplně jiný svět. :|
Jako s např. 13 cm se dá relativně normálně žít a při štěstí na partnerku možná o tom ani moc nepřemýšlet, natož věšet hlavu. Ale na základě životních zkušeností je jednoznačné, že kdybych měl možnost, určitě bych neváhal vyměnit 13 za aspoň 15 už jen pro tu psychiku. :|

• Citovat
  • Upravit
9734
1.3.15 13:30

@Venetia
Jen vzrušením to asi nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
1.3.15 13:31

@Tigy99
Víc než polovina mužů má penis délky 14 cm nebo kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.3.15 13:37
@Doctus píše:
@Tigy99
Víc než polovina mužů má penis délky 14 cm nebo kratší.

v našich končinách tomu nevěřím, dejme tomu tak 35 % - a to na všechno to dění okolo toho nejen na těchto stránkách bohatě stačí

• Citovat
  • Upravit
106171
1.3.15 13:39
@Doctus píše:
@Venetia
Jen vzrušením to asi nebude…

Takže normalní velikost má ta, která je absolutně spokojena s rozměrem cca 12-15… ostatní už jsou zbytečné vytahaniny..chápu to správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.3.15 13:39
@Venetia píše:
ještě mně napadl takový dotaz na odborníka… nemůže to být také intenzitou vzrušení u ženy? Třeba jí nemusí mít až tak vytahanou, ale je prostě víc vzrušená než jiné, tak ten kontakt není tak cítit?

Odborník na dámská přirození určitě nejsem :D ale může to tak být - zažil jsem na vlastní kůži :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
1.3.15 13:43
@Tigy99 píše:
Nespravedlnost od přírody vidím v tom, že pro 70 % řekněme evropských žen neni p. pod 14 cm už nic moc a cca stejné % mužů tento problém řešit nemusí. :? 15 cm už podle mě určitě stačí, aby byl chlap v pohodě, což se vždy o 13 cm říct rozhodně nedá. Kategorií žen, která začne vnímat sex až od 18 cm + radši neřeším vůbec, ale ani rozhodně neodsuzuji, jen je to pro mě úplně jiný svět. :|
Jako s např. 13 cm se dá relativně normálně žít a při štěstí na partnerku možná o tom ani moc nepřemýšlet, natož věšet hlavu. Ale na základě životních zkušeností je jednoznačné, že kdybych měl možnost, určitě bych neváhal vyměnit 13 za aspoň 15 už jen pro tu psychiku. :|

Já si myslím, že to není o velikosti…Určitě není potřeba věšet hlavu.
Co by měli říkat lidé celý život na vozíku nebo nevidomí? Těm by asi bylo nějakých 2 cm jedno. Nikdo prostě nemá všechno ideál :nevim:,musíme to brát jak to je. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106171
1.3.15 13:48
@Anonym X píše:
Odborník na dámská přirození určitě nejsem :D ale může to tak být - zažil jsem na vlastní kůži :D

právě mně to také napadlo… kolikrát tu čtu o potřebě různých gelů, aby to vůbec šlo, tak to asi má také vliv na ty pocity při tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106171
1.3.15 13:49
@free333 píše:
Já si myslím, že to není o velikosti…Určitě není potřeba věšet hlavu.
Co by měli říkat lidé celý život na vozíku nebo nevidomí? Těm by asi bylo nějakých 2 cm jedno. Nikdo prostě nemá všechno ideál :nevim:,musíme to brát jak to je. ;)

jinak to ani nejde… tohle tady je jen teorie..ale život to chce většinou jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.3.15 13:53
@Doctus píše:
@Tigy99
Pro některé je i 15 cm dost a při hluboké penetraci i 15 cm dokáže zabolet.

pravda, pravda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
1.3.15 13:57
@Venetia píše:
jinak to ani nejde… tohle tady je jen teorie..ale život to chce většinou jinak

Je to pravda. Každý má také určité podvědomé nastavení pro výběr partnera, někdo je na baculaté, někdo na hubené…všechno to zkombinovat není jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.3.15 14:01

@free333
to je jistě pravda - to jsme úplně v jiné úrovni životních hodnot,,, ale bohužel takhle ani jedna z dam, které jsem já nebo někdo jiný svým rozměrem nestačil, naprosto zcela jednoznačně neuvažovala :think: :think: :( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
40414
1.3.15 14:16

@Tigy99
Bych se zaměřila spíš na drobnější ženy, myslím že jsou citlivější -soudím tedy jen podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106171
1.3.15 14:17
@free333 píše:
@Tigy99
Bych se zaměřila spíš na drobnější ženy, myslím že jsou citlivější -soudím tedy jen podle sebe.

to si nemyslím… asi bych se také dala zařadit do kolonky drobná žena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová