Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
1.3.15 17:19
@Venetia píše:
Takže normalní velikost má ta, která je absolutně spokojena s rozměrem cca 12-15… ostatní už jsou zbytečné vytahaniny..chápu to správně

To jsou bláboly co?

• Citovat
  • Upravit
9741
1.3.15 17:22

@šmoulinka71
Proč bych někoho urážel? Věřte si, čemu chcete. Ale pokud někdo nezná rozdíl mezi mediánem a aritmetickým průměrem, tak by se neměl o statistice vyjadřovat, tedy poučovat např. mě. Jak si myslíte, že máte hlubokou pochvu? Teď v tuto minutu (nepředpokládám, že zrovna souložíte).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.3.15 17:22
@Tigy99 píše:
@Doctus
Takže, dejme tomu, že cca 10% má ještě míň a na víc, než 15cm by tak zbývalo cca 20 %, což není pravda zcela jistě, ale o tuto číselnou přetahovanou mi ani tak nejde.
Prostě cca 16 určitě vyhovuje daleko většímu %, než cca 13 a na tom bohužel žádný statistiky nic nezmění. " Bojuju " s tím téměř celý život, takže to nepíšu jen tak z nudy, že je to docela „boží“ nespravedlnost. :|

to ti věřím. :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.3.15 17:27
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Proč bych někoho urážel? Věřte si, čemu chcete. Ale pokud někdo nezná rozdíl mezi mediánem a aritmetickým průměrem, tak by se neměl o statistice vyjadřovat, tedy poučovat např. mě. Jak si myslíte, že máte hlubokou pochvu? Teď v tuto minutu (nepředpokládám, že zrovna souložíte).

Ano docela necitlivým způsobem tu urážíš ženy, že mají vytahanou vagínu, když necítí penis 12cm. Psala jsem tu, že jsme měla v 15 kluka s 12cm a taktéž jsem ho necítila a to nemohla být o vytahanosti řeč. Jsi hnusný na ženy, které tu píší, že mají rádi většího a penis pod 15cm je pro ně malý. Proč? Každý má přeci právo volby.

• Citovat
  • Upravit
9741
1.3.15 17:31

@šmoulinka71
Neodpověděla jste mi na otázku. Myslíte si, že pochva je hlubší než 15 cm? Asociace mezi mohutností postavy a rozměrem pochvy neexistuje. Pokud jej necítí, tak ji vytahanou mají. Ale jak by si to mohly přiznat, že? Vždyť jsou dokonalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.3.15 17:32
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Neodpověděla jste mi na otázku. Myslíte si, že pochva je hlubší než 15 cm? Asociace mezi mohutností postavy a rozměrem pochvy neexistuje. Pokud jej necítí, tak ji vytahanou mají. Ale jak by si to mohly přiznat, že? Vždyť jsou dokonalé.
:zed: :zed: :zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
9741
1.3.15 17:39

Tak já tedy odpovím za vás. Pokud v běžném stavu přesahuje hloubka vaginy 10 cm, tak něco není v pořádku. Punctum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.3.15 17:41

Normálně má pochva při vzrušení 15-20cm délku (v klidu méně).

• Citovat
  • Upravit
9741
1.3.15 17:48

@šmoulinka71
Tak teď jste mě pobavila. Smích léčí, takže děkuji za medicínu. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr.Electrolux_2
1.3.15 17:51
@šmoulinka71 píše:
Normálně má pochva při vzrušení 15-20cm délku (v klidu méně).
:potlesk: :mrgreen: :mrgreen:

To bude z nejake bulvarni literatury, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
9741
1.3.15 17:56

@Mr.Electrolux2
Ne, tyto odbornice hledají jen na PUBMEDu apod. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.3.15 18:02
@Doctus píše:
@Mr.Electrolux2
Ne, tyto odbornice hledají jen na PUBMEDu apod. :jazyk:

Ne tohle mi říkal můj gynekolog, ale zeptám se ho znova, třeba se od těch 3 let, co mi to řekl, něco změnilo.

• Citovat
  • Upravit
káťa
1.3.15 18:06
@Doctus píše:
@šmoulinka71
Proč bych někoho urážel? Věřte si, čemu chcete. Ale pokud někdo nezná rozdíl mezi mediánem a aritmetickým průměrem, tak by se neměl o statistice vyjadřovat, tedy poučovat např. mě.

Určitě máš pravdu, nicméně v praktickém životě jsou ty poučky úplně jedno. My ženy je každému prvoplánovitě neměříme a proto posuzujeme, který je malý či velký podle toho, s čím jsme se samy setkaly. Takže i když má Franta 12 cm, tak ženě, která do té doby měla samé větší než Franta, samozřejmě připadá malý.
I když dle pouček ještě spadá do pásma průměru.
A to, jestli jí bude vyhovovat, záleží na ní. Chlapa, kterého rajcuje, když si má na co sáhnout, taky těžko bude rajcovat vychrtlá plochá ženská a naopak ten, kterého vzrušují modelky, těžko bude tvrdnout z baculky. To má přeci každý nastavené jinak a člověk přeci není špatnýn tím, že ho někdo nevzrušuje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
231
1.3.15 18:07
@Doctus píše:
@Mr.Electrolux2
Ne, tyto odbornice hledají jen na PUBMEDu apod. :jazyk:

haha v hospode - pubu :D, mam te:D kdy uz dojde krata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
1.3.15 18:09

@šmoulinka71
To musí být velice inteligentní člověk… Takovou hloupost nenapíší ani v bulváru. Neříkám, že se nedokáže roztáhnout na uvedený rozměr, sama ovšem takový rozměr nemá. Pak doktor by asi potřeboval školení, neboť plácá nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová