Velké přirození

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
30.9.20 18:58
@Prof. Farnsworth píše:
Každý přisednutí pytle bolí. A je jedno kdo sedá - to je jako bodnutí nožem, tam je taky jedno jestli bodá muž nebo hezká holka.

ty mi nerozumíš. já už nemluvím primárně o pytli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37391
30.9.20 19:11
@pe-terka píše: ženský se zase „tahají“ s poprsím, to si nevybereš…Ne že bych si stěžovala, ale z ortopedického hlediska to prostě zátěž je…
:think: Je to ale okrasa, kterou je možné trochu snadněji ohodnotit. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
30.9.20 19:16

@Kristián187

Co podle tebe říká a dělá holka, které se líbí tvůj pytlík? :think:

Možná by ti k sebepřijetí vlastního těla pomohlo dělat to opačně. Když je někde běžné být nahý, tak být taky nahý. Zbytečně se nezahalovat, nemáš se za co stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.9.20 19:22
@Pajka2020 píše:
@Kristián187

Možná by ti k sebepřijetí vlastního těla pomohlo dělat to opačně. Když je někde běžné být nahý, tak být taky nahý. Zbytečně se nezahalovat, nemáš se za co stydět.

Tak, vyvalit koule při každé příležitosti :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
30.9.20 19:38
@Anonymní píše:
Já chápu, že žena řeší chlapa jako celek. Ale mě teď zajímá čistě ta estetická stránka. Jistě když vidíte nahého chlapa, si řeknete, hm ten má hezkýho nebo tak. Mě minulá přítelkyně řekla, že mám hrozně velké koule a že ji vadí to pleskání o zadek. Promiňte za upřímnost.
Teď se skoro bojím před nějakou svléct.

Tak upřímně? mě tedy, když pominul jiný hodnoty, tak vadí krásnej chlap…a má ho malýho…
Jinak tedy, velikost penisu a varlat sama o sobě není důvodem proč chlapa chtít či ne.to spíš, když je to b. b, tak si reknu., Že „sakra a TAKY ho má malýho“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.20 19:55

@Pajka2020 nemyslím že bych se nějak zbytečně zahaloval, ale nejsem typ, co by stál o nadměrnou pozornost. Vsadím se že ty bys zrovna koukala potkat mě někde nahého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37391
30.9.20 20:06
@Kristián187 píše:
@Pajka2020 nemyslím že bych se nějak zbytečně zahaloval, ale nejsem typ, co by stál o nadměrnou pozornost. Vsadím se že ty bys zrovna koukala potkat mě někde nahého.

:think: A co by ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37391
30.9.20 20:27
@negra píše:
Tak upřímně? mě tedy, když pominul jiný hodnoty, tak vadí krásnej chlap…a má ho malýho…
Jinak tedy, velikost penisu a varlat sama o sobě není důvodem proč chlapa chtít či ne.to spíš, když je to b. b, tak si reknu., Že „sakra a TAKY ho má malýho“
… Ŕíkej si: A taky je to blbec. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
30.9.20 20:41
@Kristián187 píše:

Jak to myslíš? Proč zrovna já bych měla koukat? :nevim:

Vždyť jsi psal, že máš normální penis. Jen větší koule a delší šourek.

Nechci tvé trápení umenšovat, ale asi se na to až moc upínáš (záleží ti na tom až nějak příliš moc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.20 20:50

@Pajka2020 Myslel jsem to tak, že by tě to dost možná zarazilo a nedalo by se nekoukat. CO říká žena které se líbí nevím, žádnou takovou jsem nepoznal, nebo mi to aspon neřekla. Chceš ho snad ohodnotit? :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.20 20:57

@negra Tak vidíš, nějaká hodnocení ze strany žen tam probíhá, chtě nechtě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
30.9.20 21:28
@Kristián187 píše:
@Pajka2020 Myslel jsem to tak, že by tě to dost možná zarazilo a nedalo by se nekoukat. CO říká žena které se líbí nevím, žádnou takovou jsem nepoznal, nebo mi to aspon neřekla. Chceš ho snad ohodnotit? :roll: :mrgreen:

Nevím, možná bych se koukala, možná bych si vůbec nevšimla. :nevim:

Žádná holka ti pytlík nechválila, protože je většině holek a žen vzhled pytlíku jedno (včetně mě).

Určitě budou existovat i obdivovatelky pytlíků. :D Pár kritiček se asi taky najde, ale řekla bych že obě tyto skupiny budou v menšině.

Mně by fotka nevadila, ale když je ti něco jedno, tak to nemůžeš hodnotit.

Určitě máš pytlík větší než můj manžel, i když jsem mu ho nepřeměřovala, abych pak tím pravítkem nedostala naplácáno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.20 21:31

@Pajka2020 No myslím že obdivovatelky asi vyloženě né, ale aspon kdyby byly jako ty, že by to neřešily, to by stačilo :)
Ale manželo raději nic neměř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9748
30.9.20 21:57

@Pajka2020
//měření… Tak nic, Kristián má pytel delší
Rozvodové stání se bude konat dne… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.20 23:04

@Kristián187 Ty jsi jak kolovrátek. Už jsem psala, můj chlap má taky velký pytel a nikdy mi to nevadilo. Co se týká estetiky, všechny mužské koule mi přijdou jako ne moc hezká, přitom fascinující věc. :mrgreen: Pokud ženy hodnotí chlapcovu výbavu, téměř vždy je řeč o penisu. Velikost šourku beru jako něco nepodstatného a myslím, že to tak bere hromada žen. Měl jsi štěstí na slepici, co ti úplně zbytečně zadělala na mindrák. Přitom si myslím, že hromada žen tohle vůbec neřeší a jistě narazíš na takovou, co tě bude milovat takového, jaký jsi. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky