Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mno, tak na rozvolnění si myslím, že by to ale mohlo taky začít fungovat, po dlouhodobějším použití. Přece jenom to tam masíruje.. No, a nebo potom zkus ještě epi-no - není to přece jen na trénink k porodu, ale i na posílení pánevního dna a z vlastní zkušenosti - tím, že je balonek měkký, může ti to být příjemnější, než tvrdý kuličky..
Holky, čím čistíte?? Došel mi ten „origo“ čistič a doma mám jenom „Sterilium“ co býval v porodnici
Dá se to tím?? Do města se mi zpátky nechce. Díky
Jo, jsou to silikonový, Fan Factory - tuším @Freyaa by mohla vědět??
@Krkael hele ja to beru jen horkou vodou a intimgelem, ktery pouzivam a v pohode, zatim to nezanechalo stopy ani na me ani na kulickach
… Mam silikonovo kovovy, znacku uz nevim
Zdravím,
můžu se zeptat, kde jste ty kuličky od Fun Factory objednávaly? Sháněla jsem nějaké už několik týdnů, dnes jsem se do toho opřela a oběhala jsem snad všechny lékárny, zdravotnické potřeby i DM drogerie ve městě, ale bez úspěchu. Ve většině lékáren i zdravotních potřebách na mě koukali, jak když spadnu z Marsu, že co že to chci a že to oni nevedou, ani o tom nikdy neslyšeli. Tak jsem z toho dost rozčarovaná ![]()
Každopádně, podle toho, co jsem si tu přečetla bych si ráda koupila ty Smart balls uno (http://www.funtoys.cz/…rtballs-790/), ale nevím, od koho je mám objednat. Můžete mi poradit?
Díky moc!
PS: Měli jste při jejich shánění taky takovou zkušenost? Já jsem si dnes fakt připadala jako idiot :-/
@caliope01 a proc si je neobjednas rovnou z toho e-shopu? Pokud neveris e-shopum, muzes zaji do kameneho sexshopu, ale urcite to bude o dost drazsi nez na netu. Do drogerky ani do lekarny bych proto fakt nesla
… Jeste tak mozna zdravotni potreby, ale i o tom bych dost pochybovala… E-shop je nejjednodussi
@czaky Protože 100 Kč poštovného je docela dost :-/ Tak hledám, zda někdo nemá lepší tip ![]()
Tak, našla jsem je tady s osobním odběrem zdarma v našem městě: http://www.sexicekshop.cz/…iny-kulicky/ Má někdo zkušenosti s tímto e-shopem, prosím?
@caliope01 100,–postov e ne i málo ale je to rozhodne min nez tuplovana saz a v sex shopu..manza je koupil a rikal ze staly kolem 1000, - ![]()
@NikSo píše:
@caliope01 100,–postov e ne i málo ale je to rozhodne min nez tuplovana saz a v sex shopu..manza je koupil a rikal ze staly kolem 1000, -
Kuličky a epino na posil.panev.dna?amyslite,ze je vizuální efekt i zvenku-menší břicho? dik
@Anonymní píše:
Kuličky a epino na posil.panev.dna?amyslite,ze je vizuální efekt i zvenku-menší břicho? dik
To nevim
ale obcassi ty kulicky dovnitr strcim ![]()
@caliope01 píše:
Zdravím,
můžu se zeptat, kde jste ty kuličky od Fun Factory objednávaly? Sháněla jsem nějaké už několik týdnů, dnes jsem se do toho opřela a oběhala jsem snad všechny lékárny, zdravotnické potřeby i DM drogerie ve městě, ale bez úspěchu. Ve většině lékáren i zdravotních potřebách na mě koukali, jak když spadnu z Marsu, že co že to chci a že to oni nevedou, ani o tom nikdy neslyšeli. Tak jsem z toho dost rozčarovaná
Každopádně, podle toho, co jsem si tu přečetla bych si ráda koupila ty Smart balls uno (http://www.funtoys.cz/…rtballs-790/), ale nevím, od koho je mám objednat. Můžete mi poradit?
Díky moc!PS: Měli jste při jejich shánění taky takovou zkušenost? Já jsem si dnes fakt připadala jako idiot :-/
ahoj, ja objednavam na intimity.cz a ted uz si tam i jezdim osobne, kdyz mam schuzku v praze. nebo se domluv s kamoskou a nad nejakou castku bude urcite doprava zdarma…
Ja dostala vcera k narozkam ty od te ceske navrharky a je to rozkosne zabalene a jsou fakt nadherny. ani nechi vedet kolik staly ![]()
Holky, přemýšlím, jak si zlepšit sexuální život, orgasmu dosahuju jen při dráždění klitorisu, napadl mě nějaký šikovný vibrátor, který dráždí nějak šikovně zevnitř a třeba i poprvé zažiju,,vnitřní" orgasmus a taky kuličky, nemám představu, že bych z nich,,tekla blahem", ale spíš, zda máte zkušenosti, že používání kuliček Vám po nějaké době zintenzivnilo orgasmus, nebo prostě zlepšilo sexuální život, citlivost? Zda má cenu si je pořizovat. Díky za rady
MT.