Věříte na duchy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petrushca
13.10.14 13:05
@ivik21 píše: :mrgreen: zas mám husinu :zed:že já se vždycky nechám nachytat a zvědavě vlezu a čtu… když se pak bojím :roll:

To je jak já! :mrgreen: Taky zvědavost a pak se bojím vlastního stínu! :zed:

• Citovat
  • Upravit
10657
13.10.14 13:09

@klenice řekla bych, že jestli tam něco je, tak to jen stojí a nic nedělá, tipuju podle reakcí syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
13.10.14 13:14

@Honzuovka Tak promiň, ale neuklidním, není to jeho fantazie, to by totiž byl s ním když je plně při vědomí. Ale jestliže dítě (které ještě nemá ty naše „racionální“ bloky) vidí bubu pravidelně, když je rozespalé, čili ve fázi útlumu mozkové činnosti, tak se spíš pokus toho bubu vycítit taky. Může to být cokoli a jestliže z toho syn pláče, tak to asi žádný anděl nebo milovaný dědeček nebude.
Na druhou stranu tě mohu vřele uklidnit v tom, že vás nijak nemůže „ohrozit“, to opravdu ne, ať je to cokoli.
Ideální - buď si sežeň někoho, kdo zvládne byt energeticky očistit, nebo si vygoogli různé očistné rituály, nebo si nějaký se synem stvořte sami. Nejde o to, co uděláš, ale jak moc jsi si jistá, že to zvládneš, totiž.. Nechci tu psát sáhodlouhý elaborát, pošlu ti radši sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
13.10.14 13:17

@Honzuovka Vidíš, holky jsou tu profíci, tak jistě poradí. Přeji hodně štěstí, dej mi pak vědět, jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
13.10.14 13:19

@klenice já bych snad byla radši, kdyby něco chodilo za mnou a ne za dětma. Chudinka malinkej, je mi ho vždycky strašně líto, když přiběhne s pláčem. Je fakt, že pokojíček je strašně studenej, je to jediná místnost, kde jsem už zapla topení. Takže pocitově nic moc. Už jsem i uvažovala, že děti vyměníme s ložnicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
13.10.14 14:06

A kdo bydlel před vámi v bytě? nemůžete zjistit od sousedů něco více? já jsem z toho taky pěkně pos…! ale zvědavost je vždy silnější

děti jsou natakové věci citlivější a čím jsou starší, tak prý tuto schopnost vidět ztrácí

• Citovat
  • Upravit
provazkova
13.10.14 14:09

Děti vnímají tyto věci citlivěji

• Citovat
  • Upravit
10657
13.10.14 14:16

Před námi tady bydlela parta mladých kluků, mezi nimi majitelův syn. A před nimi přímo majitel, přestěhovali se k dědovi a babičce, aby jim pomohly na stáří. Majitel zde bydlel od chvíle, kdy to postavili, takže žádný senior a žádné úmrtí v bytě nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
13.10.14 14:17

Já slyšela, že takhle si někoho můžu dotáhnout domu z venku nebo s nějakou věcí po někom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
13.10.14 14:25

@Honzuovka :mavam: jo dotahnout to mužeš na sobě normlaně z venku :( taky mame něco doma :( I já to citím a Aneta asi i vidí :zed: Fuj ja to nesnaším :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
13.10.14 14:30

@Honzuovka Zkuste vymalovat, na nějakou zářivou a teplou barvu nebo vyměnit ty pokoje. Dcera to takhle měla chvíli taky. Vždycky se dívala do rohu a plakala, vůbec nechtěla do pokeje vstoupit, vždycky chytla hysterický pláč. Tenkrát jsem z ní nedostala jestli něco vidí. Pomohlo, když jsem si na to místo stoupla já a ty máš výhodu, že ti řekne jestli ho pořád vidí. Stoupni si do toho rohu a ukaž mu, že se nebojíš a zkus bubu odehnat, srandovně, ale rázně. Jako bubu běž pryč, syn tě tu nechce, dej mu pokoj, aby to syn viděl a ať ti říká jestli tam ještě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.10.14 15:46

Nikdy jsem na duchy nevěřila, dokud jsem nevyfotila dva duchy jak stojí za synem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
13.10.14 15:54
@vema píše:
Nikdy jsem na duchy nevěřila, dokud jsem nevyfotila dva duchy jak stojí za synem

dáte fotku? To bych chtěla vidět. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
13.10.14 15:56

Tak jsem dala klukovi do ruky pastelku, ať mi namaluje, jak bubu vypadá. No a moc příjemně se to netváří, prý se mračí, ale nic neříká. A pak z něj vylezlo, že bubu dělá hačí na posteli. Fakt skvělý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
13.10.14 16:01

@Honzuovka Asi ho bolí nohy:-))náš kluk už mluví skvěle a máme pána v ložnici pořád. Povídá mi dnes ráno, já se bojím jít v noci čurat pořád kouká na mne ten děda. A já mu říkám, ale to je táty a můj župan a on župan je tam, ale on za ním pořád vystrkuje hlavu.Co si o tom myslet nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat