Vesničanky pohlcené mateřstvím - jsou méněcenné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2647
21.10.13 23:20
@AniNevim píše:
to, o cem bujis, jsem jednou dostala i do oka, o tom zadna… ale na mou mastnou plet to asi nebude to prave orechove, nevim…

jj, oko jsem taky zažila - neskutečně to pálilo (a žhavým sexem to nebylo)…
No, moc pamatuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.10.13 23:21
@anickadomnik píše:
na co častěji dušičky, vánoce a velikonoce, přes léto to zmákne během koupání v rybníku

no, pravdu mas. Spina, vetsi ne 1 cm, opadne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.10.13 23:21

@ninabu ja jsem tam mela pres rok boulicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
21.10.13 23:22
@AniNevim píše:
to, o cem bujis, jsem jednou dostala i do oka, o tom zadna
… ten SEX, myslíš…?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
21.10.13 23:23
@AniNevim píše:
@ninabu ja jsem tam mela pres rok boulicku.
??? Hustý 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
21.10.13 23:24

@AniNevim Ja mela nejkrasnejsi plet v tehotenstvi :D

A jinak ti poradi v lekarne, ne? :)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
21.10.13 23:25
@BohunkaP píše:
Ale povrchní si nepřipadáme, viď? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Covece, ani nevim :think:

• Citovat
  • Upravit
22078
21.10.13 23:28
@chatwenna píše:
Covece, ani nevim :think:

Trošičku… malinko… tak.. možná úplně „majijinko jo“… co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
21.10.13 23:29

@BohunkaP Je fakt, ze jsem hodne vizualne zalozena… Asi jsem chlap :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2220
21.10.13 23:30

Nečetla jsem diskuzi.
Já jsem celý život bydlela v centru Prahy a t. č. jsem na vesnici ve SČ. Dneska jsem se zrovna zasmála sama nad sebou - šla jsem s novorozenou dcerkou ven, nenamalovaná, v teplákách (ne nějakých parádních, prostě ve vytahaných domácích), vlasy v culíku, trochu mastné :oops: Ještě před měsícem a něco jsem chodila do práce a neexistovalo, aby mě někdo viděl nenamalovanou..

Obdivuju Tě, co stíháš, já si momentálně nestíhám ani namazat rohlík.
Nemyslím si, že vesničanky jsou méněcenné, popravdě, rozdíl mezi nimi a třeba mnou (z města) vnímám z části i v tom, jak moc řeší „co tomu řeknou lidi“. Já to třeba neřeším vůbec, nemám to ani zažité (v Praze jsem neznala ani sousedy přes chodbu, zkrátka tu městskou anonymitu jsem si přenesla sem a je mi u zadečku, co si kdo o mě myslí, příp. povídá.

Na nějaké „kamarádky“ bych se vyprdla, už vůbec bych se jimi nenechala zraňovat. Evidentně jsou to nějaké pipky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.10.13 23:30
@chatwenna píše:
@AniNevim Ja mela nejkrasnejsi plet v tehotenstvi :DA jinak ti poradi v lekarne, ne? :)

Noooo, u nas v lekarne by me mohli i otravit, myslim.
Podelim se o zazitky.
U nas (jsou tu 2 lekarny) mi jednou lekarnice na muj dotaz o tom, jaky je rozdil mezi plastovou a sklenenou kojeneckou lahvi, mi odpovedela, plastova je z plastu a sklenena ze skla. Chvili jsem koukala a pak jsem ji rekla, ze na to mam skolu, abych to poznala… Rok jsem tam nepachla. Pak se tam zmenil majitel a zrejme ji trochu zpacifikovali.
Druhy byl v Plzni, chtela jsem v lekarne neco na furunkul.. Lekarnice na celou lekarnu zarvala: „Co to je furunkul? To jsem nikdy neslysela“. Rikam: „Jeste se tomu rika nezit, lidove“.. „Noooo, tomu asi kazdy rika jinak“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
21.10.13 23:32
@Anonymní píše:
Tak vlasy si myju běžně, 3× do roka. Jsem-li na koupališti, chlupy mi nelezou, možná proto, že nenosím bikiny, na to nemám postavu, každopádně ostatním ženám do oblasti bikin nekoukám. Že je melír out nemám jak zjistit, protože sledovat modní trendy nestíhám a ani nechci. Nosím, co mi sluší - jak oblečení, tak vlasy - nemyslím si, že jemným melírem v blond - hnědých tónech, které zvýrazní o oživí vlastní plavohnědou barvu to zabiju :P. Pleť mám docela hezkou, možná proto, že na ni furt neplácám ten makeup. Jen ten hendikep v obličeji odstranit nejde. Možná proto mám jiné hodnoty.

Proc se ptas na cizi nazory, kdyz te evidentne nezajima, co si o tobe ostatni mysli…? :)

Nebo jsi chtela jen pochvalne reakce?

• Citovat
  • Upravit
22078
21.10.13 23:35
@chatwenna píše:
Je fakt, ze jsem hodne vizualne zalozena… Asi jsem chlap :mrgreen:

To máš blbý… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
21.10.13 23:37

@AniNevim Ach muj boze… 8o

No, tak ja te nebudu trapit… Ja v lekarne kupuju Vichy… Je to dost draha sada, momentalne jsem na rodicaku, takze si to nemuzu dopravat kompletne cele…

Ale protoze uz se mi plet od dob puberty velmi zlepsila, ani kompletni sadu nepotrebuju.
Koupim bud myci gel nebo pletovou vodu… A ostatni vyrobky pouzivam levnejsi…
Treba Avon ma vyrobky proti akne s kyselinou salycilovou cca do 150 Kč. A zdaji se mi dobre..

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
21.10.13 23:37

@BohunkaP Ja to zvladnu… :)

Radsi budu chlupaty chlap nez chlupata zenska :))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová