Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@asha TN dělá reportáže o tom, proč spadne namazaný chleba máslem na zem.
Já myslím, že by se toho chytli jako vosa na bonbon. Víkend nevíkend ![]()
@BlueFairy ja neviem ci naozaj verim
Len mi to vysvetlenie co ‚pretlacam‘ pride logickejsie nez ostatne ![]()
@Anonymní píše:
Holky, staci vyhledat fcb jeji sestry, pise, ze se zhroutila..v takovem stavu tezko bude resit medializaci…ja myslim, zetim, jak se to siri po fcb, ze se toho nejaky pisalek ujme.ono jde o dost tenky led, deti, podezreni na zneuzivani, sebevrazda..
Už se vidím, jak „zhroucená“ všem popisuju své duševní rozpoložení na facebook ![]()
@BlueFairy píše:
@Bábi Zlopočasná ale jako jinak tě chápu, asi bych měla stejný názor, kdybych tomu alespoň malinko věřila.
Tak ja znam par lidi, co neveri tomu, co se deje v Norsku (a potazmo v Britanii).
Bohuzel ja mam asi velkou fantazii a dovedu si predstavit, ze se to muze stat i v CR
Tim nerikam, ze se to stalo nebo nestalo, nevylucuju ani jednu moznost.
@Bábi Zlopočasná píše:
@BlueFairy ja neviem ci naozaj verimLen mi to vysvetlenie co ‚pretlacam‘ pride logickejsie nez ostatne
Já tomu nevěřím. Ale pokud to tak je, tak budu na vážkách, zda to je vinen, nebo to uvidím stejně jako ty.
@Regina Hero píše: Čím víc to čtu, tím méně věrohodné se mi to zdá… už jen to, že kdyby se mi manžel chtěl jít oběsit, tak bych neseděla u pc a nepsala na facebook něco o tom, že se šel oběsit a v tuto chvíli právě umírá… asi bych byla u něho a vší silou bych se mu snažila v tom zabránit…
A taky se mi nezdá ta rychlost, že by ve čtvrtek sebrali děti a v pátek, aniž by podnikl otec jakékoliv pokusy o vyvrácení nařčení, šel a hodil si mašli… pokud by necítil vinu…Příspěvek upraven 26.01.15 v 14:22
Jenze to nepsala ta manzelka, ale jeji sestra. Deti sebrali pred tydnem.
@Regina Hero píše: Čím víc to čtu, tím méně věrohodné se mi to zdá… už jen to, že kdyby se mi manžel chtěl jít oběsit, tak bych neseděla u pc a nepsala na facebook něco o tom, že se šel oběsit a v tuto chvíli právě umírá… asi bych byla u něho a vší silou bych se mu snažila v tom zabránit…
A taky se mi nezdá ta rychlost, že by ve čtvrtek sebrali děti a v pátek, aniž by podnikl otec jakékoliv pokusy o vyvrácení nařčení, šel a hodil si mašli… pokud by necítil vinu…Příspěvek upraven 26.01.15 v 14:22
Kde si na to prisla? ![]()
Na jejim fcb nic takoveho neni..jsou tam jen vyfocene svicky zapalene pod tim stromem, s vyzvou, aby ji vsichni znami zapalili..
@BlueFairy ja som na fb nebola - nepopisovala to tam sestra tej pani?
Inak, videla som tento rok babicku, ako sa zrutila ked jej zavolali z nemocnice ze deda zomrel… a este v tom telefonate bola schopna zacat organizovat nutne veci. Aj ked je pravda, ze sme aj tak museli do tej nemocnice este viackrat zavolat, aby sa vsetko uviedlo na pravu mieru. Proste okrem toho ‚to nie je mozne‘ naskocilo nejak automaticky ‚toto a tamto treba zariadit‘.
@asha my češi máme jednu strašně velkou výhodu. My mámě kořeny v rodině, pro nás je rodina vším. Juvenilní justice je úspěšná v tom, že postupně rozloží rodinu, protože ví, že v jednotě je síla. Tohle bude v ČR trochu problém.
@Ukulina píše:
Já si to umím představit. Medializovala bych to až jako poslední možnost. Nebo pokud bych neměla dost peněz na právní pomoc.
Někdo mi tu psal, že to byla sociálně slabá rodina, takze bych chápala medializaci a hlavně teď, kdy se na tom svezu ohledně Norská a taková Slámová by potom skočila, jen koukneme, jak šla do Kramnyho a Ona sevi chvasta, že bere ty případy, co nikdo nechce, právě kvůli medializaci
@BlueFairy píše:
@asha TN dělá reportáže o tom, proč spadne namazaný chleba máslem na zem.
Já myslím, že by se toho chytli jako vosa na bonbon. Víkend nevíkend
A jak vis, ze uz se nechytaji? Zes to nemela naservirovany rano k snidani? ![]()
@Ukulina píše:
Já si to umím představit. Medializovala bych to až jako poslední možnost. Nebo pokud bych neměla dost peněz na právní pomoc.
Někdo mi tu psal, že to byla sociálně slabá rodina, takze bych chápala medializaci a hlavně teď, kdy se na tom svezu ohledně Norská a taková Slámová by potom skočila, jen koukneme, jak šla do Kramnyho a Ona sevi chvasta, že bere ty případy, co nikdo nechce, právě kvůli medializaci
@BlueFairy píše:
Už se vidím, jak „zhroucená“ všem popisuju své duševní rozpoložení na facebook
já to pochopila tak že sestra té paní napsala na fb že se její sestra zhroutila
jestli mi rozumíš ![]()