Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.1.15 13:26
@BlueFairy píše:
Jsem s váma sestry :lol:
Otce nechápu. V podstatě v tom ženu nechal samotnou. Tohle by podle mě milující otec neudělal. Přece musel domýšlet následky… Buď je to volovina jako řemen, nebo měl důvod si to hodit. A pokud byl nevinný, takhle si za titul pedofil jen přidal vykřičník.

Ale vsak uz som pisala ze ona sebevrazda je logicka. On bol ten dovod, preco deti vzali. On bol ten dovod, preco bola jeho zena nedoveryhodna. On nie je, uz nie je dovod, aby dievcata boli odlucene od matky. Kym by zil, stale by ich podozrievali, ze sa matka snazi o kontakt otca s detmi.

A vobec nejde o to, nakolko je ta situacia riesitelna inym sposobom. On videl riesenie jedno jedine. Tak to vyriesil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
26.1.15 13:26

@BlueFairy OT : kde máš ty modrý vlasy? :D jak říkáš, milující otec by se snažil a pokud by se prokázala nevinná a stejnw by na malém městě koukali skrz prsty, odstěhovala bych se.furt jednodušší řešení než to skoncit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
26.1.15 13:27

@Bábi Zlopočasná a kdo mu brání se pqk z malého města odstěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658

Nedovolím si tvrdit, že to je blbost, protože dneska už je možné opravdu všechno…Nicméně byl otec dle mého velký slaboch, když to nedokázal řešit jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.1.15 13:31

@Bábi Zlopočasná to bylo v Nymburce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
26.1.15 13:31
@Aluse píše:
Pokud bych byla neprávem obviněna, tak už jen kvůli dětem, bych se snažila očistit a dokázat pravdu

Ted uz ale nedokazujeme my ale policie nam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
26.1.15 13:32
@pikola píše:
Jelikoz tohle beha interenetem uz tyden neverim, ze by se toho minimlane nejaky bulvar neujal,

Já to tady čtu dnes poprvé. Hned jsem si googlovala sebevraždu na klatovsku a nic. Nevěřím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265

Mrkněte na film http://www.csfd.cz/…/311967-hon/. Tam je to dokonale vykreslené, jak vypadá takový případ na malém městě.
Jestli je tento případ popsaný na e-miminu pravdivý, si netroufám odhadnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541

@rézi2 tak jasně, ale jak mi dokáží, že jaem pedofil, když jim nejsem? A já si můžu shánět odborníky též…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale vsak uz som pisala ze ona sebevrazda je logicka. On bol ten dovod, preco deti vzali. On bol ten dovod, preco bola jeho zena nedoveryhodna. On nie je, uz nie je dovod, aby dievcata boli odlucene od matky. Kym by zil, stale by ich podozrievali, ze sa matka snazi o kontakt otca s detmi.A vobec nejde o to, nakolko je ta situacia riesitelna inym sposobom. On videl riesenie jedno jedine. Tak to vyriesil.

Já chápu, jak to myslíš, ale stejně se mi to celé nezdá :nevim:
Bude to znít hnusně, ale podle mě se jen vět snaží všechny kolem vyděsit.

Napadlo mě, zda celá ta česká propaganda juvenilní justice (pokud si někdo všiml, že se to rozjelo až vyšel najevo případ Michaláků) nebude mít za následek to, že z důsledku našeho strachu, strachu matek o své děti, tady prosadíme něco/někoho, který „nás od tohoto černého hnusu zachrání“ přičemž jeho záměr bude úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.1.15 13:33
@fifinka609 píše:
Tady se přesně ukazuje typicky česká povaha. Skoro každý si řekne:,,něco udělat museli,, a tím to pro ně hasne. Uvěří, až když to zasáhne je samotné a nebo někoho hodně blízkého. Smutná povaha. Byly doby, kdy lidi nevěřili ani na koncentráky…

Naprosto souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.15 13:33
@Aluse píše:

Povest sa za Tebou tiahne ako smrad. A republika ja mala, ludia sa poznaju.

A druha vec… kto vie, ci by stacilo odstahovat sa. Ci by neprisiel o zenu a deti. Ako dlho by trvalo dokazovanie ze je nevinny. Ci by sa to vobec dokazalo.

Vies si predstavit, ze si nevinna, sud neprebehol, ale napriek tomu Ta potrestaju? Predstav si, ze by on naozaj pedofilom nebol, nikdy nic zle neurobil, s dcerou sa len mazlil tak ako Ty so synom… a predsa je potrestany, ortiel je vykonany, aj ked rozsudok este vyneseny nebol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.1.15 13:34

Propaganda blbě slovo, myslela jsem medializace :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.15 13:34
@Aluse píše:
@Bábi Zlopočasná ano, Michalkovi, trvá to tam jakou dobu a vraždí se někdo z nich? Spíš se snaží dostat děti zpět…a dokaz že nejsi pedofil, tak snad existují sychologicka vyšetření, soudní znalci v oboru, psychiatri…jako promiň, to ukáže ženská na chlapa, co si našel jinou, řekne je pedofil, aby se pomstila a tudíž je to nevyvratitelne?

V rodinach (v Norsku), kterym odebrali deti, je sebevrazda docela casta. Dokonce i sebevrazda tech odebranych deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí