Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@kadina píše:
@Bábi Zlopočasná to bylo v Nymburce?
Kecam. V Nyrsku
To mas tak, ked je niekto uplne tupy v zemepise ![]()
@Aluse píše:
@rézi2 tak jasně, ale jak mi dokáží, že jaem pedofil, když jim nejsem? A já si můžu shánět odborníky též…
No to jo.. Kazdopadne to by jsme tem detem pak nemohli delat vubec nic :/
@leňula2 píše:
Mrkněte na film http://www.csfd.cz/…/311967-hon/. Tam je to dokonale vykreslené, jak vypadá takový případ na malém městě.
Jestli je tento případ popsaný na e-miminu pravdivý, si netroufám odhadnout…
Oooooo, první film, kde vidím, že POMO dal pět hvězd!
Na to se určitě podívám… ![]()
@Bábi Zlopočasná i přesto, pořád mi sebevražda nepřijde jako řešení nevinného cloveka
@dendule4 píše:
Nedovolím si tvrdit, že to je blbost, protože dneska už je možné opravdu všechno…Nicméně byl otec dle mého velký slaboch, když to nedokázal řešit jinak
Myslím si to samé, jen jsem se bála to tady na plnou hubu napsat.
@kadina ne, v Nýrsku.
Nevím, čemu věřit, ale pokud máte FB, najděte si paní Martu, Nýrsko - proč by to tam lidi komentovali? Proč by tam byly fotky rodiny, svíčky u stromu…?
@Aluse píše:
@Bábi Zlopočasná i přesto, pořád mi sebevražda nepřijde jako řešení nevinného cloveka
Na malym meste jsi dokonale vyrizena. Dozivotni cejch. A ne kazdy to unese, je to obrovsky napor na psychiku.
@Aluse píše:
@asha ale tady jsme v Cechach
To s tim nesouvisi. Myslis, ze jsme vetsi drsnaci, nez Norove, a ze s nama podobny obvineni a odebrani deti nemuze zamavat?
Příspěvek upraven 26.01.15 v 13:39
@BlueFairy píše:Škoda, byly dobrý
@Aluse už niesú
@ynax píše:
@kadina ne, v Nýrsku.Nevím, čemu věřit, ale pokud máte FB, najděte si paní Martu, Nýrsko - proč by to tam lidi komentovali? Proč by tam byly fotky rodiny, svíčky u stromu…?
Nechci to celé shazovat, ale odpovím na otázku proč, kdyby to nebyla pravda - lidem dnes jebe, některým až neskutečně. Kolik bylo jen tady na emiminu matek, co z nudy „zabily“ své mimina nebo děti?
@Aluse píše:
150 mladistvých v PP (odobratych rodicom) spáchalo sebevraždu v letech 1990–2001, což je 8× více než u jiných dětí a mládeže
953 otců a 438 matek se rozhodlo vzít si život v zoufalství nad ztrátou svých dětí.
Zdroj http://norgespartiet. no/…cle/194.html
Zajímalo by mě, jak budou postupovat vůči matkám samoživitelkám, když budou mít kluky.To je nebude smět přebalit, okoupat?
Nicméně v tom videu na které jsem vložila odkaz, ve Finsku rodiče dokonce zabíjí i své děti ze strachu z odebrání. Stačí se kouknout na poslední třetinu videa.
@asha já jsem z malého města a znovu opakiuji, je možnost se odstěhovat, pozměnit jméno…ale podívej co taky v Norsku smis a nesmíš vůči dětem, takze mi přijdOÚ trochu jinde