Vidi moje deti ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
13.6.14 22:27

@Mišalí nevím co víc poradit, zavolat andílky a zkus ty lucidní sny, tam se toho dá opravdu hodně pořešit :srdce: Ale vím jak je to nepříjemné, chce to s tím strachem pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.6.14 22:28
@Melody 4 píše:
No jestli myslíš nějakou dědičnost jako v pokrevní lini, na to já nevěřím. Spíš tím chci řict, že duše dítěte si vybírá rodiče, pokuď máš takto výjmečné díťe, ty máš zvýšené dary oproti ostatním, ne že by je ostatní neměli, ale ty jsi jakoby víc vnímavější a otevřenější. Určitě tě to má přivést na spirituální cestu, děti jsou učitelé.

Ano pracovat, aby to vše uměl ovládat, aby věděl o co jde. :)

Příspěvek upraven 13.06.14 v 22:10

Je fakt, že na posmrtný život věřím. Ale nevídám, neslyším. Od cca 19 ti let se zajímám o karty-výklady. Nevím proč-láká mně to-moc.
nikdy jsem neřekla, že něco takového neexistuje, spíše naopak.
Jako malá jsem věděla že pod náma v bytovce umřel člověk. Vzbudila jsem všechny doma, že chodí u nás. :think:
Nikdo nic nevěděl, až ráno ho našli.
Ale jinak nic.
:nevim: :nevim:
Byla jsem tomu vždy otevřená. Myslíš, že je to špatně?
Nikdy o ničem kluk nevěděl. To bylo dříve než se kluk narodil.
Pak to přestalo, ale nebylo nic jako to má on.
Mně to zajímalo, on to prožívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.6.14 22:34
@WERISKA píše:
Je fakt, že na posmrtný život věřím. Ale nevídám, neslyším. Od cca 19 ti let se zajímám o karty-výklady. Nevím proč-láká mně to-moc.
nikdy jsem neřekla, že něco takového neexistuje, spíše naopak.
Jako malá jsem věděla že pod náma v bytovce umřel člověk. Vzbudila jsem všechny doma, že chodí u nás. :think:
Nikdo nic nevěděl, až ráno ho našli.
Ale jinak nic. :nevim: :nevim:
Byla jsem tomu vždy otevřená. Myslíš, že je to špatně?
Nikdy o ničem kluk nevěděl. To bylo dříve než se kluk narodil.
Pak to přestalo, ale nebylo nic jako to má on.
Mně to zajímalo, on to prožívá?

No tak vidíš já si to myslela. Náhody neexistují a tvůj syn se ti taky nenarodil jen tak :) Máš dary a měla by jsi je rozvíjet. Je moc dobře, že jsi k tomu otevřená. Oni se nám totiž rodí děti kteří jsou na vývojovém stadiu duše asi o stupínek nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.6.14 22:43

@Melody 4 A můžu se zeptat, ty se v tom nějak více vyznáš?
Víš, on kluk příchod na svět neměl zrovna pěkný, během 1 roka měl více lékařských zpráv než dospělý člověk. :nevim:
Tak ty píšeš, že by měl na sobě pracovat? Jak?
Já jsem ted třeba ráda, že je klid. Někdy je to v poho i půl roku. A najednou se toho moc. Zvuky, příšerné noční ladění rádia-to fakt nesnáším-a je to jediné co mi nažene strach-Uteču z místnosti a stojím za dveřmi. :zed: :zed: :zed:
A pak zase chvilku klid…atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
13.6.14 22:46

@WERISKA jak jako zavolat andilky?? To lucidni sneni to urcite neni. Ted sem si o tom precetla a to neni muj pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.6.14 22:50

@Mišalí to já nevím, :mrgreen: asi jsi chtěla kliknout na @Melody 4 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
13.6.14 22:51

@WERISKA promin chtela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.6.14 22:54

@Mišalí v pohodě. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.6.14 22:58
@WERISKA píše:
@Melody 4 A můžu se zeptat, ty se v tom nějak více vyznáš?
Víš, on kluk příchod na svět neměl zrovna pěkný, během 1 roka měl více lékařských zpráv než dospělý člověk. :nevim:
Tak ty píšeš, že by měl na sobě pracovat? Jak?
Já jsem ted třeba ráda, že je klid. Někdy je to v poho i půl roku. A najednou se toho moc. Zvuky, příšerné noční ladění rádia-to fakt nesnáším-a je to jediné co mi nažene strach-Uteču z místnosti a stojím za dveřmi. :zed: :zed: :zed:
A pak zase chvilku klid…atd

Něco málo o tom vím, mě se to právě začalo otevírat po nehodě. Jsou to 3 roky a od té doby se tím zabývám. Předně bych Vám doporučila vyčistit prostor, jak od duší tak od negativních energií, znám jednu paní která je skvělá, tak pak mohu do sz poslat kontakt. To, že neměl lehký přichod na svět tomu se nedivím, tyto děti to tak většinou mají, důvod netuším. Znáš pojem křištálové děti?

Co můžeš udělat hned je, že vezmeš sůl a nasypeš ho kolem celého domu.

Jinak pod pojmem pracovat na sobě, nevím co přesně je vhodné pro Vás chtělo by se to poradit s někým zkušenějším, to by opět mohla ta paní co ti na ní můzu dát ten kontakt.

Syn má nějakou diagnozu? Autismus nebo ADHD? V kolika začal mluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.6.14 23:00
@Mišalí píše:
@WERISKA jak jako zavolat andilky?? To lucidni sneni to urcite neni. Ted sem si o tom precetla a to neni muj pripad.

Však jsem říkala, že je to spánková obrna. lucidní snění jsem ti doporučila na pořešení strachů. Andílky zavoláš snadno, je uplně jedno jak to budeš formulovat, prostě vyšli myšlenku;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
13.6.14 23:05

strach ze smrti u malého dítěte

I syn mé známé vídal pána v koutě v koupelně, bylo to v paneláku. Já jako dítě trpěla tzv. slyšinami, nebo já jsem si to takto pro sebe nazvala. V noci mě budily zvuky zapnutého radia nebo televize a různé hlasy, vycházelo to z obýváku, ale tam bylo pokaždé zhasnuto a já věděla, že už je pozdě a nikdo tam není. Zacpávala jsem si uši a zpívala si písničky, blbé bylo to, že já to slyšela velmi zřetelně i přes zacpané uši, ale časem to zafungovalo a začalo to odcházet. Jako pětileté se mi zdával jeden sen stále dokola o smrti, která mě přišla do pokojíčku operovat (říkala jsem mu doktor smrt, byla to kostra s lékárničkou:o)), poté, co mě odoperoval byla chvíli tma a pak se za oknem objevil anděl, já se ho bála, měl dvě hlavy. Radil mi, abych se smrti postavila. Já jsem to pak jednou udělala a už se mi to od té doby nezdálo. Pamatuju si, že jsem se jako malinká hrozně bála smrti. Ne smrti jako takové, ale toho, že život uplyne jako voda a já brzo umřu, zkrátka že mi život rychle uteče. Je normální, aby se čtyřleté dítě bálo toho, že rychle zestárne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
13.6.14 23:07

@Melody 4 aha promin, spatne sem pochopila. :-) a nevis proc to mam spojene s duchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.6.14 23:17
@Mišalí píše:
@Melody 4 aha promin, spatne sem pochopila. :-) a nevis proc to mam spojene s duchy?

To netuším, ale s duchy to nemá nic společného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
13.6.14 23:30

@Melody 4 jenze ja je u toho citim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.6.14 23:33
@Mišalí píše:
@Melody 4 jenze ja je u toho citim :think:

Vždyt jsem ti psala, že jsou to nevyřešené strachy. Kdyby jsi je neměla, mohla by si z tohoto stavu astrálně cestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat