Podívejte se, vidíte čárku?

• Fotoalbum (27)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
7.4.14 14:15

Zdravím holky…taky přispěju svojí troškou do mlýna :-)zkoušela jsem si udělat těhotenské testy, jelikož jsme se rozhodli s přítelem o mimi o které se pokoušíme teprve krátce. Nyní mám 2 dny zpoždění menstruace a moje testy vypadají takto: (viz foto) zkoušela jsem Gravitest 12,pak GS Mamatest, a nakonec Clear Blue. Myslíte si, že by se nám to povedlo ihned napoprvé? Ptám se proto, že mě děsí jen to malé zpoždění menstruace ( 2 dny) a bojím se, že příjde. :cert: Díky za vaše postřehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.4.14 14:17

@jajci
to je snad jasný…ms už nepřijde.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
9
7.4.14 14:20

Děkuji, snad tomu tak bude :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.4.14 14:47

@jajci já to vidím jasně, jsi těhu…druhá čárka je víc než jasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.4.14 14:49

@ZItu objíždej různé lékarny :-), ja to taky tak dělala :-) a ovulační testy jsem delala asi čtyři dny po sobe vzdy jsem začla cca 10. nebo 11. den po začátku ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
7.4.14 14:52

@laurela Díky moc. :palec: Zkusím to nějak propočítat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.4.14 15:06

@ZItu
pokud na testy nespěcháš tak si je nakup na ebay..já beru s tama, jsou o hodně levnější než u nás a mohla jsem tak testovat denně každý cyklus.
Jinak dobré jsou ovu testy dr. max je jich v balení 7 a vyjdou nějak na 70 korun..ale jak říkám není nad abay kde jsem nakoupila 115 testů asi za 400 i s poštovným

• Citovat
  • Upravit
9
7.4.14 16:56

Holky tak pokud to vyjde tak se z toho asi pototo :potlesk: protože pořád to ta moje hlava nechce pochopit..Všem „testovatelkám“ přeju brzo // a spoustu trpělivosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.4.14 16:58

V pondělí jdu k doktorce, tak snad pak už budu chytřejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.4.14 20:08

@jajci ale na UTZ stejne asi nepujde jeste nic videt, je to brzo, mozná ti vezme krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.4.14 22:20

To jsem se už někde dočetla, že na UTZ to ještě zřejmě vidět nepůjde, tak alespoň vezme krev. V klídečku budu vyčkávat co se bude dít dál. Tady nervování a netrpělivost vůbec nepomůže…právě naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
8.4.14 08:57

@jajci však jo…doktorka tě aspoň rohmátne a rekne Ti, že mas třeba trochu zvětšenou dělohu, že to odpovídá stáří 5 nebo 6 tt…tak človek se už uklidní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
8.4.14 14:29

Ahoj holčiny :kytka: Mám opět prekérní otázečku :think: Nějak se nedokážu dopočítat, kdy bych to měla dostat a říct si, že už meškám… Protože… Bez hormonů jsem měla cyklus 35 dní. ale ovulace buď vůbec nebo vždy až 27 DC (což znamenalo, že luteální fáze vždy jen 8 dní a to bylo strašně málo). Ale teď se mi hormony vyvolala ovulace už 16 DC a beru Utroš, takže nemám potuchy, jestli se od toho 16 DC připočte 8 a měla bych to dostat 24 DC (což mi přijde jako nesmysl) nebo mi i teď zůstane cyklus 35 dní?? To bych zas měla luteálku skoro 20 dní a to je docela dost ne? Teď jsem 32 DC a pozitivní test (docela výrazně), ale když se mě sestra na gyndě zeptala, kolik meškám, tak nevím a vlastně ani nevím, jestli vůbec meškám :nevim: Poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
8.4.14 14:31

@Terja3 ona se Tě nebude ptát, kolik máš zpoždění, ale kdy jsi měla poslední menstruaci…já to taky nemela pravidelne, jen jsem si vzdy do kalendáře zapsala první den MS…to jim opravdu stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.4.14 14:32

@Terja3
mě se teda nikdy neptala na to jestli meškám, je vzdy zajímá datum poslední ms..tak jí ho řekni a ona si vypočítá v jakém týdnu bys měla být..podle mě si k 16dc připočti 14 dní, což je průměrná doba LF a od té doby to ber jako meškání

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex