Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ad A) - Nemyslím si, že by nějaká vláda byla zvolena dobře nebo špatně, důležité je, že byla zvolena demokraticky. Vždycky bude část lidí spokojená a část ne. Je teda fakt, že mě úplně nepřesvědčil nikdo, volila jsem spíš podle mě nejmenší zlo.
Ad B) - Nepředpokládám, že by tam byl kdokoliv čistej jak lilium ![]()
@Prostě Vodnář píše:
D) Tak premiér je profesor z Brna, to je diagnóza sama o sobě. Ale cestou ze Slovenska se pomaloučku do těch Čech blížíme, tak snad to někdy klapne.
nejseš ty z Prahy?
![]()
@Tyna15 píše:Lidé by toto pochopili, kdyby vláda přišla a řekla, nemáme peníze, musíme po vládě Babiše začít šetřit a skutečně by ale šetřili. Jenže to se neděje. Miliardy cpe do Ukrajiny, Ukrajinců a zbraně pro ně. S přebujelou státní byrokracií udělala vláda to, že ji ještě zvýšila místo naopak. Na předsednictví v EU dá mnohem víc peněz, než chleba dát předchozí vláda a ještě na to zřídila ministerstvo. Tak co to je, to mají lidé chápat?
Myslím, že těm lidem, co nadávají na současnou vládu vůbec nedochází, v jaké situaci začala tato vláda pracovat. Schodek šílenej, peníze v trapu, po kovidu a do toho inflace a téměř okamžitě válka. Ceny letí nahoru a letěly by stejně, kdyby byl u moci kdokoliv. Všichni řvou po nějaké finanční pomoci, ale kde na to má stát vzít peníze? Pak to zaplatí naše děti, které už nebudou mít nárok na žádné peníze od státu, protože prostě nebudou. Je to teď opravdu těžké. Všechno zdražilo a tak, ale musíme se prostě víc otáčet a ne nadávat. Jinak já s touto vládou většinou sympatizuji, i když teda je pravda, že komunikaci by asi mohli mít zvládnutou lépe. Hlavně, že už tam není Bureš
@Da12 píše:
Lidé by toto pochopili, kdyby vláda přišla a řekla, nemáme peníze, musíme po vládě Babiše začít šetřit a skutečně by ale šetřili. Jenže to se neděje. Miliardy cpe do Ukrajiny, Ukrajinců a zbraně pro ně. S přebujelou státní byrokracií udělala vláda to, že ji ještě zvýšila místo naopak. Na předsednictví v EU dá mnohem víc peněz, než chleba dát předchozí vláda a ještě na to zřídila ministerstvo. Tak co to je, to mají lidé chápat?
Jaky?
@Da12 píše:
Lidé by toto pochopili, kdyby vláda přišla a řekla, nemáme peníze, musíme po vládě Babiše začít šetřit a skutečně by ale šetřili. Jenže to se neděje. Miliardy cpe do Ukrajiny, Ukrajinců a zbraně pro ně. S přebujelou státní byrokracií udělala vláda to, že ji ještě zvýšila místo naopak. Na předsednictví v EU dá mnohem víc peněz, než chleba dát předchozí vláda a ještě na to zřídila ministerstvo. Tak co to je, to mají lidé chápat?
Protože chtějí dělat v Evropě nějakou smysluplnou politiku. Ne jak Babiš, který tam všechno odkyval, podepsal a když něco prasklo, tak jen „já za nič nemóžu, zla unije“.
@Cenarius píše:
Protože chtějí dělat v Evropě nějakou smysluplnou politiku. Ne jak Babiš, který tam všechno odkyval, podepsal a když něco prasklo, tak jen „já za nič nemóžu, zla unije“.
Smysluplná politika v Evropě, no nevím, jestli na tom slovním spojení není už samo o sobě něco neřešitelného? Domnívám se, že dobrý politik by nejdříve měl mít zvládnutou lokální politiku. To ovšem neznamená pouhé vyhrání voleb, jak si někteří představitelé vlády myslí. Dokonce to ani neznamená, že má pochvalné články v médiích. Zvládnutí lokální politiky je, když v zemi panuje dobrá nálada, lidé nežijí ve strachu a společnost se nerozděluje. Pak už je s čím jít do světa. Takhle tu naší politiku může kdykoliv a kdokoliv právem uzemnit.
@Prostě Vodnář píše:
Smysluplná politika v Evropě, no nevím, jestli na tom slovním spojení není už samo o sobě něco neřešitelného? Domnívám se, že dobrý politik by nejdříve měl mít zvládnutou lokální politiku. To ovšem neznamená pouhé vyhrání voleb, jak si někteří představitelé vlády myslí. Dokonce to ani neznamená, že má pochvalné články v médiích. Zvládnutí lokální politiky je, když v zemi panuje dobrá nálada, lidé nežijí ve strachu a společnost se nerozděluje. Pak už je s čím jít do světa. Takhle tu naší politiku může kdykoliv a kdokoliv právem uzemnit.
Proto se mi líbí Německo ve všech ohledech…
Jak to mají vše krásně zavedené.
Mně se více líbí Švýcarský model. Ale i to je irelevantní, neboť náš systém je obému na hony vzdálený.
@Pauliebm píše:
Proto se mi líbí Německo ve všech ohledech…
Jak to mají vše krásně zavedené.
@Da12 lidi to mají chápat jednoduše…za dobu co jsme v EU do ní Česko odvedlo asi 750 miliard, k nám z EU přislo asi 1,7 bilionu…takže dělat evropskou politiku se vyplatí ![]()
Naše vláda? jedna velká banda tupců.
Jde to z kopce, nečekají nás dobré vyhlídky.
@Prostě Vodnář píše:
Prosím tě, v Cesku dobrá nálada?
![]()