Vláda v ČR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12561
22.7.22 07:27
@Andromeda81 píše:
No, tomu vlitnuti něco predchazelo. Dlouholeté roztahovani USA potažmo NATO a agrese vůči ruskému obyvatelstvu na Ukrajině. Ale kdo nechce vidět tak nevidí… Nic, už se nebudu vyjadřovat. S vámi nemá cenu diskutovat, neb neprinasite žádné argumenty. Jen jsem chtěla podporit liptom.

Jasne takze ty veris tomu, ze Volomir vyrabel jaderne zbrane a utlacoval tam chudaky na Donbase Putky verze, proto ma pravo tam vlitnout, do svobodne zeme asi jako my bychom vlitli ns Slovensko, ze tam utlacuji cechx, a dtrilet je tam!!! Ne berusko, na to zadme pravo neni!! Tak se proner a cti jine weby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11152
22.7.22 07:37
@Andromeda81 píše:
No, tomu vlitnuti něco predchazelo. Dlouholeté roztahovani USA potažmo NATO a agrese vůči ruskému obyvatelstvu na Ukrajině. Ale kdo nechce vidět tak nevidí… Nic, už se nebudu vyjadřovat. S vámi nemá cenu diskutovat, neb neprinasite žádné argumenty. Jen jsem chtěla podporit liptom.

Myslím, že to nemá cenu. Všimla jsem si i jinde, že jakmile nehlásáš nenávist vůči Rusku a všemu ruskému a neříkáš ruské zmrzlině ukrajinská, tak můžeš mít argumenty jakékoliv, ale pravda je přeci jen jedna.

Přitom kolikrát jde jen o konstatování širších souvislostí a jistého vývoje, který vyústil v to, v co vyústil, aniž by to člověk schvaloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12912
22.7.22 08:18
@Andromeda81 píše:

Dlouhodobe roztahovani NATO je proboha jako co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
22.7.22 08:36
@větvička1 píše:
Dlouhodobe roztahovani NATO je proboha jako co?

Soudružku bych odeslala do Ruska…

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
22.7.22 08:51

A za to že je lidem teď vedro taky samozřejmě může Fiala. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
22.7.22 08:51
@ludmilaadamkova píše:
A za to že je lidem teď vedro taky samozřejmě může Fiala. :mrgreen:

A KALOUSEK!!!

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
22.7.22 08:52
@Alriga píše:
A KALOUSEK!!!

Určitě má doma klimatizací!!! Buržoazní hajzl!!

• Citovat
  • Upravit
Alriga
22.7.22 09:00
@ludmilaadamkova píše:
Určitě má doma klimatizací!!! Buržoazní hajzl!!

Já ne! A naši vládu to nezajímá! A Ukrajinci ji taky mají v těch hotelích!
Již vzhůru psanci této země! :cert:

• Citovat
  • Upravit
12561
22.7.22 09:06
@Fazulina píše:
Myslím, že to nemá cenu. Všimla jsem si i jinde, že jakmile nehlásáš nenávist vůči Rusku a všemu ruskému a neříkáš ruské zmrzlině ukrajinská, tak můžeš mít argumenty jakékoliv, ale pravda je přeci jen jedna.Přitom kolikrát jde jen o konstatování širších souvislostí a jistého vývoje, který vyústil v to, v co vyústil, aniž by to člověk schvaloval.

Pockej, absolutne se nevymezuji vuci Rusum, jako narodu. Jsou to chudaci, krom velkych mest obrovska bida a hlad, velke mnozstvi Aids, protoze pravoslavna cirkev tam hlasa, ze to neexistuje takze nemaji ani ucinne leky. Obrovsky problem s alkojolem, to jsme se uvili zade my na vs, pracovnici ceske neziskovky tam byli na stazi, zeny jako obeti domac. nasili, to ofiko neecistuje chlap v rodine muze vse atd. A samozrejme. Obrovska cenzura. Spise je lituji fakt. Ale to co udelal Putka je beprecedentni, v podstate nildo nevi proc to ve skutecnosti udelal, ale adi to nevystihli ty tajne sluzby. Nedelam si iluzi o Uk.je ram obrovska korupce atd. a taky meli svoji minulost o tom zadna. Ono to stejne dopadne blbe. Meli se domluvit v Tutecku, byli tam dohode o konci valky nejblize, ale nekdo z Uk to nechtel a zacal operovat masakrem z Buci. Cim to bude trvat dale tim vetsi bude mit Rus naroky aby to obhajil ve vlastni zemi. Myslim ze za nejakou dobu uz ani evropa ani amici zbrane chtit dodavat nebudou..A Putka stejne vyhraje. A to bude pruser, protoze to bude brat jako obrovske vitezstvi nad zapadem..a to se mu pred volbama hodi..vubec si nemyslim ze je nejaky nemocny spise zbozne prani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
22.7.22 09:10

A to já se teda vuci Rusům vymezuji. A to mám mezi nimi přátele. Oni totiž jsou rozpinavi, to je fakt. A přesvědčení, že jsou jako velký národ (!) nositeli moci. Nikdy nezažili ani v nejmenším demokracii a neumeli by v ní jako narod a celek žít. Proto ji nikdy nebudou chtít a volit.

• Citovat
  • Upravit
9085
22.7.22 09:10
@Alriga píše:
Já ne! A naši vládu to nezajímá! A Ukrajinci ji taky mají v těch hotelích!
Již vzhůru psanci této země! :cert:

A já taky nemám klimatizaci, nemám na ni vlastně nárok? Asi udělám diskusi na e miminu :-)). A nemám zmrzlinu zadarmo, Ukrajinci ji určitě mají. A jejich děti se včera cákaly tady vedle na náměstí ve fontáně, teda…a naší vládu ani vedení Prahy to taky nezajímá, jdu organizovat defenestraci. Já mám takovej vztek, klimoška, zmrzlina, však ONI to schytaji u voleb ode mne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12912
22.7.22 09:11
@Alriga píše:
Soudružku bych odeslala do Ruska…

To snad ani ne, ale me by fakt zajimalo, jak se NATO roztahuje na uzemi svych clenu nebo statu, ktere s nim zcela dobrovolne a ze sve vule spolupracuji.
Rusaci to tak vidi, to je jasny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
22.7.22 09:12
@šklíbakočka píše:
A já taky nemám klimatizaci, nemám na ni vlastně nárok? Asi udělám diskusi na e miminu :-)). A nemám zmrzlinu zadarmo, Ukrajinci ji určitě mají. A jejich děti se včera cákaly tady vedle na náměstí ve fontáně, teda…a naší vládu ani vedení Prahy to taky nezajímá, jdu organizovat defenestraci. Já mám takovej vztek, klimoška, zmrzlina, však ONI to schytaji u voleb ode mne..
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11152
22.7.22 09:43
@Alriga píše:
A to já se teda vuci Rusům vymezuji. A to mám mezi nimi přátele. Oni totiž jsou rozpinavi, to je fakt. A přesvědčení, že jsou jako velký národ (!) nositeli moci. Nikdy nezažili ani v nejmenším demokracii a neumeli by v ní jako narod a celek žít. Proto ji nikdy nebudou chtít a volit.

Věděla bych o jednom dalším dost rozpínavém národu, co si myslí, že je jako velký národ nositel moci… Ale to se dnes nenosí to říkat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
22.7.22 11:42
@Fazulina píše:
Věděla bych o jednom dalším dost rozpínavém národu, co si myslí, že je jako velký národ nositel moci… Ale to se dnes nenosí to říkat. :lol:

Konkrétně?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová