Volba mezi rodinou a láskou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1008
28.2.15 07:24

Já bych zůstala ve stávajícím vztahu a začala na něm s přítelem tvrdě makat. My měli s mužem v minulostitaky taky krizovku (byli jsme oba už tak v afektu, že jsme se málem štítili vedle sebe i spát) a zvládli jsme to! Ale museli jsme oba dva! Poradili nám nutit se do aktivit - společné vycházky, společné vany, výlety, sport… a on se z toho časem stal pěkný návyk. Najednou máš s tím člověkem nové/jiné žážitky, nová témata k diskusi, nové srandy a v tom vztahu proběhne jakoby restart. A teď, po 10 letech, když mě chytne a políbí, rozklepou se mi kolena :oops: :lol: Musíte ale chtít oba dva. Promluv si s přítelem, nastavte pravidla a zkuste to (opravdu natvrdo - 2× týdně společná vana, 1× týdně výlet co máte rádi a dejte si i čas na oddělené aktivity/odpočinek - aby byl spokojen i partner..). Můj muž byl extra lenoch a díky tomuto opatření se to zlomilo. A pokud by to nebylo řešitelné, běž jinam. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
28.2.15 07:28

Někde jsem četla, že většinou s dlouhodobým partnerem máš jakoby 98%, pak někoho potkáš a ten obvykle má jenom ty zbývající 2%… jako je na tobě, jak se rozhodneš, ale asi si milencem nejsi moc jistá co? V každým případě by ses neměla nechat ovlivnit kartářkou a vlastně ani nikým jiným. Je to tvůj život a je jen na tobě jak ho budeš žít ;) každopádně přeju hodně štěstí v rozhodování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.2.15 07:32

Radím ti opustit oba..nějaký čas být sama a potom začít znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.15 07:48

Nevím, nejsi povinna zůstávat u někoho, kdo se také nesnaží vztah pěstovat. Promluv se současným „na férovku“ co ti na něm vadí, co by jsi chtěla změnit (to že máš zálohu samozřejmě vynech), zeptej se co od vztahu očekává on a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
28.2.15 07:57

@TotalneNaDne myslim ze psycholog je dobry napad. Ujasnis si priority.
Jinak koukni na tohle. Abys nevymenila 80% za 20 ;)
Ale fajn je to resit dokud v tom neni dite :mavam:
 https://www.facebook.com/…45377371430/?…

@káťa ten partner se v te podrizene pozici taky trochu ocitl vcelku nevinne a to tou neplodnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
28.2.15 07:58

@Verunecka289 ja to znam tech 80 na 20 :lol:

@peggy.sl :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
28.2.15 08:26

@TotalneNaDne ahoj, tak jsem procetla celou diskusi a vis tu prectes mnoho nazoru, ale nakonec se musis rozhodnout ty sama
Ja to z nam z te druhe strany - jako ten podvadeny, myslim, ze tu bylo uz napsano mnoho s cim bych souhlasila, nebudu tr pranyrovat za neveru, to je tvoje vec a tve svedomi, ale poradila bych ti opravdu tu poradnu, nebo psychologa, zacni sama u sebe, jako spolu to nema cenu kdyz tam stejne nereknes pred pritelem pravdu, ze mas jineho
Ale nic mi nepomohlo si v sobe utridit myslenky a pocity, kdyz praskla manzelova nevera, jako prave ta poradna, "uklidila jsem si v sobe " ono, psycholozka to za me nevyresila, ani mi nerekla co citim, ale pomohla se mi v tom zmatku myslenek vyznat, nemas co ztratit a vlastne jsi cely ten problem zacala ty s neverou, tak zkus zacit od sebe, nemusi o tom vedet oni jeden z chlapu, ikdyz je to vlastne nefer od tebe, mas ten luxus si dat cas na rozhodnuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
28.2.15 08:40

Když mu nedokážeš dát dítě tak bude pro partnera lepší když odejdeš o on si pořídí ženu s kterou bude mít skutečnou rodinu. Ženu kterou bude sex bavit a bude s ním šťastná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
28.2.15 08:51

@quinny je možný, že jsem to spletla :oops: :lol: každopádně princip je stejnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.15 08:53

@MartinKa36 neplodný je on, hlavo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
28.2.15 09:00

Kdyz se tazatelce 2× nepovedlo umele oplodneni, tak asi taky nebude zcela OK, nemyslis???

@Aerith píše:
@TotalneNaDne holka neblbni.. z toho jak popisuješ toho mladého, to asi není typ pro rodinu. Pro něj nejspíš bude vždycky na prvním místě on sám.. a až budeš jednou doma trčet s děckem a 15 kily nadváhy, a ten mladej se sebere a klidně odjede na 3 dny lézt na hory, doma bude snad jen přespávat a možná si najde nějakou, která s ním zase bude lítat po světě, vzpomeneš si na toho svého bývalého medvěda.
Já mám doma taky „světového“ chlapa. 80% volných večerů lítá někde s kamarády a já jsem se horko těžko musela naučit žít sama s dítětem. Co bych dnes dala za svého bývalého přítele, který mě sice tak nepřitahoval, ale měla jsem u něj všechno a rozuměli jsme si. :roll:

Zenske by chtely casto fotbalistu, ale ne aby chodil na fotbal, ale aby byl s nimi doma :-) neboli to, proc si ho braly, aby zcela potlacil… Jak typicke…

@Elusa2 píše:
@TotalneNaDne muj manzel (o dost starsi jak ja)predemnou byl 15let s nekym koho nemiloval, ale byla hodna mela ho rada a dobre se o neho starala a risknul to se mnou ja mlada koza 20 jak jsem ho poznala a jsme stastni manzele s malym synem ;)

A za par let, prijde nejaka mladsi? :twisted: jojo

Příspěvek upraven 28.02.15 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
28.2.15 09:04
@quinny píše:
@Verunecka289 ja to znam tech 80 na 20 :lol: :

To je Paretovo pravidlo :-)

Jinak z toho co tu popisuje tazatelka stejne nemuze nikdo kvalifikovane radit a i ten „psycholog“ kdyby k nemu dosli oba, taky tezko neco vyresi…

Me to prislo, ze popisuje partera jako lineo co na sobe neni ochoten makat (proc, je vyhorely, tupy, jednoduchy, sedreny - unaveny)?

Na druhe strane - vse doma zaridi… CO VSE? Takze tazatelka je nesamostatna a bezne veci by si nedokazala zaridit? A vyhovuje ji pohodli full servisu?

Takze dilema stoji: jit do rizika a vztahu s mladsim, kdyz to krachne, jsem na dlazbe (u rodicu)…? Anebo zustat v pohodli u meho medvidka, ktery me nudi a nepritahuje a je pecival? :srdce:

Holka uz jen to, ze se nemuzes rozhodnout a zminis to pohodli, svedci o tom, ze asi zadna hvezda nebudes a my nezname vsechny promenne a rozhodnout se musis vzdycky sama a ne se spolehat na nejake rady a kartarky… Stejne tak objektivne nepomohou zkusenosti jinych, protoze ty maji na tvuj zivot pramaly vliv…

A pokud ten chlap rika, ze dite mozna nekdy, tak pro tebe to znamena: TED A V NASLEDUJICICH 4 letech ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
28.2.15 09:35

@TotalneNaDne chápu dobře, že svého partnera 1,5 roku podvádíš? A až se to provalí, tak myslíš, že mu to neublíží? Rozhodnutí za tebe nikdo neudělá, na každém rozhodnutí je něco dobrého a něco špatného. Já nikdy nezažila přechozený vztah, tak nevím, jestli má cenu bojovat, pokud tam nejsou děti. Ale zároveň nevidím ani nynějšího partnera jako terno, je mladší a čerstvě po VŠ a z tvého popisu mám pocit, že bys ráda už to svý jistý, jako máš s nynějším, ale ten nový ti to nenabídne, aspoň ne v nejbližších letech. Jinak vaši lásku momentálně živí i ten pocit zakázaného, to je obrovské afrodiziakum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
28.2.15 09:36
@MartinKa36 píše:
Když mu nedokážeš dát dítě tak bude pro partnera lepší když odejdeš o on si pořídí ženu s kterou bude mít skutečnou rodinu. Ženu kterou bude sex bavit a bude s ním šťastná…

Ty jsi vůl, hodnota člověka je ve schopnosti počít dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
28.2.15 10:05

Ubližuješ oběma chlapům…jednomu slibiješ lásku, dáváš city ale nejsi odhodlaná být s ním, k druhému nic necítíš, nudíš se s ním, ale přesto s ním chceš dítě a budoucnost. Jistojistě Vám to po dítěti klapat nebude, vztah se vám zhroutí. Takže by ses měla opravdu rozhodnout, co opravdu chceš a za tím jít.
Napiš si pro a proti u každého partnera a podle toho taky jednej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí