Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Žádná ho z toho nevytáhla, protože každá, která se o to pokusila, táhla k čertu. O práci a řidičák kvůli chlastu nepřijde chlap, který si občas dá pivo ![]()
Souhlasím s ostatními. Když už teď na začátku vztahu přes růžové brýle vidíš, že se rád napije, rozhodně bych zařadila zpátečku. Nevěř tomu, že budeš ta, která ho z toho vytáhne a z lásky k tobě se alkoholu nedotkne…
Nemyslim ze by to bylo o chlastu, doma nepije vubec… ja myslim ze je to spis tim ze vsichni kamaradi sedi v hospode tak tam jde taky… ja uz teda s jednim alkoholikem kdysi byla… doma vypil vsechno co mohl a nevydrzel bez chlastu… o papiry prisel protoze popojizdel asi 300 metru s autem a stalo se no…
@Popelu píše:
Nemyslim ze by to bylo o chlastu, doma nepije vubec… ja myslim ze je to spis tim ze vsichni kamaradi sedi v hospode tak tam jde taky… ja uz teda s jednim alkoholikem kdysi byla… doma vypil vsechno co mohl a nevydrzel bez chlastu… o papiry prisel protoze popojizdel asi 300 metru s autem a stalo se no...
Chudáček, tak on je v tom vlastně nevině, že? ![]()
Nebuď naivní… On se kvůli tobě nezmění ![]()
Vypitek je nadsazka, vim ze by chodil do hospody semtam jak normalni chlapi.. jde mi o mou rodinu a jeji nastvanost…
Já bych v takovémto případě dala přednost rodině. Pokud je to i z jeho strany taková láááska, může jít přeci s tebou, ne? Dočasná práce ve fabrice přeci není nic, co by ho drželo na místě.
Jinak se ti taky může stát, že až uděláš další bolestivou zkušenost a budeš se chtít vrátit domů, tak tam už nikdo jásat nebude, protože oni zase budou mít bolestivou zkušenost s tebou…
Já bych se vrátila domů, šla do super práce, byla blízko rodiny. Pokud se fakt hrozně moc milujete, tak zvládnete nějaký čas udržovat vztah na dálku a třeba se pak přítel může přestěhovat za tebou… Jsi zamilovaná, ale zkus trošku otevřít oči a dělat tak, abys toho potom hooodně nelitovala. Mě zaráží už jen: „kvuli piti prisel o papairy na auto a praci“. Odsuzuji být pod vlivem za volantem, ale že kvůli pití přišel i o práci??
Raději doporučuji jistotu a přitom se dá i na dálku poznávat člověk. Navíc to vidíš víc s odstupem a tak máš víc času vztah lépe zvážit. Vím o čem mluvím, už rok udržuji vztah na dálku a víc než dřív si uvědomuji jeho chybičky
Ale i tak vím, že s ním chci být ![]()
@Krasavicaa kdyby nechctel tak do hospody nepujde. Je to o chlastu jen ty to nevidis.
@Liddka píše:
@Krasavicaa kdyby nechctel tak do hospody nepujde. Je to o chlastu jen ty to nevidis.
Já? ![]()
On by se mnou i sel, i presto ze tu ma svou rodinu on, je to prvni chlap kterej mi tohle rekl, ale ja nechci vztah na dalku, opravdu ne, ne po takove kratke dobe… byl u vojaku, tim ze mel zaznam automaticky musel odejit… ted bude mit rejstrik zachvilku cisty…
@Popelu píše:
Ahoj holky… nechci zakladat nove tema a tenhle nazev diskuze je vserikajici…
Je mi 27 a bydlim daleko od cele rodiny, pres celou republiku, uz 8 let, funguju bez problemu az donedavna, kdy jsem mela skaredou bolestivou zkusenost a rekla si ze se vratim domu… zacala jsem si hledat misto a prodavat byt. Cela rodina je nadsena, ale ja stihla nekoho potkat… po nekolika letech tapani ve vztahu jsem se zamilovala, celkem rychle a blaznive, asii behem dvou tydnu… no nanestesti se do hledani prace vrhl i muj tata a rekl mi o miste ktere se neodmita atd no nastup za dva mesice… a ja najednou citim ze ted jeste odejit nechci, odejit mohu za rok, nejsem prece tak stara abych musela ted nutne…
Jde mi ale o to ze novy pritel je docela vypitek, ne ale ze by potreboval, spis do ted nepotkal zadnou ktera by ho z toho vytahla… nepije denne a do mrtva, ale do hospody zajde rad… ja jsem z velmi sporadane rodiny a vim ze pro nase bude za vesnickeho burana a trageda… kvuli piti prisel o papairy na auto a praci, papiry ma zpet, za par mesicu mu vymazou zaznam z rejstriku, ted maka na smeny ve fabrice, ne navzdy, vim ze si najde jinou praci potom, je tak neskutecne hodny a vnimavy ke me…
Vim ze kdyz muj odchod odsunu treba jeste o rok abych ho mela sanci poznat docela si to rozhazu doma, ale zase na druhou stranu je to preci jen muj zivot, ne? A to jaky je, preci s nim budu zit ja ne jini…
Vim ze jsem si sama odpovedela, jen potrebuju vase pohledy popr. zivotni zkusenosti… dekuju vam a krasny vecer vsem
tvůj problém je, že máš spasitelskej komplex, takže směle do toho, protože je to jedno, i kdybys opustila tohodle blba najdeš si jinýho, kterýho budeš zachraňovat
@pohledzdruhestrany píše:
tvůj problém je, že máš spasitelskej komplex, takže směle do toho, protože je to jedno, i kdybys opustila tohodle blba najdeš si jinýho, kterýho budeš zachraňovat
Ano s tim souhlasim ![]()
Za nějakou dobu tě to „rád zajde do hospody“ začne pěkně štvát a na samaritánství se vykašli, tohle je předem prohranej boj. Pokud tě má rád, pujde po čase za tebou. S ním by si se hrozně zahrabala…to je můj názor
@Popelu Možná to jsou klecy v kleci, možná myslí vážně, že by s tebou i šel. Takže jak jsem psala, doporučuji jít za rodinou a pokud ON bude chtít se přestěhovat za tebou a rozloučit se s kamarády z hospody, tak to udělá. Pokud ne, tak si jen vymýšlel. Předpokládám, že ho ještě neznáš natolik dobře, aby sis byla na 100% jistá, že nejde jen o plané řeči…
@Martina84 píše:
Za nějakou dobu tě to „rád zajde do hospody“ začne pěkně štvát a na samaritánství se vykašli, tohle je předem prohranej boj. Pokud tě má rád, pujde po čase za tebou. S ním by si se hrozně zahrabala…to je můj názor
Souhlasím úplně se vším ![]()