Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, resila jsem v tvem veku stejnou situaci a po dlouhych uvahach jsem toho hodneho pecivalka opustila za noveho, se kterym byl sice uzasny sex a zabava, ale taky negativa ve smyslu jeho neschopnosti si najit praci a trochu nezodpovedny pristup k financim obecne. To jsem zjistila po par mesicich zivota s nim. Odesla jsem od nej a chvili zila sama. Pak mi najednou doslo, jak ten pecivalek byl skvely a chtela ho zpet. Ale on uz me nechtel a ja se rok trapila… dnes bych to udelala jinak, pecivalka bych donutila k rozmluve a zacala bych na nasem vztahu pracovat, protoze nespokojenost byla moje vina, myslela jsem si totiz, ze partner je tu od toho, aby me zabavil a vymyslel program. Tak to ale neni. Ja radim navstevu psychologa a az budes mit trochu vic jasno, pak teprve konej…
No, ja bych to videla jako problém v dlouholetem vztahu.. Je jasny, ze uz to nikdy nebude jako na zacatku s novym…navíc z vlastní zkusenosti ti muzu rict, ze jsem zazila něco podobného… a… nevim, ale ted te muze imponovat to, ze je aktivni, ale aby nebyl zase az moc aktivniii…tohle slysim z mnoha stran, ze zena vyhledava muze aktivniho, ale ono to taky asi není vyhra…a pokud mate s přítelem dobry vztah, tak bych tech 8 let nezahazovala, ale snažila se zapracovat na tom, abych se nenudila, abych ten vztah oživila…nevim, ale ty sama pises, ze vlastne pritel je k tobe hodny a pro rodinu…ty chces taky rodinu, ten druhy ne…aby te to casem nemrzelo, ze si opustila 80 procent za 20. A za dalších 8 let te muze imponovat zase někdo jiny, nebo pokud je on tak aktivni, tak jeho nejaka jina ještě dřív
zustala bych a snažila bych se ve vztavajicim vztahu.
Pokud nefunguje sex v 28 letech, nemáte děti, tak radím jednoznačně rozchod. S kým potom budeš nebo nebudeš, není tak podstatné, mladý pro rodinu není, to je jasné z toho co píšeš, tak si najdeš stejnak časem někoho jiného…Ale pokud vám to nefunguje v posteli v mládí, pochybuji, že se to změní až budete starší. A bez sexu to nejde.
@Loki01 píše:
No ve 20ti to s člověkem smyka ty hormony
ja zacala od 14 s klukama
ted mam 25 a hormonama to nebude to mi ver, asi se ti to tezko prenasi pres srdce ale jsem stastne zamilovana a muz taky a ten ma vic jak 50 takze ty hormony to asi nebudou
Se tomu rika Laska ![]()
@Roker píše:
Kdyz se tazatelce 2× nepovedlo umele oplodneni, tak asi taky nebude zcela OK, nemyslis???A za par let, prijde nejaka mladsi?
Příspěvek upraven 28.02.15 v 09:12jojo
vidim ze mi prejes
Ale kaš..na tebe ![]()
@Kfětoslava píše:
Ty jsi vůl, hodnota člověka je ve schopnosti počít dítě?
Ano… řítejte si tu co chcete ale pořídit si potomky je základní biologické potřeba pokud je problém na straně partnera tak si seženete dárce, buď v někde v baru nebo na klinice a chlap si prostě sežene holku co mu dá dítě.
@MartinKa36 píše:
Ano… řítejte si tu co chcete ale pořídit si potomky je základní biologické potřeba pokud je problém na straně partnera tak si seženete dárce, buď v někde v baru nebo na klinice a chlap si prostě sežene holku co mu dá dítě.
raději bez komentáře
@MartinKa36 píše:
prosím tě, klid.. ![]()
@TotalneNaDne
nejsi soběstačná ani dospělá… dobře si uvědomuješ že zvládáš život jen díky tomu že partner vše obstará.. ty se nebojíš že přijdeš o něj a vztah ale o ten fullservis a pohodlíčko..a kvůli tomu nic neriskneš neodvážíš se a celý život budeš pofňukávat že ti cosi chybí…
Co na to rict, cekala jsem par zprazeni… a mozna mate pravdu jak jsem pohodlna a nesobestacna…
Necetla jsem uplne celou diskuzi…mozna se tedy ptam na neco co tu uz bylo..
presto se zeptam…A Ty s tim druhym i spis? Tedy spis s obema?
S dlouholetym uz dlouho nespim, jsem poblaznena do toho nového, takze je mi to neprijemne…
@TotalneNaDne píše:
Co na to rict, cekala jsem par zprazeni… a mozna mate pravdu jak jsem pohodlna a nesobestacna…
a co kdybys s tím začala něco dělat? tím nemyslím právě rozchod se současným a nebo příklon k novému to si musíš rozhodnout ty sama..ale hezky sama pracovat na sobě abys věděla co vlastně cítíš a jak chceš žít a nesvazoval tě strach..
@TotalneNaDne píše:
S dlouholetym uz dlouho nespim, jsem poblaznena do toho nového, takze je mi to neprijemne…
A co je to dlouho?.. je mu to nevadi? Nema podezreni? Pouzivate s tim druhym kondom? Ja jen ze kdyby jsi otehotnela, tak by volba byla jasna…