Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdybych byla z jižních Čech, tak bych věděla hned koho volit, kandiduje tam jeden můj bývalý učitel, ale já jsem z Vysočiny, tak budu muset přemýšlet.
@jadviga píše:
Tak trochu mě hryže svědomí, nadávám neustále, tak teda asi volit půjdu, ALE velký otazník – koho??? Poradí mi někdo? Rozumnou stranu, která nekrade, nevěší bulíky lidem na nos a které nejde jen o blaho těch nahoře?Příspěvek upraven 09.10.12 v 09:15
Vím koho ne, komouše a socany.
@Lenka002 píše:
Vím koho ne, komouše a socany.
tak to já k nim přidávám VV, ODS a KDU-čsl, TOP 09, to volit fakt nebudu
@jadviga píše:
tak to já k nim přidávám VV, ODS a KDU-čsl, TOP 09, to volit fakt nebudu
Takže Zelený?
@jadviga píše:
Ani náhodou, žádnou velkou stranu volit nebudu
Já asi nepůjdu, nevím, malou stranu nechci a fakt nevím.
No mě to taky odrazuje… všichni kradou a všem jsme u pr… takže já mám dilema jak prase - že to tak musim napsat
hlas nechci nechat propadnout, ale když zvolim malou stranu, bude to jak když nevolim ![]()
Ne, páč u nás v PH jen do senátu a navíc jsem mimo domov. Takže fakt tentokrát bez nás. I manža (věrný to volič) to tentokrát zabalil. Jsem opravdu zvědavá na účast.
By mě hrozně zajímalo proč nejdeš volit čssd??prostě ukaž co ti piráti kdy udělaly pro nas občany ja jsem osvč a volim jedine cssd mam tri deti a moje maqnželka dostavá jen 3500,– mateřskou porodny žadny obycejny clovek s vydelkem 12-15000 si nemuze ani dite dovolit a ta nezamestnanost za dobu ods stoupla.tak uz zacnete vseci premyslet cssd je pro obcany co se snazi zit slusny zivot
@kkcentrum píše:
co proti čssd mas?
Nesnáším je, stejně jako KSČM, ale nic s tím nenadělám.
@Lenka002 píše:čssd a ksčm musite mit naky nazor na to proc je nesnasite a co tak ods vv top09 kteri dolujou tuto republiku
Nesnáším je, stejně jako KSČM, ale nic s tím nenadělám.
@kkcentrum píše: čssd a ksčm musite mit naky nazor na to proc je nesnasite a co tak ods vv top09 kteri dolujou tuto republiku
Je mi 40 a mám paměť, komunisty nikdy více, cinkala jsem klíčema, aby táhli!
No a socani se netají, že poruší bohunínské usnesení a klidně budou vládnout s nima.
Já letos k volbám nešla, chtělo by to novou pravicovou stranu, ale to je zatím utopie.