Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takze prosim pekne, praha zapad, dnes pritel volal a pryj nestihaj, tak ku nam se jeste nedostali, podotykam, podavane to bylo 9.3..pryj do konce kvetna to budou zpracovavat…fakt des tenhle system, maji me poslat 30tisic
Takze prosim pekne, praha zapad, dnes pritel volal a pryj nestihaj, tak ku nam se jeste nedostali, podotykam, podavane to bylo 9.3..pryj do konce kvetna to budou zpracovavat…fakt des tenhle system, maji me poslat 30tisic
My uz taky mame dane na uctu, tedy ja nic, ale manzel si to cislo na chvili uzil
.
@Filistynka nemame..jeste pracuji na tomto, maji moc toho a budou posilat do konce kvetna
Chci se zeptat jestli nekdo nevi jestli mam exekuci jestli mi to muzou vzit z dani a muze exekutor zebrat vsechno
@Anonym 852 píše:
Chci se zeptat jestli nekdo nevi jestli mam exekuci jestli mi to muzou vzit z dani a muze exekutor zebrat vsechno
Ano kamarádce vzali celou vratku 33tisíc
@Anonymní píše:
Můžou zabavit peníze když je dluh na sociálce?
Jo. Zname to stahli prave za dluh na socialce.
@Liduš88 píše:
Jo. Zname to stahli prave za dluh na socialce.
A to poslali i dopis nebo si to zjišťovala sama?
Me zebraly daně s důvodu exekuce a nikdo mi nic neposlal kdybych jsi tam sama nezavolala tak ani nic nevím a čekam furt jak blázen na daně kdy mi je pošlou
@Anonym 852 píše:
Me zebraly daně s důvodu exekuce a nikdo mi nic neposlal kdybych jsi tam sama nezavolala tak ani nic nevím a čekam furt jak blázen na daně kdy mi je pošlou
Poslali ji doporuceny dopis