Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My byly cely den na vylete v ZOO v Olmiku, su uplne mrtva, tak vam dam jenom dobrou ![]()
Jééééj, no flakání … to bych ani neřekla, spíš menší výlet pro auto
. Takže už je vybráno ![]()
no super a co jste teda vybrali? U nás se to trošičku taky pohlo, už se dá s tatínkem o tom aspoŇ mluvit.
no vybrala jsem to nejmenší, co šlo
Daewoo Matiz, ale když sem sedla dovnitř, tak jsem byla překvapená jak na tak pidi auto z venku je prostoru uvnitř. Na to, že jsem od autoškole pomalu nejela, tak tohle bude ideál, s tím i zaparkuju … snad
. A jaké vybíráte?
Jé to ti závidím. A barva?
Já jsem dnes byla s mrňatama na prázdninách u tety v Kyjově, bezva odpočinkový den. Martínek se předvedl jako okouzlující hodné miminko a Lukášek byl tak vzorný, že se i najedl
. To u něj není obvyklé. Vždycky jsem tvrdila, že děcko samo od sebe hlady neumře, tak to odvolávám. ![]()
no my naopak velké-nějaké rodinné, s velkým kufrem, páč jsem prohlásila, že už nemíním montovat všechny kola na kočáře, abych ho dostala do kufru, ještě se dvěma dětma a případně třeba nějakým nákupem…věčně jezdím sama a tohle by byla akorát pěkná štvanice. Vím, jak jsem byla utahaná jen s jedním…a manža taky chce nějaké větší auto. Líbí se nám WV Touran nebo Caddy a teď novější model Peugeot Partner Teepee - ale nevím, jestli si to budeme moct dovolit. Podle toho, jaké budou splátky.
Brusku, vW Touran vám během dvou-tří let začne být malý… On velký jenom vypadá. Co takhle starší RENAULT Espace? Ale je to Francouz a ti se po záruce začínají kazit. Nebo větší a starší Opel Zafira?
Ještě mě napadl VW Transporter, ale ten na první pohled vypadá až moc velký - i když uvnitř zas tak obrovský není…
Teo je stříbrnej a mooooc pěknej, takže až uvidíš po Vracově pidi stříbrný auto a potahne se jak šnek, tak jsem to já
.
Tak to je super, že dítka byla tak hodná, hnedka byla fajn i návštěva, že? ![]()
Tak jsem koukala na ty auta, co se Ti líbí a nejvíc se mi líbil ten VW touran, ale mě to přijde moc velký
, ale je zase fakt, že kde na parkovišti nevejdeš, tam někoho vytlačíš
.
Anlii, u nás v ulici jeden VW Touran parkuje. Je to auto tak pro dva dospělé, dvě školní děti a jejich věci na dvoudenní výlet. Pokud bys tam chtěla přihodit ještě in-line brusle pro čtyři člověky, tak už je auto nacpané… ![]()
Fakt si nemyslím, že by to bylo to, čemu se říká rodinný vůz.
Anlii, když jsme se nepotkaly pěšky, v autě to taky nevidím růžově
.
Juro, pomůžeš mi taky vybrat auto? Mám jediný požadavek -zadarmo
.
Teo, k tomu já nejsem kompetentní. To by ti líp poradili nepřizpůsobiví občané z Brna-Husovic
Každý den tam projíždím… Jak by se ti líbil stříbrný Mercedes 320 SEC? Parkuje blízko herny a dvakrát v měsíci ho vidívám u Úřadu práce. A nemyslím, že by si dotyčný na něho vydělal ve fabrice…