Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Patrik63 Podváděl jsi jí, přesto se k tobě vrátila a dokonce tě finančně podporovala. To je dost velkorysá druhá šance od ní. Nepředpokládám, že by se ponižovala pro nějakou třetí nebo další. Bohužel ono to taky z jejiho úhlu muze působit, žes ji prakticky využil pro období, kdy ti bylo nejhůř a jelikož u tebe neviděla progres a v takovém vztahu ji bylo nepohodlně, nevyváženě, tak to ukončila. Mám za sebou podobnou osobní zkušenost. Lepila jsem takhle vztah s bývalým, nevěra v tom sice nebyla, ale k ničemu dobrému to nevedlo. Zpětně si myslím, že jeho motivace byla hlavně potřeba zachránit ze svých průserů. Znovu už nikdy.
Je mi jasné, že to pro tebe není lehké. Nejlepe uděláš, kdyz to probereš s nějakým psychologem a budeš se soustředit na sebe. Osobně bych se k myšlence návratu neupínala.
@mequpaluk Děkuji za reakci. Jen pro uvedení na pravou míru. Nepodváděl jsem ji, neboť to nebylo opakovaně, pouze jednou. Avšak rozumím, že nejde o polehčující okolnost. A ohledně finančních bilancích. Finančně mě nikdy nepodporovala, jen byla ve vzduchu ta možnost, když by bylo nejhůře a bylo to „nutné“. Možná jsem celý příspěvek nenapsal úplně důsledně, a tak mohou některé okolnosti vyznít nepřesně. Každopádně, ještě jednou díky.
@Patrik63 píše: Více
Aha, tak jsem to špatně pochopila, omlouvám se. Bohužel u ženy, která ti řekne, že se za tebe stydí a ještě má takové posměšné vzkazy, bych se k návratu neupínala. Nicméně chápu, že celá situace je pro obě strany bolestivá.
@Patrik63 píše: Více
Už to nechte být. Kolikrát si potřebujete dokázat, že vám to nebude fungovat? Jste oba nezralí a chováte se toxicky. Nejlepší by bylo absolutně utnout kontakt z obou stran. Oba byste na sobě měli pracovat, vyřešit si sami sebe, abyste se nechovali jako dva puberťáci, co už jsou týden po rozchodu v posteli s jinýma, posílají si přihlouplé připomínky o tom, kdo by měl mít sex atd… Nejste pro sebe dobří. Rozhodně ne v současnosti. Jestli pro sebe někdy dobří budete? Je to možné. Ale to nebude otázka týdnů, to bude otázka let. A v tu chvíli už vám tahle slečna bude úplně u zadku, protože budete mít nejspíš dávno jinou… Chce to prostě dospět. Vy se ani jeden nechováte tak, aby vám nějaký vztah mohl reálně vydržet…